A médiumitásról

Vannak emberek, akik a szellemvilágban már magasabb szinten állnak az átlagembereknél, ezért fokozottabban érzékelik a szellemeket. Az érzékelés módja azonban többféle lehet. Vannak: látó, érző, halló médium, azonban ritkán olyan médiummal is találkozhatunk, aki testátadással befogadja a szellemet és így tud közvetítőként működni. (Erről majd később részletesen is írok.)

A látó médiumok nyitott és gyakran csukott szemmel is látják a szellemeket. Előfordul, hogy valakinek csak időnként van még nyitva a harmadik szeme és csak néha lát szellemet – az ilyen egyének előbb-utóbb számíthatnak a teljes kinyílásra.

A halló médiumok nem látják a szellemeket, csak hallják a szellemek hangját. Ez általában úgy történik, hogy a szellem belép az aurájukba.

Az egyes médiumi képességű személyeknél az érzékelés módja lehet csak egyféle (pl.: csak érzi a szellemek jelenlétét), de lehet akár többféle. Hosszú munkával a gyengébben működő érzékeléseket ki is lehet fejleszteni – de nem mindenki képes rá. Hiába szeretne valaki médium lenni, lehet, hogy sokat gyakorol is, vagy tanfolyamokra jár – azt tudni kell, hogy ezekre a képességekre nem kap mindenki fentről engedélyt. Én is ismerek olyan médiumot, aki tökéletesen kommunikál a szellemvilággal gondolati síkon, de a harmadik szeme kinyitására még nincs engedélye. Hogy mikor lesz? Ezt nem közli a szellemvilág – amikor itt az ideje.

Az biztos, hogy a médiumi képességek esetében minden esetben a kitágult központi csatorna, a harmadik szem, vagy a kinyílt koronacsakra játszik szerepet.

Természetesen az az ember még nem médium, aki egy-két alkalommal szellemet lát. Egy általában egy hosszabb – évekig, évtizedekig – tartó folyamat; bár időnként előfordul, hogy valakinek egyik napról a másikra kinyílik a harmadik szeme és onnantól látja a szellemeket. Sokaknak ez talán irigylésre méltó, de ugyanannyi a hátránya, mint az előnye.

60 hozzászólás a(z) “A médiumitásról” bejegyzéshez

 1. Üdv! Eni.
  Én egészen vissza tudok emlékezni mindenre.A legelsőre is mi úgy 3-5:-éves koromban történt egy álom.De aztán úgy egy hónapja Kb. Fogalamzzunk így mindent “feladtam” teljesen ki tisztítottam a tudatom mert tettem egy lépést mi eléggé megrémisztett nem félelem kép!!Nem az lett mire gondoltam s úgy döntöttem,hogy végzek minden féle dologgal.

 2. Szeretném megkérdezni mit jelent az ha valaki elalszik es álmában sikongat hangosan félelmetesen ? Parom minden este ugy alszik el mintha bantanak almaba vagy utik vagy nem tudom olyankor feluvolt sikit segitsegert kiabal es mire beerek hogy gelebresztem uveges tekintettel nez ram eltelik ot perc is mire eszbe kap hogy rosszat almodott de nem tudja megmondani soha hogy mit mi lehet ennek az oka? Sajnalom szegenyt mar gondoltunk arra is hogy valaki megatkozta vagy mar nem tudom hova fordulhatnank segitsegert ?

  • Kedves Katalin!
   Ha ez már évek óta fennáll, akkor valószínűleg egy előző életbeli halálesetét éli át újból a párja.
   Ha csak egy ideje történik ez (pl. költözés óta), akkor van a lakásban egy gonosz lélek, aki belép a párja álmaiba és ijesztgeti. Ha mostanában nem költöztek új lakásba, akkor is elképzelhető, mert egy ilyen lélek temetőben, kórházban is csatlakozhat hozzánk.
   Szeretettel:
   Timi

 3. Üdv! Tímea.
  Mint írtam most Budapesten tartózkodom és két dolog történt eddig.
  Anyámnak van itt egy ismerőse egy 68:-éves asszony.Én életemben nem láttam még azt sem tudtam,hogy pontosan hol is él itt Pesten.
  Úgy két hete azt álmodtam,hogy egy idősebb nő jobb vállát fogom és mondom neki,hogy nem lesz nagy baj.Erre másnap délután 16:-kor szól anyám,hogy a Mária eltörte a jobb vállát.Szerencsére nem tört el csak egy erősebb ficam volt.
  A másik pedig a héten történt hétfő éjszaka.
  Álmomban a falumban voltam és egy autó nem balesetet szenvedett hanem neki hajtott egy oszlopnak és a szántó földön állt meg jóval az út:-tól. Erre mit ad Isten anyám másnap mondja,hogy mi történt.Ez mit le írtam.
  Már nem kérdezek semmit tőled,hogy miért is vannak ezek az álmok minden féle mert válaszoltál rájuk.
  Viszlát.
  Tamás voltam!

 4. Szia!
  Általában deja vu érzésem van. Sokszor megálmodok dolgokat, akár halált, mindennapi dolgokat, bármit. Miután mamám meghalt, párszor álmodtam vele, sőt, láttam is. Utolsó álmom az volt, hogy haragszik rám, de el kell mondania valamit. 5 éve történt, de még mindig idegesit, mit akarhatott elmondani. Azóta egyszer sem álmodtam vele. Decemberben meghalt nagynéném. Öt nem láttam, viszont volt egy furcsa érzésem halála után. Éppen készülődtem valahova, és úgy éreztem, hogy megszűnt a tér és időérzékem. Közben a kutyám állandóan leült velem szemben és nézett. Kicsit ijesztő volt.
  Sokszor történik olyan, hogy beszélek egy személlyel, legyen az akárki, egyszerűen felvillan valami és meg tudom mondani neki, hogy mi fog történni vele kapcsolatban. Próbálom olyankor a helyes útra terelni, de általában nem sikerül, és bocsánatért esedezve jönnek vissza, hogy nem hittek nekem.
  Mitől lehetnek ezek?
  Ha képesség, akkor hogyan tudnám fejleszteni?

  Köszönöm.

  • Kedves Adrienn!
   Ezek a dolgok azért vannak, mert fejlettebbek az érzékeken túli érzékeléseid, mint az átlagembereknek. Sokan vannak így, de nem foglalkoznak vele, mert esetleg nem spirituális beállítottságúak, vagy nem foglalkoznak vele, vagy félnek tőle és nem is merik jobban megismerni a láthatatlan világot.
   A nagynénéd halála után nem hiába volt furcsa érzésed: ott volt veled és átölelt az energiájával, még búcsúzóul “megszeretgetett”.
   Szóval, valóban vannak alapképességeid, amit természetesen többféle módon lehet fejleszteni, de ezt hosszú lenne most részletesen leírni.
   Mivel nagyon sokan kérnek tőlem ilyen jellegű tanácsot, hamarosan írni fogok ezzel kapcsolatban egy hosszabb bejegyzést, ahol részletesen átvesszük a lehetőségeket. Figyeld a blogot 🙂
   Szeretettel:
   Timi

 5. Kedves Timi!
  Lenne pár kérdésem a harmadik szemmel kapcsolatban, hogy elég sokszor szoktam érzékelni, hogy azt érzem, hogy az energia áramlik a homlokom keresztül ( olyan furcsa bizsergés ez ) és szerinted ez miért van. Vannak jó megérzéseim az emberekkel kapcsolatban, sok mindent megérzek előre a jövővel kapcsolatban, amit az álmaim jeleznek előre. De ami még mostanában nagyon foglalkoztat, hogy Anyukám 2 éve hunyt el, sokat is álmodtam vele utána is és sokat is sírtam álmomban és öleltem őt, mostmár egyre ritkábban álmodom vele. Érzem jelenlétét, küldött jeleket is, volt hogy mentem a lépcsőn felfelé és találtam egy kis piros papír szívet vagy pénztárnál fizettem a boltban és találtam egy medált ( csodás érem ) egyből tudtam, hogy ő küldte. Szóval jó lenne médiumként kapcsolatba lépni vele. A harmadik szemről, amit az elején kérdeztem van e köze hozzá szerinted, hogy médium legyek?Tudnál ebben segíteni?

  Előre is köszönöm segítségedet!

  • Kedves Évi!
   Valószínű, hogy nincs teljesen becsukódva a harmadik szemed, ami nem jelenti, hogy te médium leszel és így kapcsolatba tudsz majd lépni anyukáddal. Erre sokan vágynak, de nem ilyen egyszerű. Én azt mondom, hogy vannak rejtett képességeid, amiket érdemes fejleszteni – ebből még bármi lehet.
   Javaslom, hogy nézz szét a neten, hátha találsz olyan tanfolyamot, ami elősegíti a spirituális fejlődésedet. Az a tapasztalatom, hogy a fejlődés érdekében el kell menni többféle tanfolyamra, többféle képzésre, majd a sok információból az évek során ki kell szűrni a fejlődésed szempontjából fontos dolgokat.
   Abban nem szeretnék segíteni, hogy mit válassz, hiszen ez individuális dolog, egyénfüggő.
   Annyit esetleg még infó gyanánt, hogy tavasztól én is fogok tartani ezoterikus hétvégéket, ahol egyik cél lesz a spirituális fejlődés is. Infók majd a Facebookon (Csernai Tímea Jóslás), illetve a blogon lesznek.
   Szeretettel:
   Timi

 6. Szia!

  Édesapám decemberben, hirtelen halt meg (agyvérzés), nagyon nehéz felfogni, ami történt.

  Azt szeretném megkérdezni, hogy van-e bármilyen lehetőségem arra, hogy kapcsolatba lépjek vele? Csak szeretném tudni, hogy jól van-e?

  Válaszodat köszönve,

  Gábor

  • Kedves Gábor!
   A halál után a legegyszerűbb mód a kapcsolatba lépésre, ha esténként, elalvás előtt megkéred apukádat, hogy álmaidban üzenjen neked. Tehetsz fel kérdéseket és meglátod, előbb-utóbb válaszokat kapsz rá. Legyél kitartó, mert lehet, hogy nem rögtön, de a legtöbb embernél ez beválik. Vannak persze más lehetőségek is, pl. elmenni egy látóhoz, aki tud lekérni infókat a szellemvilágból. Sok esetben segít ebben a csoportos meditáció is, ha maga a meditáció a túlvilági kapcsolatra irányul.
   Amúgy azt gondolom, hogy a halála óta apukád folyamatosan üzen neked a lakásban, csak nem veszed észre. Infókat találsz a Halál utáni üzenetek bejegyzésben.
   Szeretettel:
   Timi

 7. Szia en sokszor almodok emberekkel csaladtagokkal .idegenekkel de mar nem elnek megis felek toluk es almomban elo jonnek .. a csaladtagtol nem tudom miert felek de az egesz testem nehez lesz es felelem jarja at.. tobszor almodtam mar hogy nem vagyok a testemben..de egyszer ugyanigy meg almodtam , hogy nem vagyok a testemben es az ocsem is ugyan ezt almodta az nap… kulon szobaban alszunk ő a sajat szobajaban latott de en ugy emlekszem mindket helyen voltam de tobbnyire a sajat szobamra emlekszem.. es e kozben is felelmet erzek mit jelenthet ez ? Valaszat elore is koszonom !
  Udv : Mariann (23 N)

  • Kedves Mariann!
   Sokszor kilépünk álmunkban a testünkből, ez gyakori. Az viszont nem gyakori, hogy emlékszünk is rá, ahogy te, mert ezek a történések az ébredéskor általában törlődnek. Az is gyakori, hogy elhunyt családtagokkal álmodunk, ebben semmi meglepő nincs. Ilyenkor ébredés után próbálj meg visszaemlékezni arra, hogy mondtak-e neked valamit, mivel sokszor infót kapunk az elhunyt rokonainktól. Azért érzel félelmet, mert a lelked nincs felkészülve még az ilyen találkozásokra és a lelked fél.
   Szeretettel:
   Timi

