A halál pillanatában

Nagyon sok embert foglalkoztat az a kérdés, hogy mi történik velünk azután, ha meghalunk, ha befejezzük a jelen földi életünket. A halál pillanatában csak a testünk hal meg, lelkünk visszatér a szellemvilágba. A halál akkor következhet be, ha a testet a szellemmel összekötő perisprit elszakad. Gyakran hallani olyan esetekről, mikor valaki visszatér a halálból. A halálból nincs visszatérés. Ha valakinek eljön az ideje, akkor már nem térhet vissza, vagyis ha a szellem már lekapcsolódott a testről. Ha valakinek halálközeli élménye van, akkor az azt jelenti, hogy a lelke kilépett már a testből, de a kettőt összetartó láthatatlan fonál (peresprit) még nem szakadt el. Lehet, hogy az illető már látja fentről saját testét és vissza is tér bele – de ez csak akkor lehetséges, ha a fonál nincs elszakadva. Ellenkező esetben már nincs visszaút.

Folytatás

A harmadik szem – nekem is kell!

A harmadik szem fogalma azt a képességet takarja, hogy valaki látja a szellemeket, szemmel láthatóak számára az asztrális síkon tartózkodó entitások.

A kisgyermekeknek 7 éves korukig nyitva van a harmadik szeme, azonban egyénileg változó, hogy mennyire. Van olyan kisgyermek, aki folyamatosan, szinte mindig látja a szellemeket, van, aki gyakran és van, aki csak néha. Most azonban nem a gyerekekről, hanem a felnőttek harmadik szeméről szeretnék írni.

Folytatás