  • Üdv. Csermai Tímea.
   1999-ben kezdtem észrevenni,hogy valami nem stimmel nállam.Olyan dolgokat láttam előre amik persze nem mind,de megtörténtek.Apró kis dolgok.És nem is tudtam mindről,hogy valóra vált-e csak ha véletlenűl elcsíptem a híradót.2000-ben nösűltem meg.Csak a feleségemnek beszéltem eről a “dologról” és elhitte mivel bejöttek.Egyszer volt egy nagyon rossz álmom.Egy nagy ágyban feküdtem három nővel és a feleségem benyitott.Amint meglátott becsukta az ajtót és én gonosz nevetést halottam.Attól a perctől tudtam,hogy el fog hagyni.De nem így történt mert nem csaltam meg.Én a Gonosznak tulajdonítom ezt az álmot és csak úgy mond kiszínezte azt,hogy el fog hagyni a feleségem.Egyszer megkérdezte,hogy rollunk álmodom-e valamit.Elmondtam neki úgy ahogy volt az álomban és azt felete,hogy soha nem hagy el.Sajnos az álomból valóság lett!De más kifolyó utakból nem alkohol és nem is veszekedés és természetesen nem is megcsalás végett hagyott el örökre.De ő nem csak hitte hanem tudta is ezeket a dolgokat rollam.Rengeteg történetet tudnék mesélni.De inkább mivel ez végett is írok ide az,az,hogy pár éve álmodom vad idegen emberekről és vagy az éjjszaka vagy napokon belül meghalnak.Amúgy minden más megmaradt.De a lényeg az,hogy ami miatt “kiborúlt a bili” az egy sajnos világhírű eset lett.Ez nem más mint.
   Kim Dzsong Nam halála!!
   Azt álmodtam,hogy egy eléggé nagy darab kínai vagy japán ember fekszik valamin.Szóval ezekbe a népcsoportba tartozók ez fontos.Fekszik valamin és felém fordúl.Utánna egy sex el kapcsolatos helyen voltam bolt vagy bár lehetett.Ott volt egy átlagos testalkatú fekete hajú hölgy beszélt valami piros dologról.Utánna oda mentem a pulthoz fizetni ott pedig egy szöke vékonyka hölgy ált.
   Természetesen egyátalán nem tulajdonítottam semmit ennek az álomnak.És láss csodát sajnos megyilkolták az illetőt azon az éjjszakán.Itt mikor hallottam a hírt egyből beugrott az álom.Most egy két napja el is fogták a merénylőket köztük volt egy fekete hajú piros pulcsit viselő hölgy aki ilyen sex szórakozó helyen vagy valami ilyesmi bárban dolgozott.Sajnos sok ilyen “esetem” volt,de ezen most nagyon elgondolkodtam.Mert hát nem hétköznapi szerintem még az ilyen dolgok közt sem.
   Segítséget szeretnék kérni vagyis inkább kérdezni,hogy ez mitől van.Ugye mint az elején írtam láttam előre dolgokat most már ez a szellem látogatás nevezzük így is beletartozik ja és még a múltba látás is.Igaz a múltbalátáshoz koncentrálnom kell a megtörtént esetre mielött lefekszem.A többi pedig csak jön magától.Idén Októberben leszek 40-éves.Szóval ezt mi okozza?Mert,hogy meg van hozzá a képességem azt régota tudom,de egyre több dolog tömörűl össze bennem?A halottak nem oylanok mint azt a filmekben is látni hanem úgy néznek ki mint ha még élnének nem félelmetesek.Csak azt nem tudom,hogy,hogy találnak meg.Természetesen nem minden napi eddig még,de egyre több.De ez a szegény Kim,hogy találhatott meg és mutatta meg az egyik elkövetőt és még a munkahelyét vagy ilyesmiét.
   Az egészben az a legroszabb,hogy egyre jobban fáj,hogy nem tudok segíteni semmilyen módon sem.Ez nagyon rossz érzés.Na és a másik pedig,hogy nem beszélek senkinek ezekről.Szóval olyan vagyok mint egy legó bábú akire lehet több mindent még felrakni?Mert ugye vannak jósok,látnokok,jövendőmondók,de ezek csak egy dologra képesek.Ere meg itt vagyok én és csak álmodom aztán pedig gondolkodom.És gyötrődöm a tétlenségem miatt.
   Nem tudom,de még várható valami képesség?Mert ezek után én már nem csodálkozom semmin sem.De ez a szellem látogatások hát nem értem.Ezt az esetet megelőzően is volt egy ilyen álmom.
   Egy gyors autó összeütközik egy vonattal és a roncs mellett egy lány áll.Fekete hajú közép magas.Másnap este nézem a tévét és a hír.Egy gyorsan vezető fiatal fiú összeütközött egy vonattal és a mellette ülő fiatal lány meghalt.Homályosan mutatták a tévében ahogy szokták,de ki tudtam venni a magasságát és a haja színét.
   És az az érdekes,hogy haláluk után látogatnak meg csak nem tudom miért és nem is szolnak csak rám néznek és egy kis mosoly jelenik meg az arcukon.
   Olyan mintha búcsút vennének,de miért töllem hisz nem is ismerem őket.És nem is tudnám semmilyen módon megakadályozni a halálukat ugye.Amúgy ez az egész dolog nem okoz semmilyen gondot csak arra szeretnék végre választ kapni,hogy miért történnek ezek velem.És még ki tudja,hogy még mi csapódik ezekhez a dolgokhoz.Viszont azt megjegyzem,hogy sajnálatot okoz ez az egész.Csak a mindennapjaimban nem okoz gondot.
   És úgy tünik,hogy a szellemek az időn kívűl helyezkednek már el.Mert megszünik a fizikai testük és az idő is.Hisz szegény Kim nem itt halt meg a szomszédban.Nem rosszindulatból írom,de nagyon érdekes számomra ez az egész.
   Megmondom őszintén,hogy egy szép nagy válaszra várok mert eddig sehol sem kaptam hiába írtam le ezeket mármint a válasz kérést számtalan oldalra.
   De nem adom fel mert ugye soha nem lehet tudni.
   Előre is köszönöm a válaszát.
   Tamás voltam.
   Viszlát.

   • Jó reggelt.
    Egy vállán túl érő szökés enyhén göndör lány holtestét találták meg.A lány ülő testtartásban volt,de a tettes még visszanézett és látta,hogy a lány még él.Olyan 16-24.Év körüli lehet.Egy hajléktalan látta a tettest.El is kezdte lerajzolni.Fekete rövid haja és nagyon sötét szinte fekete szemei vannak.A hajléktalan Bo professzorként mutatkozott be és megkérdezte az egyik előtte álló rendőrnőtől,hogy nincs-e nála ital alkohol.A rendőrnő adott neki és az öreg szinte egyből lehúzta az egész üveget.-Jó elég lessz vette el a rendőrnő az üveget és a mellette álló kolegájával összenéztek és kicsit elmosolyogtak ezen a dolgon.A hajléktalan őszes bozontos a haja és fogai nagyon jó állapotban vannak.Valami narancssárga dolgok kiborultak olyan 5-cm hosszúak mintha kicsi sárgarépák lettek volna.
    A lány egy romos kis épület sarkán halt meg.
    A tettes az apa!
    Gondoltam le írom,de remélem,hogy nem fog bekövetkezni.
    Viszlát.
    Tamás voltam.

   • Kedves Tamás!
    Mivel még mindig a februári levelek megválaszolásánál tartok, ezért szép nagy választ nem ígérek :). Ezek az ún. jósló álmok fejlett lélekre utalnak, vagyis a szellemvilágban már fejlett léleknek számítasz. Van egy csodálatos képességed, ami keveseknek adatik meg és kíváncsi vagy rá, hogy mihez kezdj vele.
    Én azt gondolom, hogy nem véletlenül kaptad ezt a képességet és aminek külön örültem, hogy benned is felmerült vele kapcsolatban a segíteni akarás. Ha eljönnek hozzád ezek az elhunyt lelkek, azt azért teszik, mert ők is tudják, hogy neked milyen képességeid vannak és talán általad szeretnének üzenni valakinek. Sajnos az átlagemberekhez hiába mennek oda és hiába próbálnak velük kommunikálni, azok úgysem látják és úgysem hallják őket. Ezért mennek hozzád.
    Most jelenleg ezzel a tudással nem tudsz mit kezdeni, de ha elkezdenél valamilyen tanfolyamot, vagy iskolát, ahol fejlődhetsz, ahol válaszokat kaphatsz, ahol meg tudnád ismerni az ezoterika ágait és csodáit, akkor előbb-utóbb tudnád, hogy merre menj és mi a te utad. Szóval, keresd meg azokat a tanítókat, akik mestereid lehetnének ezen az úton. Ehhez sok sikert kívánok neked, mert kár lenne ezt a tudást veszni hagyni.
    Szeretettel:
    Timi

    • Nagyon,nagyon szépen köszönöm a választ!!
     Nagyon vártam is!!
     Azt én is tudom,hogy nem véletlenül kaptam ezt ezeket a képességeket mert van még egy az első.Igazából 1998-ban kezdődött az egész.Megálmodtam előre dolgokat.Nem kell mondanom,hogy mennyi is lehetett az óta.Viszont a jós álmok csak akkor “igaziak” ha nem logikusak.Mint pl:valaki azt álmodja,hogy fizetés emelést kap.Ez ugye logikus mert hát miért is ne és erre azt mondja,hogy megálmodtam.Leírom az egyik szerintem a legérdekesebb álmom.Ez úgy 2003-körül lehetett.Azt álmodtam,hogy ülök a vonaton és a másik oldalon egy nő és csak ketten vagyunk a kocsiban.Egyszer csak a nő elkezd fuldokolni.Ennyi is volt az álom.Nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget sőt nem is töprengtem rajta.Másnap nagyon jó idő volt és gondolkodtam azon,hogy ne mennyek-e fel Pestre egy két Dvéd-ét venni.Amúgy a vonat állomás öt percre van kényelmes gyaloglással tőlünk.Filoztam,filoztam aztán úgy döntöttem,hogy mégis felmegyek.Éppen,hogy csak elértem a vonatot.Leültem és a másik oldalon egy nő.Semmi reakció a részemről.Jön a kalauz kértem a jegyem és elment.Csak ketten voltunk a kocsiban.De még mindig semmi.Egyszer csak a nő elkezd fuldokolni.Itt már beugrott az álmom.Pár másodpercre mire fel álltam volna bejött a kalauz és szerencsére volt nála víz így nem történt semmi baj.Viszont ami érdekes az,az,hogy a kalauzok nem mennek kétszer végig főleg ha nincs is utas.Most kérdem én mekkora ennek az esélye??Hisz a vonatot is majdnem lekéstem és az indulás előtt még fél órával sem tudtam,hogy én felmegyek vásárolni.Egyszer pedig volt egy nagyon szörnyű megérzésem ez 1997-ben történt.A barátnőmet kísértem haza vonattal.Vele volt még két iskolatársa is.Nagyon nagy tél volt.Ahogy lassan közeledtünk a leszálláshoz egy teljesen ép nem is tudom,hogy,hogy írjam le,de tisztán “láttam” egy dolgot.Az hasított belém,hogy ki fog esni az egyik lány a vonatból.Ők előre mentek én voltam az utolsó.Már szinte teljesen megállt a vonat és az egyik lány kinyitotta az ajtót én a peron másik végében álltam.Már csak lépésben ment a vonat mikor a lány megcsúszott és le esett.A táskája fenn akadt egy két pillanatra és eltünt a lépcsőről.Ez ahogy megtörtént egyből meg is állt a vonat,de nem ezért hanem beért az állomásra.Mi alig mertünk leszállni.Ahogy leszálltunk a lány a síneken a két lába térdén a síneken a vonat kereke pedig tíz cm-re a lábaitól.Annyi baja lett szerencsére,hogy csak kicsit koszos lett.Szóval ha nem akad fel arra az egy két pillanatra a táskája simán levágja a vonat.És én ezt előre megéreztem igaz csak egy két percel.
     Szóval ilyenek is vannak velem.2015-decemberében eszembe jutott gyerek korom kedvenc együttese vagyis egy duó.Akik a Felicita dallal lettek híresek.Gondoltam meghalgatom a dalt hisz évtizedek óta nem hallottam.Közben olvastam róluk.Kiderült,hogy a lányuk azt hiszem,hogy 1994-95.-ben eltünt.Erre mit ad Isten már az nap éjszaka a lányról álmodtam.Másnap ismét.Nagyon nagy bátorság kellett ahoz,hogy írjak nekik.Igaz az édesanya akkoriban kerestette látnokokkal és egyebekkel.Így ez adott egy kis löketet.Szépen nem tolakodóan megkérdezetm,hogy írhatok-e nekik a lányukról.És másnap jött is az e-mail,hogy igen.Ezt én óriási megtisztelésnek vettem,hisz a mai napig aktívak.Természetesen még mielőtt az álmokról írtam volna nekik előre elmondtam,hogy mi várható és,hogy mi is ez.Mert lehet,hogy csak a múltat álmodom meg vagy azt,hogy most hol él.Bele egyeztek.Minden nap álmodtam róla és egye közelebb “kerültem” hozzá.Megvolt a konkrét helyszín és már csak tulajdon képen csak az ország kellett volna,hogy ott halt meg vagy ott él.De elkezdtem számolgatni az életével kapcsolatos dátumokat.Számmisztika,de gondolom,hogy felesleges ezt neked írnom.Szóval hatszor jött ki a hármas szám.Ugye a hatos a Biblia szerint sátáni szám 666.És ha úgy vesszük akkor a hármas is az.Le is írtam nekik ezt.Mármint így.Nem tudják,hogy a 3-as szám mit jelent a lányuk életében?Írták ezután,hogy ne írjak többet.Természetesen nem is írtam.A neten megnéztem a számok jelentését,de én nem találtam olyat ami nekem úgy mond jelentett volna valami nagyon nagyot.

     • Folytatom csak nem akartam,hogy sokat írjak egyszerre és ne menjen el.Szóval velük így meg is szakadt a kapcsolatom.
      Akkor volt egy tudatos álmom is ami a legérdekesebb.Kinyitottam a szemem és egy lány kollégium fürdőjében találtam magam.A lányok elkezdtek sikongatni,hogy ne bántsam őket.Abban a pillanatban döbbentem rá,hogy én alszom és ez egy álom és bármit megtehetek.Viszont nem volt kísértés semmilyen tettre!A lányok ott szaladgáltak össze vissza meztelenül és törülközővel körbecsavarva.Én próbáltam nyugtatni őket,hogy semmi baj.Aztán egy sima álom következett és ennyi.Én minden nap nézem a friss rendőrségi híreket,de már csak az eltünt személyek képét nézem meg nem olvasok el róluk semmit sem.Mondhatni azért mert meguntam a tétlenségemet,hogy nem tudok segíteni.Ennek alaposan utána is néztem.Tehetetlen vagyok meg van kötve a kezem.Annak is örülök,hogy írtad,hogy járjak tanfolyamra vagy iskolába,de nekem nem kell.Már csak azért sem kell mert nálam ez úgy működik,hogy ha akarok valakiről álmodni akkor fogok is.A jósálmok maguktól jönnek a halott lelkek pedig úgy is megtalálnak ahogy írtad is.Viszont van egy nagy dilemma az életemben.A Soroksári futónő sajnos elhíresült meggyilkolása.Tudom azt,hogy képes vagyok a múltat is megálmodni,de mi van ha sok mindent “megtudok”?Mint ahogy akkoriban előre meg is álmodtam egy dolgot.Az egyik gyanusitott egy kopasz ember volt.Másnap be is mondták a hírekben.Úgy,hogy inkább nem is foglalkozom vele,de mint ahogy most írok róla ugye ez is foglalkozás az ügyel.De bármit is álmodnék eszem ágába sem jutna erről értesíteni a férjét vagy a rendőrséget.Egyébként bármit álmodom magam soha nem látom csak az eseményeket.Az amit másodszorra írtam a gyilkosságot szerencsére nem történt meg,de ezekben az a leglényegesebb,hogy van egy eset és kis részleteket is lehet látni amik 100%-an bebizonyítsák az álmot.Mint a kis szétguruló kis sárgarépa szerű dolgok.Vagy a hajléktalan.
      Úgy,hogy folytatom a megszokott életemet mert lényegében egy ilyen válaszra vártam már ha hiszed ha nem 2008-óta!!Sok Ezoterikus oldalra írtam,de inkább kigúnyoltak mint,hogy érdemleges választ adjanak,kapjak.A filmekben az ilyen képességekkel rendelkező személyek szinte mindig kijelentik,hogy ez egyben áldás és átok is.Én ezt ellenzem.Mert ha átok lenne szinte mindenkinek lennének ilyen és ehez hasonló képességei.Én most,hogy meglátogatnak az elhunytak és megmaradt ugye a jövő megálmodása ezt valami fejlődésnek fogom fel.És talán el jön az,az idő mikor ilyenek mint én vagy te vagy itt bárki más tudnak segíteni úgy,hogy nem nevetik ki őket!!De azért nagyon fontolgatom azt,hogy egyszer ha rosszat álmodom halállal kapcsolatosat felhívom az ingyen hívható rendőrségi vonalat is.Igaz is.
      Egy kérdés.
      Miért csak a rosszat álmodom meg??
      Talán azért mert nekem ez adatott és másnak pedig a jó?Nem tudom.Ennyi is lenne.Ha álmodom valami szokás szerint sajnos rosszat azt leírom ide mert itt nincsenek Trrollok.
      Még egyszer köszönöm a választ.
      További szép estét ma.
      Szia.
      Tamás voltam.

     • Kedves Tamás!
      Bocsi, hogy ilyen sokára válaszolok 🙂 Ahogy a múltkor is írtam, olyan képesség birtokban vagy, ami nagyon kevés embernek adatik meg. Mások 10 évig járnak mindenféle tanfolyamra, akkor sem érnek a nyomodba. Ez az ún. előrelátó képesség, ami neked van, nagyon nagy áldás lehet – feltéve, ha egyszer rájössz, hogy miért kaptad és rájössz, hogy hogyan tudsz vele segíteni másoknak. Ezen kellene most dolgoznod.
      Miért csak a rosszat álmodod meg? Meg az a te utad, hogy próbál megakadályozni az előre látott rossz dolgokat, illetve azért álmodsz rosszakat, mert nem csak az élőknek, hanem az elhunyt lelkeknek is segítened kell. Nem kellene, hanem kell! Gondolkodj el rajta, hogy miért kaptad ezt a képességet! Szerintem ez a sorsfeladatod.
      Szeretettel:
      Timi

     • Üdv Tímea.
      Megfogadtam tanácsod és nézelődtem a neten Tanítókról és tanfolyamokról.De semmit sem találtam ami ingyenes lenne.Én pedig nem fizetek ilyenekért.Szóval ennyi is lenne.Nekem az amit te írtál írni fogsz,remélem,bőven elég,hogy tanuljak.
      További szép napot.
      Tamás voltam.

     • Kedves Tamás!
      Ingyenes tanfolyamot nem valószínű, hogy találsz, ha mégis, az olyan is. Ez persze nem jelenti azt, hogy ami egy vagyonba kerül, az biztosan jó. Szóval, én a helyedben áldoznék egy kis pénzt a tanulás oltárán. Ha hallok valami jó tanfolyamot, szólok – hátha meggondolod magad. Bár az is igaz, hogy én is elkezdtem nemrég egy sulit, de már meg is bántam: eddig még nem tanítottak olyat, amit eddig nem tudtam volna, vagy amit tudnék alkalmazni 🙁
      Amúgy pár hónap múlva már hirdetni fogom itt az oldalon, illetve a facebookon (Csernai Tímea Jóslás profilon), hogy hamarosan indítok ezoterikus csoportokat, illetve különböző problémák megoldását elősegítő meditációs csoportokat.
      Ettől függetlenül én azt mondom, hogy te tőlem már nem tudsz újat tanulni.
      Szeretettel:
      Tii

     • Üdv.Tímea.
      Már ma kora délelőtt szerettem volna írni,de meggondoltam magam.Most éjszaka két nőről álmodtam.Magasak voltak az egyik vékonyka a másik pedig kicsit nőiesen telt.Aztán azért is nem írtam mert csak egy olyan eltűnt nőről volt szó aki olyan volt mint az álmomban,de mondom lehet,hogy véletlen.Amúgy szerintem véletlenek nincsenek!!Erre most egy két perce megint nézegetem a rendőrségi híreket és ott van a másik nő is.Mint ahogy majd olvasod írtam a jós álmok 100% akkor a legjobb ha vannak benne apró “dolgok”.Itt ebben az esetben azt álmodtam,hogy az egyik nő most,nem a dél előtti egy rövid ujjú pólót viselt.És az álmomban is valahogy a pólóra koncentrálódott az egész.Így ebből kifolyólag döntöttem úgy,hogy leírom.Mert ha nem pont pólót írnak,hogy abban tűnt el akkor több mint valószínű,hogy nem is írom le.Álmomban a két nő együtt volt és betuszkolták őket egy hosszúkás épületbe ami előtt egy bekerített kisebb földes terület volt.
      Szerinted mit lehetne tenni??Írtam azt is,hogy telefonálok a rendőrségnek az ingyen hívható számon,de nem merek!!Pl:Mi történne velem ha telefonálnék és ott lenne az akiről álmodtam vagy ott volt?Nem tudom.Igaz itt is úgy mond nyílt titok,hogy a rendőrség a komolyabb bűnügyekben tanácsot kér médiumoktól,de csak már akkor mikor már minden követ megmozgattak és ezt sem zárják ki.Amerikában pedig vannak hivatásos médiumok is a rendőrség szolgálatában.
      Én most nem azt akarom mondani,hogy meghaltak mert ugye ezt soha nem tudom meg mert erről már nem írnak.Max ha bemondják a hírekben.Minden esetre ez azért elég “érdekes” sajnos persze,hogy egyszerre álmodjak két eltűnt személyről és itt is van feketén fehéren.Én nem tudom,hogy te milyen ajándékot is kaptál az Égiektől hívjuk így,de kíváncsi lennék,hogy te mit tennél a helyemben.
      Igaz is egyszer írtam egy oldalra és el is feledkeztem róla és véletlenül betévedtem és azt a választ kaptam akkoriban úgy másfél éve,hogy az egy hozzám közel álló valaki Csillagcsaládból származik vagy valami ilyesmi.Én keresgéltem a neten,hogy mi is az a Csillagcsalád,de nem találtam semmit.Szóval örülnék annak ha lesz időd megírni nekem mi is az a Csillagcsalád.
      Szia.
      Tamás voltam.

     • Kedves Tamás!
      Ha engem kérdezel, ismeretlenül biztos nem állítanék oda a rendőrségre, hogy hahó, van néhány infóm. Honnan? Megálmodtam. 🙂 Abból indulj ki, hogy nem mindenki spirituális beállítottságú. Viszont, ha esetleg van rendőr ismerősöd, lehetne puhatolózni, hogy kapnak-e tanácsokat médiumoktól? Lehet, hogy igen, de ugye, az átlagemberek úgysem tudják meg.
      Megmondom őszintén, hogy én még konkrétan Csillagcsaládról nem hallottam, de ha előveszem a józan paraszti eszemet, akkor valószínűleg olyan embereket jelent, akik a szellemvilágban közös csoportban vannak, ott is a legszűkebb csoportot vegyük, vagyis a hozzád legközelebb álló lelkekről lehet szó, akik többnyire közös családba születnek le minden reinkarnációkor. Sőt, eszembe jutott, hogy Müller Péter írta: “nézhetlek a homlokom közepébe rejtett, látó csillagszememmel”. Vagyis szerintem olyan emberek szűk csoportja, akik fejlett lelkek, nyitott a 3. szemük és gyakran születnek le együtt. Ez persze csak az én eszmefuttatásom, mert tényleg nem hallottam még róla.
      Aranyosan írod, hogy nem tudod, milyen ajándékot kaptam az égiektől. Ezen elgondolkoztam, mert egyre inkább érzem, hogy ezek a képességek valóban ajándékok – de ez kiskoromban nem így volt. Mostanában a “legújabb” képességem, ami engem is meglep, hogy csukott szemmel látom a lakásunkban lévő szellemeket, de az arcukat is és a ruhájukat is, illetve, hogy éppen hol vannak. Sőt, még rá is “közelít a kamera”, mint a filmeken. Ezek pár másodpercre felvillanó, de nagyon éles képek, minden részlettel. Nyugodtan mondhatom, hogy bizonyítékom is van rá, mert múltkor nálunk volt a barátnőm a kislányával és mikor elmentek, akkor leküldtek nekem fentről egy “kisfilmet”, ahol azt láttam, hogy a barátnőm megy a mi étkezőnkben és szorosan mögötte egy fiatal szellemlány, fehér hálóingben, két copfban a haja és járkál utána. Vagyis az a lány benne volt a barátnőm aurájában. másnap elmondtam neki és elküldtem az egyik látó ismerősömhöz. Mondtam, hogy mondja meg Sanyinak, hogy én küldtem, de semmi többet ne mondjon. El is ment, mire Sanyi ezt mondta: “Jó hogy jöttél, mert van egy szőke nő az aurádban. Mindjárt elküldjük.” 🙂
      Amúgy, ha nyitva van a szemem, akkor nem mindig látok arcokat, csak fekete asztráltesteket. Szóval, most ezt az új képességet próbálom fejleszteni, hogy akkor is lássam őket, ha én akarom. Mostanában azt gyakorlom, hogy ha elmegyek valakihez és hazaérek, meditáció alatt újból végigjárom a lakást és ilyenkor filmszerűen látni szoktam, hogy a lakásban hol és milyen szellemek vannak. Szóval, ez még nekem is újdonság, de nagyon érdekes.
      Szeretettel:
      Timi

     • Üdv.Csernai Tímea.
      Ma kaptam egy privát üzenetet vagyis tegnap 19-után egy olyan kérdésemre amit tavaly e-hó 10-én tettem fel.Ez az oldal a Gyakori kérdések.Válaszoltam is dolgokat és leírtam,hogy sok-sok év után találtam egy oldalt ahonnan értelmes választ/at kapok.Persze erről az oldarról csak azt írtam,hogy van egy oldal semmi mást.Szóval érdekes egy dolog.Ennyi is lenne.
      További szép napot.
      Tamás voltam.

     • Üdv.Tímea.
      Ma este egy kislányról álmodtam.Barna volt a haja.És egy olyan halvány szőkés 60-as nő ment mögötte.Most néztem át a rendőrségi hírportált és ott volt a kislány.
      13-éves és most 18-án tünt el éjjel 23-körül.
      Ráadásul innen tőlem a második faluból.
      Nem tudom,hogy kérhetek-e ilyet,de mivel én nem találtam itt a neten olyat aki tudna “tanítani” valahogy engem.Szóval ha tudnál ilyen személyt akivel felvehetném a kapcsolatot annak nagyon örülnék.De természetesen semmi gond ha nem tudsz ajánlani valakit.Vagy esetleg ha te tudnál nekem segíteni annak is örülnék.
      Viszlát.
      Tamás voltam.

     • Kedves Tamás!
      Ahogy már régebben írtam neked, valóban nagyon ritka képességekkel rendelkezel, amiket mindenképpen fejleszteni kellene, hogy ne csak akkor jöjjenek ezek a képek, mikor a fentiek akarják, hanem te is képes legyél lehívni ezeket a látomásokat.
      Én viszont nem fogok neked ajánlani senkit, mert mindenkinek más-más tanítóra van szüksége és aki nekem jó, nem biztos, hogy neked is.
      Neked az egyik sorsfeladatod, hogy fejleszd ezt a tudást, keresd meg a tanítóidat, utána használd ezt a tudást mások megsegítésére.
      Én azt javaslom, hogy kezdd el az elején, ahogy annak idején én is. Mikor 28 évesen új városba költöztem, bekerültem egy meditációs csoportba. Ott megismertem valakit, aki elhívott egy zárt meditációs csoportba. Onnan egy másik valaki elhívott egy ezoterikus tanfolyamra, és így tovább. Kezdd el valahol a tanulást, utána meglátod, az angyalok vezetni fognak az utadon 🙂
      Addig is, míg találsz ilyet, addig itt van néhány ötlet a fejlődésre:
      – normál spirituális fejlődés, tudat kitágításával (könyvek)
      – extázis élmény (meditációban)
      – célzott gyakorlatok, Kundalini-jóga
      – végül, ha megtalálod, egy spirituális tanító segítségével
      Szeretettel:
      Timi

     • Hello Tamas! hüü szivesen hidegrazottan s irigykedve olvastam a leveled . Kerlek ird le amiket almodsz , meg visszamenöleg is , persze csak ha vissza tudsz emlekezni, idörendi sorrendbe . Egyebkent engem is megtalälnak , de nem elet nagysagban, csak zörges ältal hozzak a tudatomra, vagy csak azt lätom a szemem sarkäbol, h hopp, ott ment valami, ill. valaki. ..

 8. Kedves Timi!!!!most egy régebbi sztorim amit leirtam neked és màr vàlaszoltàl is arról szeretnék beszélni leirom újra de csak röviden csakhogy tudd miről is van szó!!!!egyszer reggel arra eszméltem mikor aludtam de tudatomba voltam h valaki költöget a hàtamon nyomàst éreztem észre vette h semmit nem reagàlok nemtudtam mit akar erősebben csinàlta de nem fàjóan és nem féltem sőt!!!!!!aztàn megbillengette az oldalam egyre erősebben ekkor màr valamiért úgyéreztem oldalra döntöm a fejem hozzà és azt mondtam neki h apa nagyon de nagyon szeretlek vàlaszolt is volna halkan súgott valamit amit nem értettem mert addigra csörgött a telefonom és kiléptem ebböl a helyzetből v miből!!!!apukàm meghalt régen és minden vàgyam elköszönni töle utoljàra ezt neki elmondani de azt vàlaszoltad nem biztos h apukàm volt mert nem értettem amit mondd de azis lehet csak a telefoncsörgés miatt???mert miböl gondoltam h ezt mondjam??ezt nemértem ha nem azért mert a lelkem tudta ő az.Az igaz h nem hozott megnyugvàst valószinü a vàlasz miatt mert nemvagyok biztos h ő volt meghàt újra azóta sem próbàlkozott pedig mindennap vàrom pedig 13éve és könnybelàbad a szemem ha belegondolok ebbe h újra beszélhetek vele egy elmondani h szeretem és hiànyzik és vàlaszoljon h tudja és ő is.egyébként ő ezt érzi h én mit érzek és mit szeretnék??kérlek vàlaszolj szerinted ő volt v biztosan nem??ne érts félre nem értetlenkedni akarok vagy h azt ird amit làtni akarok csak nemtudom h akkor mért gondoltam h ezt mondjam ha nem ő volt??és megtörténhet-e újra??ez 1éve és azóta semmi.köszönök mindent esetleg e-mailbe leirhatod egy megbizható ismerösőd akinek segitségével beszélhetek apuval senkiben nembizom csak ha te ajànlod!!ez a blog aranyat ér gratulàlok azóta minden màs mióta elolvastam a blogod és a többiek történetét is szivesen olvasom igyhàt remélem nembaj h ilyen sokat irok meg mindig !!!!!!!

  • Kedves Évi!
   Annyira aranyos vagy! 🙂 Köszönöm a kedves soraidat. Nem értetlenkedsz – én is tudom, milyen érzés, ha valaki már nincs velünk és borzasztóan fáj a hiánya. Sajnos így én sem tudom megmondani, hogy ki volt az a szellem, aki akkor felébresztett – túl sokat vársz tőlem, Évikém! Apukád miatt nem kell aggódnod – Ő nagyon is tudja, hogy mennyire szereted, hiszen hallja a gondolataidat és érzi az érzéseidet. Igen, megtörténhet újra, megtörténhet bármikor, de ezt nem nagyon lehet szabályozni. Mindig a szellem dönti el, hogy mikor jön. Az is elképzelhető, hogy gyakran van nálad, csak te nem érzékeled a jelenlétét. Esténként beszélj vele, de ne csak azt kérd, hogy üzenjen álmaidban, hanem kérd tőle, hogy adjon neked jeleket.
   Privát e-mailben elküldöm neked egy kedves ismerősöm elérhetőségét, aki sok esetben kapcsolatba tud lépni az elhalt lelkekkel és információkat tud adni róluk.
   Szeretettel:
   Timi

 9. Kedves Timi!
  Az èn kèrdèsem az lenne, hogy, hogy nevezik azokat az embereket akik tisztàn èrzok, tisztànlàtòk ès tisztàntudòak? Mind a 3 kèpessèguk nagyon jòl mukodik.
  Elore is koszonom a vàlaszod!

  • Szia Szilvi,
   Szerintem médiumnak, bár ezzel biztosan többen vitatkoznak. Ez elég összetett kérdés, hiszen nevezhetjük összefoglaló néven tisztán látónak is, függetlenül attól, hogy többféle képessége van. Erre nem tudok neked válaszolni.
   Szeretettel:
   Timi

 10. Kedves Timi
  Végre rászántam magam,hogy írjak neked. Eddig a barátomon kívül senkinek sem meséltem a problémáimról. Féltem,hogy barátaim majd ,,dilisnek,, tekintenek , édesanyámnak pedig eszembe sem jutna ilyen dolgokról beszélni mert minden ilyen hittel vagy szellemekkel kapcsolatos dolgokat hülyeségnek titulál.
  Gyerekként is már rendszeresen felébredtem éjszaka. Beszéltek hozzám sokan. Hangokat hallottam. Értelmetlen zagyva beszédet,aztán mindig hirtelen felébredtem. Rettenetesen féltem olyankor. Anyukámat szólongattam,de ő a másik szobában aludt és nem ébredt fel. Lementem az ágyról és elindultam a szüleim szobája felé,de félúton egy falba ütköztem. Pedig ott nem volt semmilyen fal. Jó nagy tágas szoba volt és kiismertem magam benne nagyon sötétben is. Tapogatóztam fel-le, oldalra.. de kijárat nem volt. Nagyon megijedtem ezért visszamentem az ágyamhoz,de nem találtam. Nem volt ott. Szólongattam anyukámat,de semmi. Aztán megint elindultam mert a fejembe vettem,hogy megtalálom azt a villanykapcsolót. Eljutottam megint a falig. Tehetetlen voltam,nagyon féltem. Olyan volt mintha mintha nem is otthon lennék. Egyszer csak felkapcsolódott a villany és anyukám jelent meg. Nem igazán értette mit keresek a szoba közepén a földön ücsörögve. Azóta sem értem miért nem tudtam eljutni a másik szobába vagy a villanykapcsolóig. Valamint anyukám miért ébredt fel ilyen hirtelen,mikor már nem is szólongattam.
  Itt kezdődtek azok az álmok,amik félelemben azóta is tartanak és ami miatt gyűlölők aludni. Miután elköltöztünk egy családi házba, folytatódtak a rémálmaim. Minden éjszaka felébredtem, láttam valakit a sötétben közeledni felém, az ágyamra leülni és így tovább. Mintha egy horror filmbe csöppentem volna bele. Felébredni arra,hogy recseg a parketta, egyre közelebb felém,hát nem szerepelt a kedvenceim között. Aztán átkerültem a házunkban a nővérem szobájába,mert elment Pestre egyetemre. Egyedül kezdtem el aludni,már nem volt ott a húgom mellettem.(Utólag tudom mennyivel megnyugtatóbb ha valakit felkelthetsz éjszaka vagy ha csak melletted fekszik az illető és nem te vagy az egyedüli élő személy) Az a szoba. Nem tudom volt-e már olyan érzésed mikor beléptél valahova,hogy megcsapott a hideg és valami egészen rendkívüli negatív dolgot éreztél. Mert ez a szoba ilyen. Már eleve jóval hidegebb van abban a szobában,mint a többiben,de a legijesztőbb az a negatív valami ami ott van. Minden percben azt éreztem,hogy nem vagyok egyedül. Kamaszkoromat teljes depresszióba töltöttem ott. Majdnem minden egyes nap rám tőrt a hangos zokogás és valami próbált rábeszélni az öngyilkosságra. Ez volt nappal. Éjszaka pedig rémálmaim voltak, megszokott módon felébredtem minden éjszaka VALAMIRE. Elkezdtem felírni mikor ébredek fel, fogalmam sincsen mit jelenthet vagy egyáltalán jelent-e valamit,de 2:50-3:00ig..ezek között ébredek fel mind a mai napig. 3óra után abban az években,egyszer sem ébredtem fel semmi rosszra. Viszont szörnyű dolgokat álmodtam. Volt egy visszatérő álmom. Azt álmodtam valamelyik szerettem beszél hozzám. Mosolyog rám és megpróbál rábeszélni menjek bele valami fénybe. Szép szavakkal, kedveskedéssel sikerült is mindig elérniük ezt. Azt ígérték jó dolog vár rám,de nem így volt. Bele mentem abba a fényességbe és abban a pillanatban mintha a testembe szállt volna valami. Olyan volt mintha már nem is álom lenne hanem valóság. Éreztem ahogy zsibbadni kezd a fejem,aztán a mellkasom és a kezeim is. Nem kaptam levegőt, minden energiám elvesztettem. Mintha leszívta volna valami belőlem. Küzdöttem ellene. Próbáltam megszólalni de nem engedte, megmozdulni is de nem tudtam. Aztán dühös lettem és elkezdtem mondani a Miatyánkat. A testem rázkódni kezdett,mintha epilepsziás lennék pedig aztán semmi közöm a betegséghez. Aztán hirtelen felriadtam az álomból. A testem viszont még továbbra is zsibbadt. Rettegtem.. vissza gondolva arra az időszakra, még most is nagyon félek. Ez az álom pedig mint mondtam visszatérő volt. Szeretteim váltakoztak benne. Volt amikor édesanyám vezetett bele a fénybe,de volt mikor a testvéreim. A végeredmény viszont mindig ugyanaz volt. Zsibbadtam és elveszítettem minden energiámat. Kitaláltam,,hogy 3 óra előtt le se fekszem aludni. Sikeres volt a dolog,csak hát nem sokszor tudtam megtenni mert a suliba akkor még korán kellett járnunk. Ezzel párhuzamosan pedig nagyon jók lettek a megérzéseim. Már ha csak gondoltam valamire vagy csak egy kis gondolat átsuhant valamiről az agyamban,az úgy is lett,illetve mindenképpen valami köze volt hozzá. Olyan volt mintha látnám magam előtt a jövőt. Voltak álmaim amik valóra váltak és egy idő után már elkezdtem felismerni melyik álom lesz majd valóság. Viszont egyre gyakrabban fordult elő,hogy rossz dolgokat is láttam lejátszódni magam előtt. Mikor valóság lett belőle,lelkiismeret furdalásom volt. Olyan volt az egész,mintha miattam lett volna. Azért mert gondoltam rá vagy mert láttam magam előtt képekben is. Senkinek sem akarnék rosszat. Csak egyszerűen megérzem a dolgokat. Volt egy incidens,ami teljesen kikészített lelkileg. Barátomnak az osztálytársa, szóval közös ismerősünkket láttuk meg a mekinél. Oda mentünk hozzá,de mikor közelebb értünk, hirtelen megcsapott valami furcsa érzés. Tudom,hogy nem volt szép dolog és azóta is csak rágom magam emiatt,de én nem mentem egy bizonyos méternél közelebb hozzá. Éreztem,hogy valami nagyon rossz fog vele történni nem sokára. Megfog halni,ezt mondtam magamban. Ott is hagytam őket beszélgetni,mondván hát én addig testvéremékkel leszek nem messze tőlük. Később haza fele elmondtam a barátomnak mit éreztem, de nem hitt nekem… sőt azt mondta nem vagyok eszemnél..mondjuk lehet van benne valami. Viszont 1héttel később éjszaka telihold volt,emlékszem rá nagyon mert megint felébredtem éjszaka. De nem éreztem rosszat,csak valami megnyugtató dolgot. Na ez számomra a legfurcsább,mert másnap reggel hívott fel a mostanra már történetesen exem,hogy meghalt az a lány akivel találkoztunk és jól éreztem…lehet,hogy én nem vagyok normális vagy ilyesmi,de nem ért váratlanul és ráadásul azóta sem nagyon gondolok rá. Olyan biztos vagyok benne,hogy jó helyen van,mint hogy most írom ezt a hosszú levelet. Ne haragudj,hogy ennyi mindent írok,de ez már sok év összegyűjtött ,,élménye,,……A lényeg,hogy azóta félek saját magam gondolataitól és megérzéseimtől is. Megpróbáltam figyelmen kívül hagyni a képeket amik lejátszódnak előttem,de az álmaim amitől nem tudok aludni…hát azt lehetetlenség mellőzni. Félek aludni, egyedül meg pláne félek és abban a szobában,ahonnan hála Istennek már eljöhettem, a mai napig nem szeretek bemenni. Szóval igen,azóta új barátom van akivel össze is költöztünk és neki már mindent elszoktam mondani és neki is vannak furcsa álmai,de kicsit más jellegűek. A lényeg,hogy nem néz dilinyósnak amikor azt mondom vegye el a pezsgőspoharat az asztalról,mert láttam ahogyan leesik :D:DD Tapasztalta,hogy rázkódok éjszaka vagy rémálmokra ébredek fel és mindent ami csak megtörtént velem. Azóta az ő élete sem olyan unalmas (sajnos,mert nagyon sajnálom amiért ezeket átéli mellettem) Kevés dologtól láttam félni a barátom,de azoktól amiket csinálok éjszaka,még ő is nagyon de nagyon fél. Ezért írom neked ezt a levelet,mert azt hittem megszűnik majd ez az egész rémálom,ha eljövök otthonról abból a szobából,de nem így történt. Mondhatni sokáig tűrhető volt a helyzet ebben az új lakásban,de egy pár hete megint elkezdődtek az álmok. Azóta már megint rosszabb lett és másmilyen. Nem olyan mint eddig. Leül valami beszélni hozzám éjszaka,de engem nem enged megmozdulni sem. Gonosz dolgokat tanácsol és mond nekem,amiktől félni kezdek. Érzem a jelenlétét éjszaka és már beszéltem is vele. Először azt hiszem belém bújt mindig. Egyszerre önmagam voltam és az a gonosz. Volt egy olyan álmom amiben belenéztem a tükörbe. És a zöld szemeim hirtelen világító zöld szemek lettek és vérvörösek is egyszerre. Csak meredtem a tükörre és nem magamat hanem egy gonosz tekintet láttam. Elkezdtem hajtogatni,hogy ez nem én vagyok és mutassa meg magát,de semmi eredménye nem volt csak felébredtem. Legutóbb azt álmodtam,hogy felébredtem az álmomból,de nem én voltam az hanem az a valami bennem volt és magyarázta nekem,hogy mikre lehetnék képes. Hirtelen elfordítottam a fejem és a pohár vízet ami az asztalon volt,méregből és indulatból elkezdtem felforralni.Pontosabban nem én,hanem ő csak az én testemmel,szemeimmel. Láttam ahogyan bugyog a pohárban a víz és éreztem a gyűlöletet és haragot,amitől forrni kezdett. Sikítozni kezdtem az álmomban,tiltakoztam és mérges voltam, azt kértem menjen el és hagyjon engem békén. Hirtelen felébredtem, a fejem pedig valóban afelé a pohár víz felé volt fordulva,ahogyan az álmomban is. Nagyon megijedtem. Az összes helyen felkapcsoltam a villanyt és onnantól kezdve nem is aludtam tovább. Barátom gyakran dolgozik éjszaka sajnos. Akkor vannak sűrűbben ilyen álmaim,mikor nincs itt. Ami még megváltozott,hogy már éjjel3 után is felszoktam riadni. Nem olyan sűrűn,de előfordult. És a legijesztőbb ami miatt rászántam magam,hogy valóban leírjam ezt a hosszú történetet,az utolsó2 álmom ami a napokban volt. Otthon aludtam a húgommal kivételesen,mert anyukám nagyon beteg (váratlanul ugyan nem ért engem,de nagyon megvisel). És hát mondanom sem kell,abban a bizonyos szobában aludtunk. Az álmomban egyedül járkáltam egy sötét helyen,ahol éreztem többen is voltak,de én éreztem egy konkrét személyhez megyek most és őt keresem. Mentem a sötét ürességben, valaki pedig beszélt hozzám. Nem értettem mit mondott,mintha nem az én nyelvemen beszélt volna. Csak azt tudom,hogy ennek ellenére ott abban az álomban én mégis megértettem és válaszoltam rá. Azt mondtam nem engedem. Nem engedem,hogy bántsatok. Akkor pedig megint érkezett valami más nyelven a válasz,mire üvöltözni kezdtem az álmomban,hogy nem engedem az András lelkét(barátom). És hirtelen teljes felindulásból azt mondtam,hogy akkor inkább felajánlom az én lelkem. !!!! Ahogy ezt kimondtam,felkapcsolódott valami fura fény a sötétben,de nem villany volt nem is tudom mi volt az mintha nem itteni fény lenne hanem valami túlvilági és egy nőt láttam meg szakadt ruhákban. Elindult felém, egyre gyorsabban,aztán futni kezdett én meg teljes őrjöngésben voltam,hogy igen mutassa meg magát. Valami fájdalmat éreztem a mellkasomban és hangokat hallottam. Morajlást, zúgott a fülem és más sírtam hogy nem akarom,még sem akarom. ne,ne,ne. ezeket kiabáltam akkoris mikor ezt követően felébredtem….Eleve nem értem mi az,hogy felajánlom az én lelkem??????? Kinek? Miért? MI?
  A másik álom pedig ma volt. Félig ébren voltam félig aludtam. Éreztem,ahogyan leül mellém valaki és beszél hozzám. Kitudtam félig nyitni a szemeim, de csak félig. Nem igazán tudom láttam-e valamit vagy sem de abban biztos vagyok,hogy ott volt. Aztán azt mondta, ezt elbasztam és éreztem ahogyan hozzá ér a homlokomhoz. Megnyomta egy újjával a homlokomat. Úgyhogy ezután,hogy már hozzám is ért,nem bírtam tovább. Még akkoris ha hülyének nézel,muszáj volt ezeket leírnom. Kérlek hidd el nekem,nagyon félek álmodni és aludni. Félek a megérzéseimtől és magamtól,attól amire képes vagyok. Azt hiszem képes lennék másnak rosszat okozni,akaratomon kívül. Ezek miatt a dolgok miatt írok neked és nagyon kérlek segíts,mert tanácstalan vagyok. Felraktam a bal csuklómra egy piros cérnát,mármint más rakta fel nekem a 7 csomó megkötésével,azt remélve ez távol tartja majd a negatív energiákat tőlem,de egyenlőre nem lett jobb a helyzet. Normális egyetemista lány vagyok,aki csak nyugodtan szeretne aludni és élni. Félelem nélkül. De most rettegek. Azt sem tudom mit kérdezzek,csak azt várom valaki segítsen és ne nézzen dilisnek.

  • Kedves Rita,
   Nem nézlek hülyének, csak nem értem, hogy miért élsz hosszú évek óta rettegésben. Nem értem, miért nem kértél segítséget. Amikor én még kislány voltam és hasonló dolgokat éltem át, nem az internet világában éltünk – nem volt egyszerű utánanézni dolgoknak, hogy mi miért van. De manapság elég csak egy-két szót beütni a keresőbe és segítséget, vagy választ kaphatunk. Tehát ezért nem nagyon értelek. Mire vártál eddig?
   Álmaidban sokszor lemegy a lelked az asztrális síkra, ettől voltak és vannak a rémálmok, hogy falba ütközöl, hogy nem ébredsz fel – ilyenkor az asztrálsíkon bolyong a lelked.
   A leírásod alapján médiumi tulajdonságokkal rendelkezel, de ezt a tudást nem tudod még használni, tehát félelemben élsz. Ez azért nagy baj, mert a gonoszabb lelkek a félelmedből merítenek erőt, most pedig már ott tart a dolog, hogy egyikük be is akar költözni a testedbe.
   Minél hamarabb keress olyan médiumot, vagy szakembert, aki ezt a démont el tudja küldeni, mert ez már nem játék. De ha megoldódik ez a probléma, megszűnik a félelem, én a helyedben ezoterikus tanfolyamokon fejleszteném a tudásomat.
   Szeretettel:
   Timi

   • Kedves Timi.
    Úgy tűnhet hogy Ritának segítettél, de ez nem volt az. Segítségért jött. Kitől kérjen ha nem tőled? Az hogy van internet, csak látszólag segítség, mert amennyivel több az infó és a lehetőség annyival több a kuruzsló is akik majd jó összegekért hókusz-pókuszolnak valamit és azután sem történik semmi.
    Nem tagadom én is azért szólok hozzá mert érdekelne az ilyen jelenségekre a magoldás. Hála égnek engem még nem üldöznek így ilyen rossz akaratú lények, de félek hogy valamikor bekövetkezik.
    Találkoztam már hasonló módon szellemekkel, de azok csak üzentek valamit vagy éppen érezni lehetett a jelenlétüket, nem bántottak. Valószínűleg van akire vigyáznak. Társat talán én nem kaptam ebben az életben de őrangyalt úgy tűnik igen. Máskünönben én már rég megbolondultam volna ha így zaklatnak. Nem értem miért van ez, talán Rita erősebb lélek és talán az erősebbekre nagyobb súly mérnek. Őrá úgy tűnik nem vigyáznak, nem segítenek vagy nincs őrangyala. (nem értek hozzá hogy ezek a dolgok pontosan hogyan is működnek). De segítségre lenne szüksége, ahogyan sokaknak másoknak is.
    De honnan kérjünk segítséget? Jósoktól meg kuruzslóktól akik semennyit sem értenének hozzá csak elveszik a pénzét, vagy a pszichiátertől aki telenyomna bogyókkal vagy becsukatna?! Nem lehet.
    Félek hogy engem is megtalálnak és hasonló helyzetben annyit tudnék tenni mint Rita. Rossz érzésem van. Vagy csak félek. Nem tudom. Csak a véletlenekben nem hiszek. Talán én sem véletlenül kerültem ide erre az oldalra.

    Létezhet olyan hogy valakit elhagy az őrangyala, vagy hogy megsértődik, vagy ez hülyeség? Ha valaki kap akkor az élete végéig jár mellé? Egyik ismerősömnél olvastam hasonlót hogy megsértődhetnek akik vigyáznak rá és magára hagyják egy ilyen gonosz szellemektől hemzsegő világban.

    • Kedves Mónika!
     Próbálok “soron kívül” válaszolni a leveledre, mert úgy érzem, nem tudom szó nélkül hagyni. Vagyis, már nem hagyhatom szó nélkül azoknak az embereknek a kritikáit velem kapcsolatban, akik olvassák a blogot és azt gondolják, hogy általa ismernek engem, akik úgy érzik, hogy joguk van kritizálni engem, vagy joguk van nekem esni a Messengeren, hogy miért nem válaszolok “időben”. A te kedvedért és az Ő kedvükért ismét leírom, hogy ez csak egy egyszerű blog, ami a szellemvilággal (is) foglalkozik. Egy egyszerű blog, ahol én adok egy online felületet azoknak, akiket érdekel a szellemvilág, akik szeretnék másoknak elmesélni, ha esetleg szellemet láttak. Mivel nincs főnököm, mivel én fizetek a tárhelyért, mivel én soha, senkinek nem ígértem meg, hogy segítek megtisztítani a házát, stb., ezért joggal úgy érezhetem, hogy nem kell magyarázkodnom senkinek semmiért. A Te esetedben mégis megteszem. Szóval – ez egy egyszerű blog, ahol az emberek leírják a történeteiket, a többiek pedig elolvassák. Ennyi. Nem több. Nem kell többet beleképzelni. Vagy te úgy gondolod, hogy ha valaki ír a blogba, akkor én rögtön kocsiba ülök és elmegyek az ország másik végébe, hogy elküldjem a szellemeket? Ezt hiányolod? Erre sem időm, sem energiám nincs, sajnos. Vagy aki ír a blogba, annak rögtön fel kellene ajánlanom, hogy jó pénzért megyek és elküldöm a szellemeket? Szerinted ez etikus lenne? Igen, megtehetném. De nem ez az én utam. Erre vannak szakemberek, akik foglalkoznak szellem-elküldéssel. Igen, valóban vannak a neten olyanok is, akik elvégeznek egy kétnapos tanfolyamot és hirdetik magukat, mint látók. Éppen ezért írom sokszor, hogy érdeklődni kell a környezetünkben, mert valaki ismerősünk biztos ismer valakit a közelben, aki tényleg tud elküldeni szellemeket. Vagy esetleg feltűnt neked, hogy ezen az oldalon nincsenek még reklámok sem? Tudod miért? Mert én ezt a blogot nem a pénzért csinálom. Nem azért írok bele évek óta, hogy pénzt szerezzek – egyszerűen csak segíteni szeretnék azzal, hogy bárki kiírhassa magából a szellemekkel kapcsolatos élményeit. Ennyi. Nem több.
     Igen, én is tervezem a jövőben, hogy tartok előadásokat, tervezek csoportos meditációt, talán évek múlva foglalkozok majd szellem-elküldéssel is, de még nincs itt az ideje. Még nekem is van mit tanulni. Persze, tudom, sokan fele tudással, mint én, már hirdetik magukat, de én szeretek reggel tükörbe nézni.
     Továbbá, amiről te nem tudsz, hogy én sok esetben privátban meg szoktam adni olyan emberek elérhetőségét, akikben megbízok és tudnak szellemeket elküldeni.
     Végül, hogy a kérdéseidre is válaszoljak, ne csak a kritikádra…
     Leszületésünkkor mindenki mellé születik le őrangyal, sok esetben kettő is. Ők nem sértődnek meg és nem hagynak el halálodig, hiszen a földöntúli szeretet vezérli őket, semmi más. Hülyeség, hogy magadra hagynak. Ilyen nem történhet meg. Olyan viszont megtörténhet, hogy nem veszed észre az őrangyalok apró jeleit, figyelmeztetéseit. Sőt, ha segítségre van szükségünk, fontos tudni, hogy az őrangyal csak akkor segíthet, ha megkérjük őket. Ez az egyetlen titkuk. Kérni kell, s ők segítenek. Lehet, hogy más módon, ahogy te szeretnéd, de mindig szem előtt tartva a te boldogságodat. Ha esetleg gonosz lelkek vannak körülöttünk, az őrangyal abban az esetben is akkor tud segíteni, ha megkérjük. Vannak azonban olyan erős energiájú gonosz szellemek, akikkel szemben az őrangyalok ereje kevés, különben sem ez a dolguk. Tehát ezeket az eseteket már szakemberekre kell bízni.
     Szeretettel:
     Timi

     • Nem kellene mindent azonnali személyes sértésnek felfogni.
      Senki sem várta el hogy kocsiba ülj és erőn felett segíts. Csak úgy tűnt innen olvasva, hogy valaki segítséget kért te pedig gond nélkül elküldted. Azt pedig nem láttuk, így nem tudhattuk hogy privátban kapott valamit.
      Segítség alatt nem drága hókuszpókuszokat , több száz km-es utazásokat erőn feletti segítségnyújtást , vagy az egész világ megmentését értettem. Annak ellenére sem hogy én már kaptam az életemben magam mellé egy időre olyan embereket akik erőn felett és hidd el ingyen és reklámmentes oldalon és személyesen átsegítettek a nehézségeken.(persze éppen szellemet űzni nem kellett. Mást már annál inkább és elhiszem hogy nekik sem volt könnyű) Irdatlan erő kell egy padlóra került ember felállításához, ami valóban nem is sikerülhet a legtöbb jó szándék ellenére sem mindenkinek. Mégis segítettek. Akkor is ha sose tudom nekik meghálálni sem visszafizetni. Valóban az ilyenek nagyon kevesen vannak és senki sem várja el hogy mindenki olyan legyen. Van akiben annyi erő sincs a saját élete feladatai gondjai mellett. Ráadásul kell az ellenpólus is. Jóság és önzetlenség nem létezhet gonoszság és irigység nélkül.
      Céllal születünk ide, sokan akaratunk ellenére. Van aki azért hogy tapasztaljon, van aki azért hogy jobb emberré, lélekké váljon, van aki azért hogy másoknak segítsen és persze olyan is aki azért hogy valakinek valamit visszafizessen vagy egy lecke legyen akit fel kell ismerni és el kell kerülni.
      Olvastam a blogodat azóta is.. Azért azt hozzátenném és ezt te magad is elismered hogy véletlenek nincsenek és hogy ilyen áldással az emberek nem véletlenül születnek, nem véletlenül kapják.. Talán azért hogy valamilyen szinten tudásukhoz mérten legalább próbáljanak segíteni a társaiknak, vagy pedig megtapasztaljanak átéljenek valamit. Az sem véletlen, hogy én pl. nem látom a szellemeket(mondjuk nem is tudom elhinni hogy különálló szellemnek lenne emberi alakja, max akkor ha úgy jelenik meg), ahogy az sem véletlen, hogy felkészületlen embernek nem nyilik ki a harmadik szeme és nem is engedik hogy kinyittassa mert csak bajt zúdítana magára.
      Persze nem kell velem egyetértened, de én igy látom.

      Ne vedd sértésnek a szavaim,nem annak szántam és nem vádaskodni akartam! Csak innen nem tudtam hogy privátban írtál az illetőnek, azt hittem csak simán el lett küldve és azt hiszem egy kicsit félreértettük egymást.

      Ami az őrangyal segítségét illeti avval vitatkoznék hogy csak akkor segít ha megkérik. Nekem más a tapasztalatom. Ha valamiben nem segíthet benne van a sorsunkban egy baleset vagy egy rossz kapcsolat akármi akkor kérésre sem segít(het). Ám kisebb dolgokban kérés nélkül is figyelmeztethetnek a baj közeledtére még ha egy egy baleset benne van a sorsunkban, vagyis elkerülhetetlen abban az esetben is azért bizonyos szintig tompithatják az ütéseket, ha nem menthetnek meg tőle.

     • Kedves Mónika!
      Az angyalokkal kapcsolatban természetesen nem én találtam ki ezeket a dolgokat. Nagyon szeretem Doreen Virtue angyalszakértő könyveit – ami Ő leír, én elhiszem. Tehát, a válaszom az angyalokkal kapcsolatos meglátásodra egy részlet a vele készült interjúból:

      “Ray: Ahhoz, hogy megkapjam az angyalok segítségét, vajon kérnem is kell?

      Doreen: Az egyik legalapvetőbb dolog, amit az életben megtanultam, és nem győzöm elégszer ismételni, hogy nekünk, embereknek szabad akaratunk van. Ezért aztán még maga a Teremtő sem tud segíteni nekünk, ha mi nem kérjük meg rá.

      Rajtad áll, hogy folyamatosan segítséget kérj, mindegy, kitől – közvetlenül Istentől, az angyaloktól, vagy az olyan felemelkedett mesterektől, mint Jézus vagy Kuan Yin. Valójában nem az a lényeg, hogy melyiküket szólítod meg. A lényeg, hogy kérj segítséget.

      Ahogyan az is másodlagos, hogy miként kérsz segítséget. Az elsődleges, hogy kérj. Van, aki úgy fogalmaz, hogy „Megparancsolom Istennek, hogy segítsen”, mások azt mondják, „Megerősítem, hogy Isten segít”. Megint mások inkább könyörögnek és imádkoznak, és a „Kérlek, Istenem, segíts rajtam” formulát részesítik előnyben.

      Mind működik. Mindegy, hogy hangosan mondod ki az imádságot, vagy gondolatban, esetleg ordítod, sikítod, leírod, vagy elénekled – egytől egyig ugyanolyan hatásos.

      Ray: És mi van, ha nem teszek semmit? Az angyalok akkor is segítenek?

      Doreen: Ha nem kéred a segítségüket, az angyalaid akkor is veled vannak, és folyamatosan küldik neked a tiszta, feltétel nélküli szeretet energiáját. Ha olyan helyzetbe kerülsz, amely az életedet veszélyezteti, még mielőtt eljönne az ideje, hogy elmenj ebből a világból, mindent megtesznek, hogy figyelmeztessenek, és megóvjanak.

      Ennek ellenére a legtöbbször szerephez jut a szabad akaratod is. Rád kiabálnak: „Válts sávot most azonnal!”, vagy „Menj, és nézd meg a kisbabát!” Neked is részt kell azonban venned a táncban, ha azt akarod, hogy az imáid valóra váljanak.

      Ray: Hogyan léphetek velük kapcsolatba?

      Doreen: Ha szeretnél tudatos kapcsolatot teremteni az angyalaiddal – azért hangsúlyozom a „tudatos” szót, mert hiszek benne, hogy tudat alatt mindannyian folyamatosan kommunikálunk velük, akár tudunk róla, akár nem –, először is keress egy kényelmes helyet, ahol biztonságban érzed magad, és el tudsz lazulni. Fontos, hogy elengedd az önkontrollt. Aztán gondolj valamire, amiben segítségre van szükséged.

      Mondd például, hogy “Angyalok, szeretnék egy csodálatos, új munkát, ahol minden tehetségemet és tudásomat kamatoztathatom – hogy örömmel kelhessek fel hétfő reggelenként, könnyedén be tudjam fizetni a számláimat, és még maradjon is valamennyi.”

      Szeretettel:
      Timi

 11. Kérdezni szeretnék. Miért van az, hogy sokszor érzek valamit akkor egy halvány kép jelenik meg általában velem kapcsolatos, mintha a képzeltem volna.. leírhatatlan , de ez be is szokott önni..
  A másik az álom.. ami nagyon valósághû az meg is törtéik de általában úgy hogy nincsenek hangok, vannak “szimbólumok” amik nem mindig jelenti azt amit.
  Nem mindig érzékelek ilyeneket. Ez normális?

  • Szia Evelin!

   Hogy “normális” dolog-e, az jó kérdés – számomra igen, de nem mindenki gondolja így 🙂 Vannak olyan médiumi képességekkel megáldott emberek, akiknek az ún. belső látása fejlett – mint neked -, ezért ők képekben látják a jövőt. Ez nálam is sokszor előfordul, főleg elalvás előtt. Decemberben például egy kép formájában “lejelentkezett” egy kisfiú és másnap kiderült, hogy valóban baba érkezik a családba. Ezek a képek, amiket látsz, sokszor valóban szimbólumok, amiknek a jelentésére magadtól kell rájönnöd. Vannak persze szimbólumok, ami mindenkinél ugyanazt jelenti, mégis, az egyéni jelentésük alapján fogod megérteni őket. Ez a tudás fejleszthető, könyvekből is. Azért érzékeled még ritkán ezeket a dolgokat, mert most kezd kialakulni ez az érzéked – szerintem érdemes lenne fejleszteni.
   Szeretettel:
   Timi

 12. Szia!

  Szeretnék kérdezni tőled valamit! 🙂 Te mire gondolsz ezzel az álommal kapcsolatban? Elmentünk nyaralni és a halott kutyusom megjelent álmomban, aki nagyon fel volt zaklatva és egy mobil volt nálam aminek a képernyője kiírt egy helyet. Jöttünk haza és azon a helyen baleset történt. Szerinted figyelmeztetni akart a kutyusom a veszélyről?

  • Kedves Adél!

   Tudomásom szerint a kutyáknál nincs lélekvándorlás. Valóban üzenet volt Neked az álom, de nem a kutyustól, hanem valamelyik elhunyt szeretted általa próbált üzenni a veszélyről. Úgy látom, sikeres volt az “álomátalakítás”, hiszen sokkoltak téged a történtek.
   Szeretettel:
   Timi

   • Üdvözlet, egy kérdésem lenne ezzel kapcsolatban. Ezekszerint a halott kutyák és egyéb állatok lelkei szó szerint a semmibe vesznek (bármi is legyen az)? Barbi

    • Kedves Barbara!
     A parapszichológiának – hasonlóan a többi tudományághoz – is vannak különböző háttértudományai és némelyik egyetért az állatok lelkének újjászületésével.
     Én nem mondom, hogy az állatoknak nincs lelkük, hiszen minden állat külön egyéniség – viszont én személy szerint nem hiszek az állatok esetében a reinkarnációban.
     Ez persze csak az én véleményem…
     Szeretettel:
     Timi

 13. Szia Edit vagyok!
  Segítséget szeretnék kérni .
  Egy gonosz és elmondása szerint halálos betegségben szenvedő ember, kétszer elszívta az energiám. Meg szerintem a médiumitásom is! Egy hatalmas ürességet érzek magamban és pánikolok is. Ez milyen következményekkel jár?? Mert úgy tudom hogy ö nekem átadta a negatívumot . Mit tegyek?

  • Szia Edit!

   Az elképzelhető, hogy egy rosszindulatú ember elszívja az energiád, vagy átkot rak rád, de a médiumitásodra nem lehet hatással. Ha még nem vagy olyan szinten, hogy le tudd magad védeni, minél előbb keress meg egy látót, vagy szakembert, aki leveszi rólad a rontást és védelmet kér rád.

   Szeretettel:
   Timi

 14. Szia Timi ne haragudj h megint irogatok ide nemakarom az én hozzàszólàsaimmal teleirni a blogod de most olyan történt amit lekell irjak a legutóbbi eset utàn most valami hasonló történt velem aludtam hajnalba arra eszméltem fel hogy valami erö nyomàst gyakorol ràm de nemfàjt meg most egyàltalàn nemféltem hason feküdtem tudtam mi történik velem nem àlom volt tudatomban voltam egyre erösebben éreztem intenzivebben annyira hogy éreztem megistud billenteni ekkormàr valamiért úgy gondoltam h azt akarom mondani mert apa jutott eszembe hàtha ö az mivel most nemféltem kicsitsem szóval közelebb billentettem a fejem hozzà és azt mondtam apa nagyon de nagyon szeretlek erre súgott nekem valamit nem az én nyelvemen erre felkeltett a telefonébresztöje és abba maradt minden szerintem valamit közölni akar???megfogja újra tenni mert ugye abba maradt meg nemértettem semmit!!!!

  • Szia Évi,

   Nem biztos, hogy apukád volt, más szellem is lehetett. Ha nem éreztél félelmet, akkor a szellem nem rosszindulatú. Ha apukád lett volna, akkor a te nyelveden beszél. Valószínűleg még lesznek ilyen élményeid, mert időnként érzed a szellemeket, de lehet, hogy csak hónapok, vagy évek múlva.
   Szeretettel:
   Timi

 15. Szia szeretnék töled kérdezni egy pàr dolgot!!!régebben történtek velem pàr dolgok amiket mostmàr a blogod segitségével megértek hogy mitörténhetett velem.gyerekkoromban történt mikor àlltam a kapuban és egyszercsak fura dolog történt velem mintha teljesen leblokkoltam volna nemis én lettem volna egy pàr màsodpercre mintha a lelkem nemis lett volna elbambulva fura nyelven beszéltem hangosan denemtudom hogy mit és vége utànna ujra önmagam lettem és tudtam mitörtént de ennyi utànna cseperedtem olyan történt velem h este hangokat hallottam meg àrnyakat de nem emberekét àllatokét pl béka arra emlékszek mintha ugràlna bent a szobàba de tudom nemigazi volt mielött azthinnéd ez mindennapos volt szinte aztàn abbamaradt.most mikor felnöttem történt olyan hogy egy rossz szellem a mellkasomon üllt úgy kezdődött este arra keltem nagyon félek egyrejobban és akkor a mellkasomra üllt közbe nagyon féltem rettenetesen és probàltam mozdulni megszólalni megfordulni anyunak szólni segitsen nembirtam nemengedte nekem ez egy pàr perc volt és elment utànna!!!!!aztàn ezt mindeneste megakarta tenni de nembirta mert mikor éreztem hogy ottvan a hasamra fordultam és abbahagyta nagyon sokàig nembirtam hanyatt feküdni mert nembirtam féltem elöre éreztem mit akar ez nemolyan rég volt egy pàr éve én 27éves vagyok és ezek szerint érzékelem a szellemeket nyitva a harmadik szemem.akkor apukàmmal mért nemtudok kapcsolatot teremteni??bàtyàmnak megjelent üllt az àgy szélén arra ébredt sógornőmnél este hazament ahol apa élt és a legkedvesebb tàrgyàt kereste beszélt is vele.én nekem nagyon hiànyzik és szeretném làtni hallani érezni őt hacsak ràgonxolok sirok milyen lenne őt ujra làtni lehet nemakar ilyen hatàssal lenni ràm??azért nemjönn??szoktam àlmodni róla olyanokat mikor élt nemis halt volna meg vagy olyat is h újra meghal és àtélem vagy csak szimplán vele àlmodok ezt ő generàlja????????egyszer olyan történt mikor meghalt szeptember 14-én és az első nov1-én amit nélküle töltöttem nagyon vàrtam haza nagyon else akartam aludni annyira arra gondoltam megprobàlok elaludni hàtha akkor jönni fog és azt àlmodtam tényleg jönn haza hozzàm bejönn az ajtón és megpuszilja az arcom de azt éreztem is apu szerette a konyakot mindig azt itta azt éreztem rajta ekkor keltem fel lehet ennyire ràgondoltam és sikerült az àlmomat irànyitani??vagy ő volt???szeretném tudni hogyan tudathatom vele hogy kapcsolatba akarok vele lépni és töle nemfélnék mint a többitől mert azt gondolom azért nemmer mutatkozni előttem meg ilyenek mert gyenge érzelmes ember vagyok meg most is könnybe a szemem hacsak ràgondolok pedig 11 éve màr de nemtudom elengedni feldolgozni!!most nemott lakom ahol együtt éltünk vele azért nemjönn??csak hazajàr ahol élt??kérlek segits nekem!!!!

  • Szia Évi,

   Hűha, ez túl sok kérdés – vegyük szépen sorra. Először is, szeretném helyre tenni, hogy ha valaki időnként lát szellemeket, attól még nincs nyitva a harmadik szeme (szerencsédre!). Vannak, akik érzékenyebbek az ilyen dolgokra és gyakrabban látnak szellemet, de ettől nincs nyitva a 3. szeme. Mikor gyerekként a kapuban álltál, egy (valószínűleg rossz) szellem belépett a testedbe, de mivel ott már lakozik egy másik szellem, ez nem olyan egyszerű, tehát el is ment. Sokan látják az asztrálsíkon lévő entitásokat, ami lehet emberi alak is, de sokszor bogarak, kígyók, állatok, szörnyek – ott nemcsak emberi alakot öltött szellemek vannak – ezért láthatsz békákat. Az természetes, hogy időnként álmodunk meghalt szeretteinkkel – ezeket az álmokat ő generálja. Bármennyire szeretnéd befolyásolni, sajnos ő dönt, nem te. Lefekvés előtt próbálj meg erősen gondolni apukádra, esetleg kérdéseket feltenni, gyakran válaszolnak – de ez egyedül tőle függ. Ha mindenképpen kapcsolatba akarsz vele lépni, menj el a környezetedben valamilyen ezoterikus csoportba, mert meditációk alatt sikerülhet.
   Szeretettel:
   Timi

   • Köszönöm szépen a vàlaszodat Timi örültem mikor làttam hogy vàlaszoltàl!!!hàt énsem szeretném ha nyitva lenne a harmadik szemem jó ez igy ahogy van!!hàt nincsennek ilyen ezoterikus ismerőseim akik tudnànak segiteni elfogadom hogy ha akarja hogy làssam akkor megmutatja magàt.addig meg az àlmaimban làtom bocsi a sok kérdésért csak ezekre régóta akartam vàlaszt és a blogod segitségével most sikerült amúgy azóta történt velem olyan 2-szer is hogy àlmomban nagyon félek a szellemtöl a szobàba tudom hogy ottvan meghogy hozzàmakar vàgni valamit amit megistesz és fàj is arra riadtam fel a màsik àlmom hogy kopogtat a szellem arra keltem fel de ennyi féltem alig tudtam visszaaludni úgyhogy tényleg jó hogy nincs nyitva a harmadik szemem elég nekem ezis làtni nemakarom öket igyis félek meg valahogy a rosszak jönnek nekem biztos azért mert félek!!!!köszi mindent mégegyszer

 16. Szia!
  Kiváncsi lennék a véleményedre,hogy a tapasztalásaimról mit gondolsz.
  Kislányommal 5évig (23 éves koromig)voltam otthon,egyedül neveltem. Az első munkahelyem egy sötét,büdös kocsma volt. (Nagyon megviselt lelkileg az elszakadás… ) Itt érzékeltem,láttam a szemem sarkából árnyak mozgását. Volt lakóm is,aki elszivta az energiámat,ragaszkodtam hozzá valamiért,de sikerült megtisztitania egy hozzá értő hölgynek. Utána a hihetetlen megkönnyebbülés érzés lett úrrá rajtam,potyogtak a könnyeim.
  Idén lettem 30éves, megjártam nagy mélységeket és magasságokat lelkileg a nyár folyamán. Hangos zokogó rohamaim voltak,depresszió stb. Elkezdtem foglalkozni magammal,kutatni ki s mi vagyok,miért vagyok itt. Aztán teljesen megváltoztam,másképp látom a világot, elmultak a félelmeim,szorongásaim. Eltűnt a sértődékenységem,idegességem,agressziv megnyilvánulásaim s gondolataim. Hiszek és bizok feltétel nélkül, mindennapos kapcsolatban állok az angyalokkal és Istennel.
  Mostanában történt, hogy egy barátnőm volt belső utazáson (én olvastam a könyvet,ez inditott el bennem mindent idén)és utána kétszer is láttam mögötte fehér fénylényt szárnyakkal.
  Egy este nem birtam elaludni és fel-fel villant egy arc,de csak a szemgödre látszódott. Csúnya volt,de nem féltem. Megkérdeztem tőle mit akar, és segitséget kért tőlem. Azt mondta itt rekedt,nem találja a fényt. Angyali segitséget kértem,elvezette őt. De miért én?
  Ma pedig a szomszéd néni járt nálunk,elhunyt férjéről és 7testvéréről mesélt. Utána tusolás közben a jobb fülembe súgta a férje,hogy köszöni szépen,hogy foglalkozunk a feleségével. De több lelket-szellemet is érzékeltem a házban utána,teljesen legyengültem,szédültem. Kértem őket,hogy menjenek el,mert rosszul vagyok. Gyújtottam gyertyát és 1-2óra mulva helyrejöttem teljesen fizikailag is. A párom pedig iszonyatos forróságot érzett ma a néni távozása után a testén kívülről is,és belülről mintha áthaladt volna rajta vmi.
  Köszönöm!

  • Szia,

   Érdekes dolgokat írtál. A szellemek érzékelése csak az első lépés volt az ezoterikus utadon, melyen, ahogy írod, megvilágosodtál, megváltoztál, elkezdtél belülről élni. Ahhoz, hogy valaki elérje azt a szintet, hogy ilyen csodálatosan kommunikáljon a szellemekkel, mint te, három dolog kell: SZERETET, MEGÉRTÉS és HIT. Nálad mindhárom működik, ezért fejlődött kis szépen a hallásod is. Ami neked van, Isten ajándéka – fejlődj és segíts vele másokon.
   Szeretettel:
   Timi

   • Köszönöm válaszod,drága vagy! Érdekes… ez a három szó valóban összefoglalja azt,amire rátaláltam.
    Szeretettel:Böbe

 17. Szia! Szeretnék kérdezni. Már gyerekkoromban is éreztem meg előre dolgokat illetve álmodtam meg az eseményeket. Minél nagyobb lettem annál inkább erősödtek ezek a dolgok.Már nem csak álmomban látok dolgokat előre.Éppen ezért régóta foglalkoztat az ezotéria. Mostanában egyre inkább és erősebben érzem meg szellem jelenlétét,sokszor érzem ahogy hozzám ér,megfogja a vállam vagy csak megsimogat. Éjjelente van hogy látom is és érzem hogy az ágy mellett áll, sokszor megérinti a kezem vagy a fejem. Pozitiv érzésem van ilyenkor. De volt már olyan is hogy valahol voltam és hirtelen hátra kellett fordulnom mert hatalmas félelem keritett hatalmába ami hátulról közelitett meg ez egy negativ tapasztalatom volt, pedig éppen akkor ott nem volt senki. Kérdésem az lenne hogy lehetséges hogy valamit akarnak? Fejlődhettek az érzékeléseim? Mit tehetek ha ilyesmi történik?
  Köszönöm előre is válaszod!

  • Szia Kitti,

   A leírtak alapján elég erősek a szellemekkel kapcsolatos érzékeléseid, főleg a látás és érintés. Amiket álmodban látsz, azok is üzenetek a szellemvilág által. A szellemek érzik, hogy ki van olyan szinten, akivel esetleg tudnak kommunikálni, tehát valószínűleg fel akarják veled venni a kapcsolatot, csak a hallásod nincs kifejlődve. Már az is előrelépés, hogy a megérzéseid alapján tudod, hogy jó, esetleg rossz szellem van-e a közeledben. Azt azonban tudni kell, hogy szinte minden ember közelében előfordul időnként szellem és hozzá is ér, csak az emberek többsége nem érzékeli őket. Ami neked van, az kincs – élj vele. Nem lehet tudni, hogy az érzékeléseid fejlődni, esetleg stagnálni fognak-e, de ha érdekel az ezoterika és a szellemvilág, szerintem keresned kellene olyan ezoterikus csoportot, vagy tanfolyamot, aminek segítségével fejlesztheted a tudásod. Csoportos meditációkkal új világ nyílhat meg előtted.
   Ha legközelebb érzed, hogy valaki melletted áll, vagy hozzád ér, gondolatban próbálj beszélni vele, lehet, hogy előbb-utóbb a hangját is hallani fogod.

   Szeretettel:
   Timi

   • Kedves Timi!

    Először is köszönöm előző levelemhez irt válaszodat.!
    Azért írtam neked ismét, mert már egy jó ideje, történnek olyan dolgok velem amelyeket talán eddig nem érzékeltem ennyire mint most, mégis egyszerűen mintha valami nagy változás történt volna velem, és ebben szeretném kérni véleményedet.
    Nos mint előző levelemben irtam, érzékelem a szellemvilágot, és sokszor látom előre illetve tudom mi fog történni. Egy ideje már szó szerint hallom tisztán egész mondatokban mi fog történni a jövőben amely azután meg is történik. Olyan tisztán hallom mintha csak valakivel valóban beszélgetnék.Illetve általában akkor jelentkezik ez ilyen tisztán amikor valaki eltávozik az élők sorából például családtag, szomszéd de másnál is előfordul. A másik dolog pedig, hogy álmomban általában olyan üzeneteket kapok amelyek már nem csak rám vonatkoznak hanem kicsit, furán hangzik de például országokra, eseményekre amelyek majd történnek a világban. Általában amit észrevettem hogy inkább tudom mi fog törénni ez az ami a legerősebben müködik, és megértem. A gondolatomban megjelenik egy feltett kérdésemre a válasz amely utána úgy is történik, de nem csak a jövővel kapcsolatosan lehet az jelen vagy a múlt is.Azért is fordultam hozzád, mert nem szoktam meditálni, sem más féle módszerrel fejleszteni a belső hangot.Mégis ilyen tisztán érzékelek? nincsenek ezoterikus ismerőseim. amikor kislány voltam egyszer fordult elő, hogy dédimamám azt mondta hogy ha felnőtt leszek” nagyon fogok tudni .”és hogy ne felejtsem el amit mondott,majd meglátom! Ez nem olyan régen jutott eszembe, és rájöttem arra amit akkor még nem értettem meg hogy mit jelent az hogy”tudni”.
    Válaszodat előre is köszönöm 🙂

    • Kedves Kitti!

     Ritkán ugyan, de előfordulhat, hogy valakinek felnőtt korában nyílik ki a harmadik szeme. Ez lehet egyik napról a másikra, vagy fokozatosan, lassan. Most veled is ez történik. Neked a hallásod és a belső érzékelésed kezdett fejlődni. Nincsenek véletlenek – ezt a tudást előző életeidből hoztad. Vedd ezt isteni ajándéknak. Én azt mondom neked: fejleszd és élj vele.
     Szeretettel:
     Timi

 18. Szia. Nagyon érdekelnek ezek a témák,és lenne hozzád egy kérdésem.
  Múltkor nagyon rémisztő álmom volt egy szőke kisfiúval. Édesapja meggyilkolta lakótársát és a kisfú a halál után ért haza. Mind a három személyében voltam (kisfiú,gyilkos,áldozat) és mikor fel akartam ébredni az álomból valami nem engedte. Miután sikerült felébredten azt éreztem valaki figyel oldalra fordítottam a fejem és egy egész emberi alakot láttam azaz a kisfiút ahogy hason feküdt az ágyamon és megfogta a kezem. Ez többször előfordult már velem az elmúlt időkben, de nem rendszeres. Jelenleg 18éves vagyok és elég ijesztőnek találom még ezeket a dolgokat. Mi lehet ez? Mire figyeljek? Mit csináljak ha ilyet észlelek?

  Előre is köszönöm válaszod!

  • Szia,
   Elhiszem, hogy ijesztőek ezek a dolgok, talán még nekem is az lenne…Valószínűleg vannak látó képességeid, amit érdemes lenne fejleszteni. Tudod, ilyenkor ” ki lehet silabizálni”, hogy ki a szellem és mit akar. Szerintem a kisfiú szelleme nem gonosz, mivel megsimogatott és biztos, hogy előző életetekben volt közötök egymáshoz. Mivel az álmodat ő generálhatta, fejlett lélek lehet és akar veled valamit közölni. Valószínűleg te voltál az apja és őt is megölted, de ő megbocsátott. Szerintem ebben az életedben megint ő fog leszületni gyerekedként, hogy jóvátehesd a bűnödet. Ha legközelebb megjelenik, gondolatban tegyél fel neki kérdéseket, de ha nagyon félsz, akkor kérd meg szépen, hogy menjen el.
   Amúgy ha nem tudsz felébredni az álomból, az azért van, mert a lelked még az asztrálsíkról nem ért vissza, csak a test és a psziché van az ágyadban, amit a szellemfonál köt össze.
   Szeretettel:
   Timi

 19. Helló!

  Kérdezni szeretnék. Vannak megérzéseim. Sokszor úgy érzem, hogy valaki belemászott a fejembe, de valamikor “saját magamtól” érzékelem a közeljövőt. Pl. gondolok egy dologra és utána azzal történik valami vagy hasonlók. Ez médiumi képesség vagy véletlen?

  Köszi a választ.

  • Szia Szabina,
   Valószínűleg vannak médiumi képességeid, de inkább a hallás és a belső látás. Ha a fejedben hangok hallhatóak, az még nem skizofrénia – csak egy szellem belépett az aurádba és kommunikálni akar. Van, mikor tisztán érthető, de nem mindig. Nem kell vele törődni, hamar továbbáll (a legtöbb esetben). A közeljövőt azért érzékeled, mert a belső látásod fejlett és a jövődet már láttad, mikor kiválasztottad ezt az életedet – ebből jönnek elő képek. Azonban mikor “gondolsz egy dologra”, ahogy írtad, vigyázni kell, hiszen a gondolatainkkal irányíthatjuk a sorsot, gyakran másokét is – főleg, ha képekben is magad elé képzeled. Rosszat soha ne képzelj magad elé senkivel kapcsolatban, hiszen ez már átoknak minősül, ami sajnos visszahat.
   Szeretettel:
   Timi

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .