Blogról

Kedves Látogató!

Nem véletlenül keveredtél erre az oldalra – véletlenek nincsenek 🙂

Nagyon sokan érzékeljük a szellemvilágot, még akkor is, ha nincsenek látó képességeink. Sajnos a szellemek létezésében való hit napjainkban  még tabutéma – ha úgy gondoljuk, hogy szellemmel találkoztunk, inkább nem is mondjuk senkinek, nehogy bolondnak gondoljanak minket. Engem viszont nem érdekel, hogy ki mit gondol rólam 🙂

A blog nem azért készült, hogy én bárkinek is bizonygassam a szellemek létezését. Nem célom senkit meggyőzni, nem pazarlom ilyesmire az időmet. Akik folyamatosan olvassák a blogot (egyre többen), vagy aki ide “téved”, azoknak már nem az a kérdés, hogy léteznek-e szellemek. Ők azért vannak itt, hogy megosszák az élményeiket, elmondják a kérdéseiket és szembenézzenek a félelmeikkel. Igazából nem is az a lényeg szerintem, hogy én mit válaszolok, hiszen akit érdekel a szellemvilág, szívesen olvassa mások történeteit.

Ha pedig csak csak egyszerűen érdekel a téma, akkor is szeretettel látlak a blogomon.

Szeretettel:

Timi

224 hozzászólás a(z) “Blogról” bejegyzéshez

 1. Kedves Tímea!

  Édesanyám sajnos 4 hónapos szenvedés után elhunyt. Előtte 2 hónapot kórhàzban volt akkor màr voltak furcsa dolgai inkább mondatai. Sokszor emlegetett valakit Bence fogalmam nincs ki az aki csipkedte az ágyban mindig mondta hagyd abba mar ezt a csipkedést de szemmel láthatóan senki nem volt ott. Meg mindig azt érezte hogy valaki fekszik mellette de persze senki nem volt ott. Valami robbanásról is beszélt ami szintén nem történt meg.. plusz az anyu szó is elhangzott a szàjából.. ezek akkor voltak miutan összeesett a keringése és másnap jobban lett az azt követő napokban. Aztán hazakerült 3 hónapig ápoltam mindennap de sajnos bekerült a kórházba és elment örökre. El tudtam tőle búcsúzni. Majd megtörtént a temetés aztán hazajöttünk de később még aznap kimentünk a testvéremmel és ahogy odaértünk a sírhoz ott álltunk és a fejem mellett 2cmre majdnem nekem jött egy Galamb szállt el majd leszállt a mellettünk lévő sír tetejére és onnan nézett minket egy picit majd elrepült…Ez egy jel lehetett Tőle?
  Válaszodat előre is Köszönöm!

  • Kedves Anikó!
   Mikor anyukád a kórházban volt, akkor már érzékelte szellemvilágot, mert halálközeli helyzetben volt. A Bence nevű valaki, illetve aki befeküdt az ágyába, valószínűleg a kórházban elhunytak szellemei voltak és anyukád már érzékelte őket a megváltozott tudatállapot miatt. A kórházakban amúgy nagyon könnyű összeszedni “valakit”, aki nem tudja magáról, hogy meghalt és sok esetben haza is megy velünk, mert ezek a szellemek össze vannak zavarodva. A galamb biztos, hogy az Ő üzenete volt és ahogy látom, célt is ért vele, hiszen te megértetted ezt az üzenetet. Pont ez volt anyukád célja: tudd, hogy itt van veled és nyugodj meg.
   Szeretettel:
   Timi

 2. Szia 4 éve új házba költözünk ezután körülbelül egy évvel történt meg velem az első komolyabb dolog a szobám ablaka az utcára nézz ki néztem és egy idős férfit láttam de csak pár másodpercig abba sem voltam biztos hogy jól láttam de eléggé megijedtem sokszor érzem úgy hogy nem vagyok egyedül volt olyan hogy a fürdőben álltam a tükörrel szembe és azt láttam hogy valami fehér folt bejön és el megy mögöttem azt hittem hogy a kiskutyám az oda fordultam hozzá de nem volt ott semmi és nem lehetett ő mert ahhoz hogy ki tudjon menni a szobából el kellet volna mennie jmelletem egy éve történt körülbelül hogy a szobámban voltam nyitva volt az ablak és úgy hallottam mintha egy kutya csaholna az ablakom alatt azt hittem hogy a nagykutyám ki szökött az erkeritett helyéről ezért ki mentem de nem ő volt a szomszéd kutyája ezelőtt nem sokka pusztult el .Korubelul két hete ültem az agyamon és a folyosón el ment egy férfi én azt hittem hogy apukám az de ő meg nem ért haza akkor egyszer történt egy olyan is hogy kint voltam a konyhába és és ajtó csapodast hallottam a ház is bele remegett van egy bátyám a szobája rögtön az ajtó mellett van én a folyosó végén ültem a kutyámal játszottam hirtelen felkapta a fejet én pedig az ajtóra néztem üveges egy része és úgy láttam mintha a tesom ott állna szürke pulcsiba de ő közben a szobájában ült egyszer anyukámat ki kísértem a papam sírjához miközben a sírnál álltunk teljesen megváltozott a viselkedésem össze vesztem anyukámmal minden féle hülyeséget mondtam neki teljesen be pánikoltam szó szerint menekültem a temetőből sokszor érzek olyat mintha valaki lenne a szobában de Nem csak a mi házukban bárhova megyünk elő fordul anyukám el vitt egy természet gyogyaszhoz ő mondta h a szellemek akarnak valamit tőlem de meg nem állok készen rá és egyszer olyan volt mintha valami meg akart volna fogni vagy nem is tudom hogy mondjam mintha egy láthatatlan burokba álltam volna és valami az akarta volna törni tejesen le fagytam akkor szűnt meg mikor anyukám belépett a szobába igazából nem értem ezeket a dolgokat van hogy egy időre elmúlik pár hónapig aztán újra elő jön csak szeretném meg érteni hogy ez mi lehet remelem te tudsz segíteni. Előre is köszönöm

  • Kedves Blilla!

   A természetgyógyásznak igaza van: a szellemek valóban akarnak tőled valamit, többnyire segítséget. A szellemek érzik, hogy ki az, aki érzi, látja őket és sok szellem van körülöttünk, akinek segítségre lehet szüksége: pl. nem tud átmenni a fénybe, vagy nem tudja, hogy halott és nem érti, mi történik vele, vagy üzenni akarna rajtad keresztül valamelyik hozzátartozójának.
   Ezek azért történnek veled, mert részlegesen nyitva van a harmadik szemed. Mikor hónapokig nem történik semmi, akkor éppen csukva van, utána megint kinyílik – nálam is így volt kiskoromban.
   Ahogy érzem a levélből, inkább csak meg vagy lepődve ezeken a dolgokon, de nem félsz annyira. Nem is kell, mert nem fognak bántani.
   A leveledben nem írod a korodat, de 12-13 évesnek saccolom, ha nem tévedek. Ha leszel 15-16 éves, majd nézd meg a Hatodik érzék című filmet, abból megértheted a dolgok lényegét. Vannak benne félelmetes részek, szóval várd meg, míg eléred az adott kort.
   Szeretettel:
   Timi

 3. Kedves Timi! Borzalmasan bonyolult lenne leirnom a csaladom problemait, es felepiteset, sajnos nem rendezettek a viszonyaink es az allapotok. Viszont az elmult par honapban nogyogyaszati problema lepett fel szinte minden noi csaladtagomnal, sot meg a kutyusunkat is eletmento mutettel kellett ivartalanitani. Jelenthet ez barmit!? Uzenhet igy a szellemvilag? Mindannyian jol vagyunk, nincs nagy baj, csak mar furcsallom, es azon kezdtem gondolkozni, hogy talan valamit jelenteni akar a ver, verzes zavar, szuletes esetleg? Vagy csak bekepzelnem?

  • Kedves Regina!
   Nyilván, amit most leírok, az nem helyettesítheti az orvosi kivizsgálást, de elképzelhetőnek tartom, hogy valahol összeszedtetek egy olyan női szellemet, aki valamilyen szüléskor fellépő, vagy nőgyógyászati műtét közbeni vérzésben halhatott meg és próbálkozik megszállni benneteket, vagyis, próbál új testet szerezni magának.
   Gondold át, hogy mielőtt ezek a dolgok elkezdődtek, nem járt-e valaki a családból kórházban (akár csak látogatóba is)? Ha nem védjük le magunkat a kórházba lépés előtt, nem nehéz ott szellemet összeszedni, aki haza is megy velünk.
   Én a helyetekben hívnék valakit, aki tértisztítást tud végezni és el tudná küldeni ezt a szellemnőt. Ha valakit a családból sikerül megszállnia, utána is elküldhető, de nehezebben és több alkalom is szükséges lehet.
   Szeretettel:
   Timi

 4. Kedves Timi,

  elég sok hozzászólást és választ olvastam már az estém egy részét a blogod szemelgetésével töltöttem. Természetesen valahol én is örülök, hogy megtaláltam. Ami a korábbiakban zavart: szeretteink csak akkor jelennek meg az álmainkban ha ők maguk akarják? kétlem. Két példa kapcsán is megtapasztaltam hogy NEM mindig van így. Nagyapám tavany január harmadikán váltott létformát. Nagyon mély a szeretetem iránta bár sose mondtam neki. És ez visszafelé is így van. Sajnos külföldön élek és nemrég voltam szülés után. Csak elbúcsúzni tudtam hazamenni hozzá a temetésén már nem tudtam ott lenni. Ezt csak pszichológus bevonásával tudom majd feldolgozni. Hatalmas bennem az önvád amiért nem voltam vele végig és az utolsó útján sem lehettem ott. (igen nem kell az embernek magát ostoroznia de te is tudod hogy ezt nem olyan egyszerű kiiktatni tehát lapozzunk). A halála utáni pár hónapban aktívan álmodtam vele. Rettegett a haláltól. Félt a sötétben is. Azt se szerette ha a kórházban az ajtót bezárják rá (nem kl.fóbia hanem csak nem szerette) Ő rettegetett meghalni viszolygott és rettegett. És én ezt tudtam. Egyedül ment el pont nem volt bent nála családtag. Két nappal elmenése után álmodtam először. Úgy feküdtem le hogy most megkeresem. TUDTAM hogy zavarodott és éreztem hogy fél. Álmomban sok “idő” telt el mire megtaláltam. Bolyongtam mindenféle terekben és tájakon valahogy hangtalanul kerestem. Végül megtaláltam. Egy sötét nagy csarnokszerű helyen volt sok szürkés élettelennek tűnő emberrel együtt. Minden ember ott elmondhatatlanul szomorú volt és félt. Olyan helyen találtam meg, amit senki nem kívánna még az ellenségének sem. Álmomban már tudtam hogy megvan itt lesz ő. Repültem de ez akkor teljesen természetesnek tűnt. Ahogy odaértem mindenki más egy nagy embertömegbe állva arrébb ment és az én nagyapám pedig a tömegtől elválva kijjebb jött. Ott álltunk egymás mellett és “mondta” milyen jó hogy megtaláltam. És hogy itt rettenetes. Megölteltük egymást és álmomban olyan nagyon sírtunk hogy úgy életében se tud az ember úgy éreztem hogy a zokogásunk tájakon át hallatszik. Őt sosem láttam életben sírni vagy hasonló itt sok idő telt el ezzel. Mondtam neki hogy csakő a felleős azért hogy most hol van csak akarnia kell és kiszabadul innen saját magát száműzte kvázi oda. Mondtam neki hogy “imádkozok” érte minden energiámmal azon leszek hogy támogassam mentálisan abban hogy kilépjen ebből mert ezt magának generálta a halálfélelmével (szinte biztos vagyok ebben) Utána napokig koncentráltam rá napközben sokszor hogy elképzeljem őt ahogy meleggel és fénnyel bevonom és ő megnyugszik. És ezt kértem mindenkitől aki szerette. Nem is kellett sokat várni a következő álomra. Már nem volt azon a helyen. Még mindig zokogtunk de már egy fokkal jobb volt. Sokszor álmodtam még utána a legutóbbi hogy a házuk udvarán a fűben egyedül és kicsit szomorúan még (éreztem tudtam hogy a saját halála ténye miatt szomorú) de már megnyugodottabb ücsörög és elmélkedik. Ekkor már nem szólta hozzá csak elégedetten láttam hogy kezd helyre jönni. Éd kiszabadult arról a vesztőhelyről ahova beragadt. Azóta ritkábbak lettek az álmok. Néha még elkap egy egy sírógörcs de akkor már nem koncentrálok őrá túlságosan nehogy megérezze és ezzel mintegy zaklassam odaát a további fejlődésében. Amit ezzel mondani akartam: és TUDOM hogyha nem keresem meg nagyapámat akkor még lehet hogy mot is ott vesztegel. Őneki én úgy érkeztem mint valami szikra ÉN kerestem ÉN akartam megtalálni és nem is volt egyszerű. Itt nem ő “jelent meg”. Ebben betonbiztos vagyok ő elmondhatatlanul passzív volt a történetben és tudtam is hogy az lesz mert retteg és zavarodott bár tudja hogy meghalt. (és nem nem gondolom hogy ez egy olyan vízió lenne amit ő gerjesztett bennem hogy a lelkiismeretem ilyesformán megnyugodjon. Tehát hogy ha nem tudtam végig vele lenni akkor most kapok lehetőséget rá hogy “megmentsem” és ezzel kisebb legyen a bűntudatom) Ez úgy volt ahogy történt.

  • Kedves Viktória!
   Természetes, hogy amiket itt leírok, akár minden mondatával lehet vitatkozni. Nincs is ezzel semmi probléma, hiszen bárkinek lehet más véleménye. Ezek pedig abból adódnak, hogy az ezoterikus dolgok, illetve a szellemvilággal kapcsolatos dolgok megfoghatatlanok. Nem mindig tudjuk őket bizonyítani. Itt nem minden fehér, vagy fekete, mint pl. a matekban. Ott 2×2=4 és ez tuti. Nem vitatéma. Viszont, amiről a blog szól, azok nem látható és nem kézzelfogható dolgok.
   Én is több minden átéltem, sok dolgot olvastam, sokat tanultam a témáról, amely tényezők alapján írom a gondolataimat.
   Neked és másoknak azonban más élményeik, tapasztalásaik vannak, tehát teljesen természetes a más vélemény. Lehet, hogy ebben az esetben neked van igazad, de hidd el nekem, hogy amit én itt leírok, abban teljes mértékben hiszek. Lehet, hogy nem is úgy van, de én hiszek a leírt gondolataimban, teljes szívvel.
   Most pedig térjünk rá a leveledre. Az, hogy valamelyik szellem eljön hozzád és direkt belép az álmodba, mert üzenni akar, az teljesen más téma, mint amit te leírtál, hiszen a te esetedben nem így volt. Itt nem a nagypapád lépett be a te álmodba a saját akaratából, hanem álmodban a te nyugtalan lelked kilépett az asztrális síkra (ilyenkor a szellemfonál tartja össze a lelket a testünkkel, azért nem áll be a halál állapota), ahol sikerült neki megtalálni a nagypapád lelkét, aki még akkor az asztrálsíkon bolyongott és még nem sikerült neki átmenni a szellemvilágba. Te ezt tudatos álmodással tudtad elérni. Így próbáltál segíteni az Ő lelkének, ami, remélem, sikerült is és azóta már visszatért a szellemvilágba.
   Szóval, véleményem szerint, amiről te írtál, az teljesen más téma, mint a szellem belépése az álomba.
   Amiket itt leírtam, lehet, hogy baromság, de hidd el nekem, én így tudom, én így tanultam, én így érzem.
   Szeretettel:
   Timi

 5. Kedves Timi,
  amiatt kerültem ide, mert kerestem a választ. A lakás ajtó előtt, az ajtónknak háttal cigiztem. A párommal olyan jó beszélgetésben volt részünk, ami fájt. Ki akartam fújni magamból a feszültséget, hogy tudjak logikusan gondolkodni.
  Egyszer csak hallottam, tisztán és érthetően, kedves hangon a nevemet. Azt hittem utánam jött és szólít, de az ajtó csukva és sehol senki. Kirázott a hideg. Mikor bejöttem, elmondta, hogy nem jött ki utánam.
  Véleményed szerint mi történt?
  Válaszod előre is köszönöm!
  Anita

  • Kedves Anita!
   Valamilyen szellem, segítő szándékkal belépett az aurádba, és próbált veled kommunikálni, hogy megnyugodj. Ő lehetett egy idegen lélek, de lehetett akár az őrangyalod is, aki leszületésed óta ott van melletted és a szeretetével próbált megnyugtatni.
   Szeretettel:
   Timi

 6. Kedves Timea!
  Édesanyám 2016. 10. 04-én halt meg. Édesapámmal 62 évig éltek együtt. Édesapám egyedül maradt, Parkinsonos, elég nehezen boldogul. Nagyon hiányzik neki anyukám, és az idő múlásával, nemhogy könnyebb, inkább nehezebb neki. Néha úgy érezzük, hogy menne anyukám után, de valami meggátolja. (Ne érts félre, de néha úgy érzem, hogy jobb is lenne apunak, ha anyu után mehetne, mind a ketten megnyugodnának, mert úgy érzem anyu lelke is még nyugtalan). Azt szokta mondogatni apu, (néha előforduló ájulásai után), hogy már elindult felé. Az volt a végrendelkezésük, hogy közös temetés legyen, bevárják egymást, ha meghalnak. Hamvasztás volt, és most az urna arra vár, hogy majd együtt eltemessék őket. Én meg csak őrlődöm, mert nem tudom, hogy mi lenne a jó. Ha tudsz valahogy segiteni nekem, megköszönöm, szeretettel Marilona

  • Kedves Marilona!
   Ha két ember évtizedeket él le együtt jóban-rosszban, akkor a két lélek olyan szinten összefonódik, hogy a maradó fél úgy érezheti, az Ő életének így már nincs is értelme. Ilyen esetekben nagyon gyakori, hogy max. 2-3 hónapon belül a másik fél is távozik az élők sorából. (Azért remélem, apukáddal nem ez történt). Ha viszont a pár túlélő fele itt marad, az azt jelenti, hogy neki még dolga van. A kora miatt apukádnak nyilván már nem az a dolga, hogy új párt találjon, de lehet, hogy pont a gyerekei miatt kell még élnie. Pl.: hogy a gyerekeinek ne egyszerre kelljen elveszíteni mindkét szülőt.
   Apukádat is meg lehet nyilván érteni: itt maradt a párja nélkül, súlyos betegség is nehezíti az életét, gondolom, nem akar senki terhére lenni, tehát érthető az elkeseredése.
   Ilyen esetben a család csak egyet tehet: próbáltok szeretettel felé fordulni és apró dolgokkal, cselekedetekkel boldog pillanatokat szerezni neki még a hátralévő időre.
   Szeretettel:
   Timi

 7. Szia 🙂 A volt barátom lassan 4 hónapja meghalt 🙂 jó volt a visszonyunk, nehéz volt feldolgozni a halálát :/ többször álmodtam vele telefonon beszéltünk ott azt álitota él vagy épp levelet dobot be a postaládánkba :/ 2 héttel ezelőtt álmomban vagy nem álmomba szobánk sarkába állt és szűz mária szobrunknál megvolt gyújtva a gyertya becsuktam a szemem kinyitotam és sötét volt eltűnt.Azóta a kutyánk este fele elkezd ugatni a semmire és ez mindennap . Nem értem ezt az üzenetét. Miért pont nálam jelentkezik ?

  • Kedves Beatrix!
   Az nem számít, hogy csak a volt barátod, mert valószínűleg a szellemvilágban lélektársak vagytok és már sok életben éltetek együtt. Most ebben az életben csak egy rövid szakaszban haladtatok egymás mellett. Fontos voltál neki, ezért lép be az álmaidba és próbál üzenni, ezért látogat meg otthon is. A kutya sem hiába ugat, hiszen a kutyák látják a szellemeket. Nem biztos, hogy a barátod konkrét üzenetet akar átadni, egyszerűen csak látni akar téged és megnyugtatni, hogy jól van.
   Szeretettel:
   Timi

 8. Szia!
  Velem egy eddig soha nem érezhető dolog történt.Vásároltam egy házat,amiben előtte egy öreg házaspár élt,a bácsi mikor megvettem a házat még élt,de még mielőtt kiköltöztek volna ott halt meg.A következő történt egyik éjjel léptek hallottam,aztán láttam az ágyamtól elsuhanni egy fekete nagy alakot.Azt hittem álmodtam és nem tudtam mit kezdeni az érzéssel egesz éjjel nem aludtam,olyan érzésem volt ezt megelőzőleg az egesz házban mintha figyelve lennek mindenhonnan .Amikor lefeküdtem állandóan iszonyatos izzadás kapott el és szorító mellkasi nyomást éreztem.Másnap miután utána néztem a neten hogyan tudhatom meg hogy szellem van e a házban,lisztet szórtam ki az asztalra.Reggel egy pók volt oda rajzolva.Nagyon megijedtem,aztan ez a pók megjelent elottem és elszaladt.Nagyon félek nem merek ott aludni a házban.Kérem segítsen,nagyon kétségbe vagyok esve.Akinek eddig beszéltem róla kinevetett mind.Koszonom

  • Kedves Andrea!
   Azok az emberek, akik kinevettek, még valószínűleg nem éltek át hasonlót. Ellenkező esetben nem találnák viccesnek. Valóban, nagyon valószínű, hogy a bácsi szelleme maradt a házban. Ilyenkor lehet, hogy csak egyszerűen éli tovább az életét, mert nem tudja, hogy meghalt, de rosszabb esetben megpróbálhat benneteket elüldözni, hiszen ez az Ő háza. Kicsi az esély, hogy magától elmegy, de nem kell megijedni. Érdeklődj a környezetedben, hogy nem ismer-e valaki egy hozzáértőt, aki tud elküldeni szellemet, vagy nézz szét a neten. Ez egy egyszerű szellem-elküldés, illetve kell egy tisztítás. Amúgy én mindenkinek azt javaslom, aki másik lakásba költözik (ahol előtte laktak), hogy végezzen, vagy végeztessen egy tértisztítást, mert a legtöbb lakásban vannak házhoz kötött szellemek. Amikor én 21 évesen elköltöztem albérletbe, nagyon féltem bemenni a spájzba, mert úgy éreztem, hogy lógni fog ott valaki. Később kiderült, hogy a évtizedekkel ezelőtt ott valaki felakasztotta magát, ezt a szomszéd néni mesélte. Akkor még nem foglalkoztam én sem a szellemekkel, én sem tudtam, mit kell tenni.
   Szóval, ne legyél megijedve a bácsitól, szépen el kell küldetni.
   Szeretettel:
   Timi

   • szia!
    Huh, nem is tudom hol kezdjem.. Igazából próbálom minnél rövidebbre fogni, mert etéren túl sok mindent tudnék mesélni.
    Igazság szerint ezekre már igyekszem nem keresni a ‘miérteket’ de egyszerűen túlzottan foglalkoztat még mindig.
    Hogy mi miért van, miért történik/történt vele ez meg az.
    Nekem mindig is azt mondták,hogy annyira más vagyok meg ‘fura’ , pár éve kezdődött..a lényeg annyi,hogy mindig is éreztem,hogy vigyáznak rám, figyelnek.. Aztán egy időben elkezdtem nagyon sok mindent látni, amiket nem kéne.. (sajnos a d*monszerű dolgokra gondolok leginkább)
    Manapság már ez nem jellemző mert megtanultam ezekkel együtt élni, meg hogy túlságosan fogékony meg érzékeny vagyok ezekre,valamiért. (Furcsa érzések, szívdobogás, érintések,minden ehhez hasonló) Már elzártam ezt úgymond, mivel nemigen látom már őket.. De akkor is fura:D
    Ha elmegyek valakihez, alig bírok ott meglenni esténként, de miután eljövök mindenki azt mondja,hogy minden eltűnik onnan.. a sok rossz.
    De legfőképp az érdekel,hogy miért nem emlékszek szinte semmire se a gyerekkoromból,mintha nem is lett volna.. Nagyon halovány foszlányokra emlékszem, és mindig néznek rám értetlenül amikor ezekről egy kukkot se tudok mondani.. Úgy érzem ehhez köthető, másrészt vannak elég érdekes dolgaim. Előre megérzek dolgokat, ezeket sose tudom befolyásolni vagy erőltetni, csak jönnek.
    Mint mikor előre tudtam, hogy xy családtagommal lesz valami.. De nem akartam senkire se a frászt hozni,hogy azt mondom,hogy ez meg az megfog halni.. Sajnos be is következett,pár napra rá.. Kómába esett és utána hunyt el az illető. (Direkt nem mondok konkrétumokat)
    És ez többször is volt.. hozzátenném énis megrémültem, márcsak az érzésektől is.. Mégis a legrosszabb a magatehetetlenség volt..
    Nem igazán tudom ezeket kellően szavakba foglalni az az igazság, mert nem lehet.. Aztán volt olyan időszakom is amikor folyton egy férfival álmodtam, de évekig.. meg hallottam is. (Bár ez részben talán tudom minek tudható be)
    Sokan mondják azt,hogy mellettem nem félnek.. meg adok egyfajta biztonságérzetet nekik.. Ezt csak azért tenném hozzá, mert mesélték,hogy mikor olyan paranormális dolgok történtek velük és erősebben rám gondoltak, elmúltak egyből a jelenségek. Az a baj,hogy ezekbe a dolgokba túlságosan beleástam már magam. (Egyébként én alapból is úgy érzem,hogy egyfajta ‘reinkarnáció’ vagyok.. és évtizedekre visszanyúlóan is éltem már)
    Amúgy lány volnék, és a 20-as éveimet élem csak:)
    Nagyon kevés embernek mesélek ilyesmikről, mert tudjuk,hogy reagálnának..a többség legalábbis.
    Meglehet tanulni ezekkel együtt is élni, én megtanultam. Ami szerintem fontos,hogy nem szabad félni tőlük,ezekből ‘ táplálkoznak’ . És szánt szándékok elérni ezt, engem már nem hatnak meg nagyon^^
    Persze jó ha az embernek vannak barátai akivel ezeket kivesézheti, én általában egyedül voltam.
    Érdekelne ez a jóslás is, lehetne esetleg valamiféle elérhetőséget kérni?
    Elnézést,hogy ilyen hosszadalmasra sikeredett, de ígyse meséltem még el sok mindent. Próbáltam a fontosabbakat kiemelni.
    Előre is köszönöm. 🙂

    • Kedves “Efaeneni”!
     Ahogy írod, vannak elég erős előrelátó képességeid, vagyis tisztán érzel, látsz előre bizonyos dolgokat. A démonokat is azért látod, mert gyerekkorodban valószínűleg nem csukódott be teljesen a harmadik szemed. Fejlett és tiszta lélek vagy, ezt a magas rezgésszámot és kisugárzást érzik a körülötted lévők is, vagyis a belőled sugárzó energiát élik meg biztonságérzetként.
     Írtál egy férfiról is, akit azért hallottál évekig, mert egyszerűen beköltözött az aurádba és próbált veled kommunikálni.
     Én azt gondolom, hogy ha valakinek ilyen erős spirituális képességei vannak, mindenképpen érdemes lenne fejleszteni, hiszen ezt a tudást senki nem véletlenül kapja. Ennek mindig ok van, szóval én biztatnálak téged valamilyen tanfolyam elvégzésére.
     Szeretettel:
     Timi

 9. Kedves Timi !
  Kérdésem a következő lenne. Létezik-e olyan , hogy Édesanyám 1 éve halt meg és most a lakásomban megjelent valami üzenetet akart küldeni, ezt onnan gondolom, hogy az összes informatikai rendszer hirtelen kikapcsolt majd késöbb egy suhanást láttam az előszobába vezető ajtón keresztül üveg ajtó. Vannak problémáim a lányommal, mivel csak Én voltam kapcsolatban vele így az ingóságot rám hagyta amiből adtam a lányomnak ajándékot, de sajnos ez Neki nem tetszett és ebből erős konfliktus lett kettőnk között beteg is lettem nagyon megviselt érzelmileg és Ő is beteg lett, de ez sajnos nem rendeződött. Pont most amikor minden kapcsolatot le kell rendezni pozitivan talán így akart üzenni édesanyám.

  • Kedves Amália!
   Én azt gondolom, hogy az a szellem nem anyukád volt, hanem valaki más. Először is, anyukád a lányod miatt már nem haragszik, ugyanis a lélek teljesen megtisztul, mikor visszatér a szellemvilágba – ott már csak tiszta szeretet van a lelkében. A másik, amiből nem gondolom, hogy Ő volt, hogy nem hagyott egyértelmű, az Ő személyéhez köthető jeleket. Pl. eltűnnek a tőle örökölt tárgyak, leesnek, stb. Szerintem csak egy kóbor szellemet láttál elsuhanni, akit valahol összeszedtetek. Ha még azóta is történtek furcsa esetek, írd le újból, de valószínűleg azóta már továbbállt.
   Szeretettel:
   Timi

 10. Szia Timi… Èrdekes dolog törtènt velem.. Meghalt egyik ismerősünk csütörtök reggelre… Tegnap haza mentem a munkábol felvettem a fűtèst a fürdőbe megfordultam ès ott állt velem szembe… Nem szólt semmit csak nèzett ott volt egy ideig… Kimentem a konyhába akkor a hátam mögött állt majd be mentem a fürdőbe újra akkor ismèt szembe… Nem szólt vagy nem hallottam… Nem tudom mièrt jöhetett oda… Köszönöm a válaszát Horváth Timi

  • Kedves Timi!
   A halál után az elhunyt lélek elmegy a szeretteihez és az ismerősökhöz el elbúcsúzni. Ez még akkor is lehetséges, ha nem rokonról, hanem csak szomszédról, vagy barátról van szó. Ilyenkor végigjárja az ismerősöket, mielőtt átmegy a szellemvilágba. Szóval egyszerűen csak elköszönni ment.
   Szeretettel:
   Timi

 11. Kedves Timi!
  Nekem mostanában furcsa álmaim vannak egy öregasszonyval akit nemismerek de álmomban félek tőle,nem hagy békén ..és fél álmomba voltam mikor fel ébrettem ott ált elöttem de már az nem öregasszony volt hanem egy férfi..őt többször is láttam..De a legföbb amiért írok neked hogy ma 2017.01.21.en anyukámnak meg jelent az édesanyja aki még 1996.ban meghalt. Az nappaliban ált elsönek ijen fény jött és utána megjelent és a kezét nyújtotta anyukámnak.Én eszt nem láttam a fürdöben voltam csak a sírásra szaladtam ki hogy anyukám csak aszt kiabálja hogy : ott van anya ott van anya..! Asztán mikor eltünt kérdeztem anyát hogy mit látott pontosan aszt monta hogy az anyukája volt de mintha a szeme az nem az övé lett volna furcsa volt a szeme .. Nagyon megrémíszt hogy ez mit jelent,mit akar..De én többször szoktam álmodni halottakal már kislánykorom óta és volt már ugy hogy amit álmodtam az megtörtént.. Nem értem mi lehet ez. Nagyon jo volna ha tudnál segíteni. Válaszodat elöre is köszönöm.

  • Kedves Dalma!
   Szerintem válasszuk szét a két esetet: van a lakásban egy szellem, aki belép az álmodba, ott ijesztget, illetve ébredés után is látod a szobában. Váltogathatja a kinézetét, ezt ők döntik el, milyen formában jelennek meg. Az is lehet, hogy nagyon mélyen alszol, a lelked álmodban átmegy az asztrálsíkra, ahol sok a gonosz entitás. Szerintem, aki anyukádnak megjelent, az a szellem csak felvette az anyukája külsejét, de a szeme elárulta, hogy nem ő volt. Elképzelhető, hogy a nagymamádnak a földi síkon maradt a levetett lárvája, ami a negatív tulajdonságokkal teli szellemruha. Szóval, szerintem több szellem is van nálatok. Nem kell megijedni, viszont valaki hozzáértővel meg kellene tisztíttatni a házat.
   Szeretettel:
   Timi

 12. Kedves Timi!
  Örülök hogy ráakadtam a blogodra. Talán választ kapok kérdésekre. Jó látni hogy nem vagyok egyedül a “problémámmal”
  Az egész már a születésem után kezdődött. Miután a kórházból hazavittek,a dédnagyapám titokzatosan azt mondta miután a kezébe vett hogy: “Megszületett az utódom,nemsokára megfogok halni” Ez valóban így is történt. Következő hónapban minden előjel nélkül meghalt.
  Aztán történtek kiskoromban furcsa dolgok,amik akkori szemmel nem is voltak furcsák csak visszagondolva. Pl. Megvoltam győződve hogy nagyon barátságos emberekkel találkozok. Akik szeretettel öveznek. Rajonganak értem. És amikor a szüleimet kérdeztem hogy mikor megyünk megint azokhoz az emberekhez,akkor fogalmuk sem volt hogy miről beszélek. Emlékszek a lakásban ajtókra amik “maguktól” kinyíltak. A kilincset persze nem értem fel mivel 3 éves lehettem kb. Rémisztő volt,ezért megpróbáltam nem figyelni rá. Illetve próbáltam ezt a dolgot “elfelejteni” Sikerült is nagyon sokáig. Aztán 18éves lehettem amikor furcsa “álmom” volt. Egy virágos réten voltam egy kislány társaságában. Beszélgettünk mint régen kiskoromban a “barátságos” emberekkel. A beszélgetés lényege az volt hogy a kislány megkért arra hogy vigyázzak a barátnőmre nagyon,mert Ő lesz az én feleségem. A kislány pedig nem más mint az Ő nővére. Ezt elmeséltem neki. Ekkor derült ki hogy volt egy nővére aki születése közben elhunyt. Persze Ő lett a feleségem és nagyon vigyázok rá. A furcsa dolgok azóta erősödnek és tisztulnak velem kapcsolatban. Szinte minden álmom alkalmával vagyok valahol,egy társaságban. Ahol én elég nagy “valaki” vagyok. Magas szerepet töltök be. De persze felkelés után nem emlékszek semmire,mintha nem lenne szabad emlékeznem. Törlődik a dolog. Néha egy két foszlány megmarad. Ami értelmetlennek tűnik,de később értelmet talál. Ha sikerül ráhangolódnom,akkor kapok “üzeneteket” magam,illetve hozzám közelálló személyek számára. Nem látok senkit,csak úgy egyszerűen hallom a gondolatokat. Próbáltam ezeket magamban tartani,(nem akartam hogy hibbantnak tartsanak)de ha nem adom át ezeket az üzeneteket akkor egyre nagyobb nyomást kapok hogy tegyem meg. “Látok” olyan dolgokat amik a következő pillanatban megtörténnek. Legalábbis rövid időn belül. És látok olyat is néha, hogy mi történt volna a közeljövőben,ha bizonyos dolgok nem úgy történtek volna meg ahogyan megtörténtek. Ezek a dolgok nem állandóak. Nem tudok “parancsra” mondani senkinek semmit. Nem tudom irányítani a dolgot. Egyszer csak működik. Külső tényezőktől erősen függ. Ami viszont nagyon foglalkoztat. Hogy az a “társaság”akivel “találkozok” akik közt “magas szerepet töltök be”,már nagyon sokszor segített nekem. Nagyon komoly dologban is. Úgy érzem “tartanak” tőlem vagy “hallgatnak rám” valamiért. Szóval ebben a körben kik lehetnek Ők? És ki lehetek én?

  • Kedves Zoltán!
   Ahogy látod, semmiképpen nem vagy egyedül. Vagyunk még egy páran:) Valószínűleg nagyapád is fejlett lélek volt, tudott, látott előre dolgokat. Én azt gondolom, hogy részlegesen nyitva maradt gyerekkorodban a harmadik szemed, ami direkt azért történt, felsőbb utasításra, hogy később te is tudd, mi az utad. Így próbálnak fentről az égiek terelgetni, vagyis előre meg volt neked írva, hogy spirituális útra kell lépned. Gyerekkorodban, ahogy írod, több szellemlény is körülvett, vagy esetleg láttad az őrangyalaidat. Az üzenetek, amiket mostanában kapsz, a felsőbb énedtől, illetve felsőbb vezetőidtől származnak. Céljuk, hogy segíteni tudj másokon az üzenetek által. Ahogy írod, a nyomás is egyre nagyobb, hogy ezeket az üzeneteket átadd. Ezzel már le is írtam, hogy mi a sorsfeladatod ebben az életedben: segíteni másokon, felsőbb erők segítsége által.
   Végül, amire szerintem igen kíváncsi vagy: a társaság, akikkel “találkozol”, magas szellemi vezetők csoportja, akik között te magasabb szellemi szinten állsz. Nem tartanak és nem félnek tőled – egyszerűen tisztelnek. Vagyis a szellemvilágban már igen magas vezetői szinten vagy (mint pl.: Müller Péter). Az is lehet, hogy utoljára születtél le földi testbe, ezentúl csak fentről fogsz irányítani. Ritka, amikor magas szellemi vezetők leszületnek – valószínűleg még volt egy kis “hiányosság”, amit ebben az életedben kell megtanulni és bepótolni.
   Én a helyedben képezném magam, de minimum elmennék lélekutaztatásra, ahol az is kiderülhetne, hogy mit csinálsz két élet között és milyen szerepet töltesz be szellemvilágban.
   Nekem volt megtiszteltetés, hogy írtál a blogomba.
   Szeretettel:
   Timi

 13. Szia Timi… Èrdekes dolog törtènt velem.. Meghalt egyik ismerősünk csütörtök reggelre… Tegnap haza mentem a munkábol felvettem a fűtèst a fürdőbe megfordultam ès ott állt velem szembe… Nem szólt semmit csak nèzett ott volt egy ideig… Kimentem a konyhába akkor a hátam mögött állt majd be mentem a fürdőbe újra akkor ismèt szembe… Nem szólt vagy nem hallottam… Nem tudom mièrt jöhetett oda… Köszönöm a válaszát Horváth Timi

  • Kedves Timi!
   A halál után, illetve az azt követő napokban a elhunyt szeretteink végiglátogatják a rokonokat, barátokat, hozzátartozókat, szép sorban. Eljönnek elbúcsúzni. Persze ezt nem érzékeli mindenki, de azért elég sokan. Az elhunytnak nem kell feltétlenül rokonnak lenni, az is lehet, hogy csak egy közeli szomszéd volt. Nem tudhatjuk, hogy előző életekben milyen kapcsolat volt köztünk – lehet, hogy aki most szomszéd, előző életünkben a gyerekünk volt, vagy a szerelmünk. Tehát nem is az a lényeg, hogy mennyire távoli az elhunyt, hanem az a lényeg, hogy a szellemvilágban mennyire közeli a kapcsolat.
   Szeretettel:
   Timi

 14. Kedves Timi
  Nem is tudom hol kezdjem….
  Talán ismerjük egymást annyira hogy teljesen nem is kell részleteznem,hogy min mentem keresztűl hisz nagyjából tudod.
  Sajnos a mai napig nem tudtam feldolgozni,elfogadni Viktor fiam elvesztését 🙁
  Ami nagyon fáj,hogy el sem tudtam tőlle búcsúzni hiába voltam vele az utolsó pillanatig….sajnos már nem tért magához 🙁
  Talán az a tény,hogy a szerveit felajánlottam,hogy tovább éljen valakiben,valakikben picit enyhítenek a fájdalmamban. Tudom,hogy itt van vagy volt velem mert voltak jelek….szólított…vagy álmomban beszéltünk és ilyenkor hiába kérdeztem tőlle,hogy mi történt mindíg azt a választ kaptam tőlle,” hogy arról nem szabad beszélni és közben az égfelé néz felfele”. Keresem a válasz mert nem tudom elfogadni az elvesztését
  Pisti testvéréhez is eljött álmában…őt egy gyönyörű szép helyre vitte el ami leírhatatlanúl szép volt…minden hófehér…
  Viszont mostanában hiába várom nem jön….nincsenek hangok,álmok
  Sajnos az én egészségi állapotom is kezd romlani ami egy kicsit az én hibám is mert örlöm magam hogy miért nem ébredtem fel hamarabb vagy lehet,hogy szólt volna de nem hallottam….de ezekre hiába keresem a választ
  Viszont mostanában történt velem,hogy mind a két alkalommal korházban voltam és az első alkalommal arra ébredtem ,hogy egy sötét árny húzott volna magával és én kabáltam,hogy hagyjál békén nem megyek,tünj innen el. A második alkalom is nemrég történt a kórházban..hason aludtam és most arra ébredtem,hogy most három sötét árnyék húzta volna róllam le a takarót és én ismét kiabáltam,hogy hagyjatok békén tünjetek el mert nem megyek sehová.
  Mi történik velem…milyen jelek ezek
  Válaszod előre is köszönöm
  Erika

  • Kedves Erika!
   Elhiszem, hogy mai napig nem tudod elfogadni Viktor elvesztését, ezt nem is lehet. Számomra is döbbenetes az a tény, hogy a fiam osztálytársa, akivel anno még együtt jártunk osztálykirándulásra, már nincs velünk. Az utóbbi években – talán nem véletlenül – az ismerőseim, családom, barátaim körében is előfordult gyerekhalál. Ilyenkor mindig eszembe jut, hogy ez akkora fájdalom, hogy a magyar nyelvben nincs is rá szó: ha meghalnak a szüleid, akkor árva vagy, ha meghal a párod, akkor özvegy vagy. És ha meghal a gyereked? Erre már nincs is szó. Éppen ezért meg sem próbálok neked vigasztalót mondani. Erre nincs vigasz. Okosságot sem próbálok neked mondani. Nem tudok. Véleményem szerint neked most az is könnyít kicsit a lelkeden, hogy kiírtad magadból a fájdalmat. Nagyon sokan olvassák a blogot és az a sok ember mind fog neked küldeni szeretetenergiát, aki a soraidat olvassa.
   A leveledre visszatérve – nem szabad magad okolni semmiért. Nem tehettél volna semmit a halál ellen, hiszen az meg van írva. Azt se gondold, hogy nem tudtál Viktortól elköszönni, mert a lelke mindent látott és hallott. Az, hogy felajánlottad a szerveit, nagyon nagy bölcsességre utal, hiszen amikor ezt meglépjük, még úgy érezzük, hogy Ő él és reménykedni kellene. Azon ne aggódj, hogy nem fogod már látni álmodban. Ahogy telik az idő, sokszor csak akkor fog jönni, ha változás várható az életedben. A lakásban is gyakori lesz a jelenlét, ne aggódj! Az is természetes, hogy nem kaphatsz minden kérdésedre választ tőle, mert az Ő felsőbb vezetői blokkolják ezeket az infókat. A földön maradt lelkeknek nem kell mindent tudni. Az is gyakori, hogy azért nem látod álmodban, mert melletted van, őrangyali feladatot teljesíteni.
   A levél végén írod, mi történt a kórházban. Ezek a dolgok nem Viktorhoz köthetők, azok más szellemek voltak. Valószínűleg Viktor halála óta erőteljesebben érzékeld a szellemvilágot és a kórházban rengeteg a bolyongó lélek, gyakran gonoszak is. Ha itthon nem ismétlődnek meg ezek az ágyról lehúzások, meg ilyesmi, akkor szerencsére nem vitted őket haza.
   Szeretettel:
   Timi

  • Kedves Timi! Örülök,hogy meg találtam ezt a blogot. Régóta kerezsgetek ezzel a témával kapcsolatban. Ugyan is velem is történtek hasonló dolgok amiket itt leírtak. Nekem egy régi jó barátom halt meg ami nagyon meg viselt engem. Ami számomra a leg szörnyübb hogy nem tudtam tőle el búcsúzni. Azóta történek dolgok. Pl,meg simogatja a hajam látom magam előtt stb. Folyton ő jár a fejembe. Nem tudok azóta önmagam lenni. A segitséged szeretném kérni. Mit tegyek hogy el tudjam őt engedni?Mert tudom hogy ez neki sem jó. Válaszod előre is köszönöm.

   • Kedves Marika!
    Még gondolom, nem sok idő telt el a halála óta. Meglátod, ahogy telik az idő, könnyebb lesz elengedni. Valóban a léleknek sem jó, ha a túlzott ragaszkodásunk miatt nem tud átmenni, de mivel nem írtad le részletesen, nem tudom megmondani, hogy erről van-e szó. Akkor szoktak ilyen gátló blokkolások előfordulni, ha valakinek nagyon közeli hozzátartozója, esetleg gyereke hal meg és évekig képtelen elengedni. Ilyenkor a lélek képtelen átmenni a túlvilágra, mert sajnálja itthagyni a szeretteit, a fájdalmat látva. Ez valóban nem jó a léleknek, hiszen az ő helyük már nem a földi síkon van. Gondolom,a barátod is érzi a fájdalmadat és a lelkifurdalásod fájdalmát, hogy nem tudtál tőle elbúcsúzni.
    Én azt mondom neked, hogy ha úgy érzed, még mindig itt van, akkor kérd meg szépen, hogy menjen át, jobb lesz ott neki, de mondd el neki azt is, hogy bármikor meglátogathat téged – valószínűleg meg is fog. Hallja, amit mondasz, szóval el is tudsz búcsúzni tőle, ezért nem szabad emészteni magad.
    Szeretettel:
    Timi

  • Kedves Timi!

   Nagymamám tegnap délután elhunyt. Nagyon közel állt hozzám, talán ő is engem szeretett legjobban családtagjaink közül, nagyon erős volt a viszonyunk. Ő idős volt, kórházba került egy lábtörés miatt,műtét után próbált küzdeni, de ismét meg kellett műteni és akkor feladta. Ezután agyvérzést kapott és 1 hét múlva meghalt.
   Agyvérzése után másnap erőre kapott,,megölelt minket, azt mondta szeret, utána többé nem kommunikált. Elbúcsúzott. Én sajnos nem tudom feldolgozni, nincs perc,h ne sírjak és ne gondoljak rá. Párommal arról beszélgettünk,hogy mennyire rossz,hogy nincs itt velem, nem láthatom többé, mire ő azt mondta,hogy “A lelke attól még itt van”. Erre a mondatra az előszobába a fürdőszobából kiesett a mosógép vezetéke és földhöz csattant. Ilyen soha nem történt, iszonyatosan megijedtünk. Vajon ő jelzett?? És mit szeretett volna ha igen? A másik kérdés: a kutyám ült meredten, és félve nézett az előszobába ezután még jó pár percen keresztül. A kutya láthatja??? Nagyon köszönöm! Evi

   • Kedves Évi!
    Jól érzed, valóban a nagymamád jelzett, mégpedig azért, hogy csökkentse a fájdalmadat az a tudat, hogy ott van veled. A gyász időszakában nagyon sokszor visszajárnak a lelkek a szeretteikhez és nekik is fáj látni a fájdalmunkat. De mivel kevés ember érzékeli, vagy látja fizikálisan őket, ezért a szellem kénytelen különböző jelekkel a tudomásunkra hozni, hogy hahó, itt vagyok. Mint a te esetedben is. Így akart neked üzenni, hogy nyugodj meg, ő jól van és itt van veled.
    A másik kérdésre válaszolva, igen, a kutyák és macskák a legtöbb esetben látják a szellemeket. Ilyenkor idegesek, egy pontra néznek, nem mennek be valamelyik helyiségbe, egyszerűen látszik rajtuk a félelem.
    Figyeld a különböző jeleket, mert nagymamád még biztosan sokszor fog neked üzenni.
    Szeretettel:
    Timi

 15. Kedves Timi!

  Tudnál nekem segíteni?
  Édesanyám 2016. május 17-én éjszaka halt meg. Tudom és éreztem, hogy eljött hozzám, aznap, még a hajamat is megsimogatta.
  Többször is éreztem Anyukám jelenlétét, egészen a temetésig, onnantól talán csak jeleket kaptam, pillangó, katicabogár, fehér madártoll.
  Sajnos csak kétszer álmodhattam Anyukámmal, azért írom, hogy sajnos, mert nagyon jó volt Őt látni, legalább az álmomban.
  Az első álmomban, kb. 40-42 éves lehetett, fényképek alapján tudom, annyi történt, hogy jött mosolyogva felém, majd intett és tovább ment.
  A második álmom kicsit hosszabb volt:
  Anyukámat a mostani korában láttam újra, 67 évesen, mint mielőtt meghalt.
  Arra emlékszem, hogy én egy épületben voltam, és egyszer csak ott volt az Anyukám is. Nagyon meglepődtem, mert az álmomban, én úgy éreztem és tudtam,is hogy ő meghalt.
  Mondtam Anyukámnak, hát te hogyhogy itt vagy, hiszen meghaltál.
  Én eltemettelek és azóta is siratlak. Anyukám erre azt mondta, ő nem halt meg, csak elment egy rövid időre, és most visszajött.
  Ezzel nagyon gyorsan elindult, ami érdekes volt, mert az életében nagyon fájt a bal kis lába mindig is.
  Én mentem utána, de szinte nem tudtam utol érni, az volt a szerencsém, hogy egy épületben voltunk az álmom szerint, és lépcsőn szaladt lefelé. Azért tudtam utol érni, mert a fájós lába, begörcsölt és így meg kellett állnia.Amikor lenéztem, az volt a furcsa, hogy Anyukámon egy nadrág volt, ami még az enyém volt és soha nem rajta.
  Mikor oda értem, mondtam Anyának, hogy várj, szólok a páromnak telefonon, hogy te élsz, mert ő is gyászol téged.
  Erre Anyukám azt mondta, hogy ne szólj neki kislányom és ezzel elment.

  Szerinted ez mit jelent, azóta sem álmodtam már Anyukámmal.

  • Kedves Andi!

   Ahogy írod is, álmunkban találkozni elhunyt szeretteinkkel nagy boldogság. Persze, sajnos ez az élmény a legtöbb embernek csak ritkán adatik meg, az elhunytak ritkán kapcsolódnak be álmainkba. Bár, mivel a szellemvilágban nincs is idő, kérdés, hogy kinek mi a ritka. Az álmok, amikbe anyukád belép, üzenetet arra vonatkozóan, hogy jól érzi magát, boldog és próbálja enyhíteni a gyászodat. Amit anyukád álmodban mond, annak minden szavát komolyan kell venni – pl. mikor azt mondta, hogy visszajött, az úgy is van. Ez vagy azt jelenti, hogy leszületett újra a környezetedbe, a családba, vagy a másik verzió, hogy visszajött hozzád, mint védőangyal. van már persze leszületésed óta neked is védőangyalod, ő csak lejött mellé. Én legalábbis erre gondolok. Amúgy az álmaink legtöbbször szimbólumok sokasága, amit saját magunk fejthetünk meg leginkább. Én esetleg támpontot tudok Neked adni ebben az álomfejtésben. Szerintem anyukádon a te nadrágod annak a szimbóluma volt, hogy veled van, itt van veled sokszor, még ha álmaidban ritkán is jelenik meg, vagyis egy veled. Azért próbált előled “elmenekülni”, mert hirtelen sok volt a kérdés, a szellemek pedig sok válaszról le vannak tiltva, nem válaszolhatnak minden kérdésre.
   Ne aggódj, hogy régen álmodtál már vele, mert majd meglátod, ha valami fontos változás előtt áll az életed (mindegy, hogy negatív, vagy pozitív), újra eljön hozzád.
   Szeretettel:
   Timi

   • Kedves Timi!

    Nagyon szépen köszönöm kedves soraidat.
    Jaj most is sírok, mikor neked válaszolok, Olyan jó ezeket olvasni, mert megerősít abban, amit én is gondoltam és éreztem. Mindig reménykedtem abban, hogy tényleg velem lesz, ha egyszer Anyucikám elmegy. Tudod, mikor élt sokszor beszéltünk ilyenekről, és lám valóban velem van még ha fizikálisan sajnos nem tudom megérinteni..

    Kedves Timi!
    Esetleg kérhetek majd még tőled választ, ha időd engedi?
    Azóta kétszer is álmodtam Anyukámmal, Anyukámról.
    Az elsőben: Anyukám, a Párom és Én autóval mentünk valahova. Anyukám a Párom mellett és én előttem ült.
    Az arcát nem láttam, de Tudtam, hogy Ő az.
    Sajnos a rossz ebben, az volt, hogy halott volt, és úgy ült az autóban. Ez borzasztó érzés volt.

    A második két napja volt.
    A Párom és Én valahová mentünk, ahol ott is akartunk aludni. (sajnos helyekre nem emlékszem vissza.) Nagy csomagok voltak nálunk. Közben felhívtam Anyukámat, aki kórházban volt. Nem ismert meg Anya rögtön, hogy én vagyok, csak kicsit később. Mondtam, neki, hogy megyek be hozzá látogatóba.
    Következő jelenet, szólok a Páromnak, hogy megyek Anyuhoz, mert vinni kell tiszta hálóinget és törölközőt
    Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek be hozzá.
    Aztán egyszer csak ott volt az Anyósom is és ő is azt mondta, hogy ne menjünk be a kórházba.
    Majd a végén megbeszéltük, hogy mégis megyünk.
    A kórházba érve, az Anyósom elindult valahová, a Párom és Én Anyukámhoz siettünk. Útközben találkoztam egy ismerősömmel, aki jajgatott egy kórterem előtt, hogy meghalt az Anyukája. Aztán valamiért nem jutottunk el az Anyukámhoz, mert jött Anyósom és azt mondta kávét szeretne inni, majd sajnos felébredtem.

    Nagyon szépen köszönöm, ha válaszolsz majd.

    Sok szeretettel. Andi

    • Kedves Andi!
     Bocsáss meg, hogy csak most válaszolok 🙂 Az első álmodban anyukád azért lépett be az álmodba, mert így akarta neked üzenni, hogy sokszor ott ül az autóban veletek (a lelke), mikor a pároddal utaztok valahová. Ez az álom egyértelmű üzenet volt.
     A másik álom egy utazásos álom volt. Ilyen esetben, ha meg akarjuk fejteni, mindig végig kell gondolnunk az álombéli utat. Kihez akartál menni? Anyukádhoz. Miért? Mert a lelked vágyik a találkozásra. És végül tudtál vele találkozni? Nem tudtál, hiszen már nem él. Azonban van több fontos szimbólum is az álomban. Kivel mentél ezen az úton? A pároddal és anyósoddal. Vagyis anyukád, anyósod, a párod és te a szellemvilágban egy csoportban vagytok, többször születtetek már le együtt, csak mindig más rokoni (vagy nem rokoni) kapcsolatban. Milyen járművel mentetek? Milyen volt a hangulatod? Milyen érzéseid voltak álmodban? Az ismerősöd, aki jajgatott, hogy meghalt az anyukája, a te fájó lelkednek a kivetülése volt.
     Tehát összegezve: ezt az álmot a felsőbb éned azért generálta, hogy az álom segítségével enyhítse a gyászodat és a fájdalmadat. Amúgy anyukádnak van ezzel még egy üzenete: hogy rábízozz téged a párodra és anyósodra, hogy helyette ők vigyázzanak rád.
     Szeretettel:
     Timi

     • Kedves Timi!
      Nagyon szépen köszönöm, hogy válaszoltàl.
      Sók mindent megmagyaráz, amit írtál.
      Szeretettel. Andi 😇😇😇

   • Szia Kedves Timi!

    Tudnál ismét segíteni?
    A fent leírt álom óta kétszer tudtam csak Anyukámmal álmodni.
    Az első álmom, sajnos nagyon rossz volt:
    – Anyukám, Én és a Párom autóval mentünk valahová, Anyukám előttem ült az autóban és ugyan nem láttam, de tudtam, hogy halott. Szerencsére ebből az álomból felébredtem gyorsan, mert nagyon fájdalmas volt.

    A második álmom, szerencsére kicsit jobb volt.
    – A Párom és Én valahol voltunk (azért írom, hogy valahol, mert fix helyeket nem érzékelek az álomban), nagy csomagok voltak nálunk. Azt beszéltük, hogy ott alszunk, vagy nem alszunk. Én közben Anyukámat felhívtam telefonon, mert ebben az álmomban még élt és a kórházban volt. Anya előszór nem ismerte meg, hogy ki vagyok. Mondtam neki, hogy megyek hozzá és viszek tiszta hálóinget és törölközőt.
    Szóltam a Páromnak, hogy menjünk be Anyukámhoz a kórházba, ő azt mondta ne menjünk.
    (Itt jegyezném meg, hogy a Párom nem jött be Édesanyámhoz a kórházba, ahol végül is sajnos elment, mert szerette volna úgy megőrizni Anyum képét magában, ahogy a kórházba vittük be, 2017. május 02-án.)
    Aztán egyszer csak ott volt az Anyósom és neki is mondtam, hogy menjünk. Ő is azt mondta inkább ne.
    Majd hirtelen, elindultunk, hogy még is csak bemegyünk.
    Odaérve elindultam a Párommal a kórterem felé, de valamiért nem értünk oda, útközben láttam egy ismerősömet, aki egy szobában volt, és az Anyukáját siratta, mert meghalt.
    Majd hirtelen megjelent az Anyósom és azt mondta szeretne egy kávét inni. És ezzel fel is ébredtem.

    Timi, szerinted van annak jelentősége, hogy én anno mikor születtem, keddi nap volt és Anyukám is keddi napon halt meg. Illetve a Párom anno vasárnap született, és az Apukája annak idején szintén vasárnap halt meg.

    Válaszodat ismételten köszönöm. Szeretettel: Andi

    • Kedves Andi!
     Úgy emlékszem, ezekre az álmokra már egy előző levélben válaszoltam.
     Annak minden esetben van jelentősége, ha a családban a születésnapok, vagy halálesetek azonos napra esnek. Aki jobban ért nálam a számmisztikához, az nyilván többet tudna neked ebben segíteni, de az biztos, hogy ezek a számszerű átfedések azt szokták jelezni, hogy a két ember már sok életet leélt együtt és a szellemvilágban lélektársak. Vagyis ezek az ismétlődések égi jeleknek is tekinthetők.
     Szeretettel:
     Timi

     • Szia Kedves Timi!

      Köszönöm szépen.

      Szeretettel:: Láposi Andrea

 16. Kedves Timi!

  Velem kétszer is történt megmagyarázhatatlan dolog, amire a mai napig keresem a válaszokat. Remélem te tudsz némi magyarázatot adni a kérdéseimre és lezárhatom őket magamban.
  1.
  kb. 10 éves lehettem, mamáék vigyáztak rám és testvéremre Budapesten. Mamák 10 emeletes házban laknak, a 7.emeleten. Kimentem a folyósra, mert mama és tesóm átment a szomszédhoz, utánuk akartam menni. Mikor mentem a folyósón, az ablakba feltűnt kettő vén-ránocos nagyfejű öreg manóféleség nagy ősz kócos bozontos hajjal (7.emelet!!),majd összenéztek és eltűntek. Én ordítttam az ijedtségtől. Persze mikor meséltem mi történt, senki sem hitte el,és a képzeleterőmnek tudták be. Azóta nem tapasztaltam- nem láttam ilyen ronda lényeket.
  2.
  Tini voltam, és minden évben elmentük táborozni az iskolával Balatonalmádiba.
  Emeletes ágyon aludtunk, hálótársammal elvállaltuk az “éjszaki” őrködést, mint ahogy lenni szokott ifjúsági táborokban. Mi kb. éjféltől lehettünk beosztva, ha jól emlékszem. Sajnos az időt nem tudom,de az nem is fontos most. Mikor eljött volna a mi őrködési időnk, a tanárnők és más gyerekek szerint nem voltunk már az ágyban (emeletes ágy). Villanyt felkapcsolták, de mi- legalábbis én tuti érzékeltünk mindent: a fényt, azt hogy szólintgatnak minket, az ágyat tapogatták de mi állításuk szerint nem voltunk az ágyba. Még kiabáltam is,hogy itt vagyok itt vagyok!!De egy hangot se hallottak és nem találtak.Olyan pánikot keltettünk,megijedtek a tanárok hol lehetünk…Állítólag mindenki minket keresett.Ezen kívűl semmire se emlékszem. Állítólag az üdülőház tetején sétáltunk barátnőmmel!!Teljes a káosz!!Én háztetőn az éjszaka közepén??
  Nem emlékszem,hogy előtte volt e tériszonyom, de a mai napig szédülök még a létrán is!:)Szerinted mi történhetett velünk?Itt az a durva,hogy nem is csak velem,hanem hálótársammal is!
  És még egy fontos: kb. 4 évvel ezelőtt ki kellett hívni a házunkba egy embert,aki elűzi a szellemeket, mert folyton olyan érzésem volt,hogy valaki néz engem!Ez már nagyon zavart, és akkor tetőzött ez a rossz érzés, mikor bementem a fürdőszobába, és azt éreztem,hogy valaki (konkrétan egy nő) ül a kád szélén. Nem láttam a nőt, de valami azt súgta,hogy középidős, félhosszú sötét haja van.
  Éjszakánként hallottam lépteket is egy időben,mintha valaki óvatosan de hallhatóan mezítláb járkálna az egész házban. Ezután muszáj voltunk kihívni az illetékes embert, hogy szentelje meg a házat és űzze a szellemeket ha vannak. Ő úgy jött be a házba, hogy jó estét kívánok mindenkinek!!Na akkor nagyon megijedtem.És azt mondta,hogy igazam volt itt valóban sok szellem van. Belőlem állítólag 10 szellemet űzött ki. Le kellett feküdjek, és mondogatott valamit.Érdekes volt, hidegrázás volt végig közbe.
  Azóta nagyon semmi sem volt (szerencsére?:) )
  Hétköznapokat tekintve pl.ha viszket a bal szemem, akkor mindig jó dolog történik velem, ha a jobb viszket akkor rossz lesz a kedvem egész nap, de annyira rossz még nem történt velem szerencsére. Ez összefügghet valamivel?Előre is nagyon köszönöm.
  Mi a véleményed?

  • Kedves Anett!
   7 éves korodban nem csukódott be teljesen a harmadik szemed, ezért könnyebben meg tudnak környékezni a szellemek. 10 éves korod körül is láttad a szellemeket – sokan azt hiszik, hogy egy szellem csak úgy nézhet ki, mint a horrorfilmekben, vagyis embernek kinéző, ijesztő, homályos lények. Valójában az asztrális síkon sokféle entitás megtalálható, még “vén-ránocos nagyfejű öreg manóféleség nagy ősz kócos bozontos hajjal” is.
   A táborban az történhetett, hogy gonosz szellem lépett be a testetekbe és egy kis időre sikerült átvennie az uralmat a testetek felett.
   Ahogy írod, a későbbiekben is voltak megérzéseid, ami azt jelenti, hogy a tisztánérző képességed kezd kifejlődni. Innentől igazából rajtad múlik, hogy akarsz-e ezekkel a dolgokkal foglalkozni, fejleszteni a tudásod, vagy félsz és inkább homokba dugod a fejed.
   A szemviszketés meg igazából egy babona, de mivel a gondolatainkkal tudjuk irányítani a sorsunkat, a babonák sokszor igaznak bizonyulnak.
   Szeretettel:
   Timi

   • Kedves Timi!

    Nagyon szépen köszönöm a választ. A tisztán érző képesség mitől kezd/tud újra fejlődni? 33 éves leszek…Hogyan tudnám fejleszteni a tudásom?
    Anett

    • Kedves Anett!
     A tisztán érző képesség fejlesztésére te is tehetsz lépéseket. Nézz körül a környezetedben, hogy van-e esetleg valamilyen ezoterikus csoport, meditációs csoport, ezoterikus tanfolyam. Ha valakinek vannak képességei, akkor ezek hatására mindig erősödik az a mélyen rejtőző tudás, amit előző életeinkből hoztunk. A tudás fejlesztése nem korfüggő. Persze olyan is van, akinek semmit nem kell tenni a fejlődésért, mert egyik napról a másikra felerősödnek ezek a rejtett képességek, de ez ritka. Legtöbb esetben tenni kell érte.
     Szeretettel:
     Timi

   • Kedves Tímea!

    Köszönöm szépen válaszod.
    Írtad,hogy kezd fejlődni a tisztánérző képességem. Hogy hogy csak most kezd fejlődni? 33 éves leszek nyáron. Ez fokozatosan alakul ki az emberben és mi alapján , illetve minek köszönhetően?Esetleg várható, még hogy az idő folyamán más képesség is megmutatkozzon? Hogyan tudnám fejleszteni a tudásom?Engem nagyon érdekel ez a dolog, kicsi koromtól kezdve.

    • Kedves Anett!
     Mindenkinél egyéni, hogy mikor kezd el fejlődni, illetve kialakulni a tisztán érző képessége. Aki a szellemvilágban fejlett léleknek számít, az a földi életekben előbb-utóbb a spiritualitás felé fordul, hiszen a lélek valahol nagyon mélyen, tudat alatt emlékszik az előző életek alatt megszerzett tudásra. Az is egyénfüggő, hogy valamilyen hatásra hirtelen alakul ki, vagy csak fokozatosan. Vagy úgy is kialakulhat, hogy gyerekkorban nem csukódik be a harmadik szem és egyszerűen az ember kénytelen ezzel foglalkozni (mint én is). Elképzelhető, hogy megmutatkozik még más képességed is, de én a helyedben fejleszteném magam. Ha felmész a netre, nagyon sok ezoterikus tanfolyam, illetve oktatás található – csak azt válaszd, amit a szíved diktál. Nagyon sok van köztük, akiket csak a bevétel érdekel és kiderül, hogy semmi értelme nem volt. Kívánom neked, hogy dönts okosan.
     Szeretettel:
     Timi

 17. Kedves Timi!
  Édesapám nemrég hallt meg rákban a korházban,sajnos rossz viszonyban voltunk,mostanában egyre többet álmodom vele de nem beszél hozzám,a legutobbi álmomban a sírását hallottam és felijedtem tiszta libabőr voltam.attól meg nagyonfélek hogy megjelenik elöttem.Az unokáját sem látta nagyon lehet hoogy ezért álmodom vele.
  Válaszodat előre is köszönőm!

  • Kedves Erika!
   Azért vannak vele negatív álmaid, mert vannak dolgok, amit még nem tudtál neki megbocsátani. Apukád lelke érzi ezt, ezért sír álmodban – a bocsánatodat kéri. Nem szabad a lelkünket vádaskodással és haraggal terhelni, ez neked sem jó. Amikor a földi síkon vagyunk és a lélek az egóval még összeforr, sajnos elkövetünk hibákat “bűnöket”, fájdalmat okozunk a szeretteinknek. De apukád már csak egy tiszta lélek – ledobta magáról a negatív dolgokat, a rossz tulajdonságokat és most angyalként kéri tőled, hogy bocsáss meg neki.
   Mostantól kezdve esténként mondd el neki, hogy mennyire szereted és hogy nem haragszol rá – meglátod, változni fognak az álmaid is és a lelked is meg fog könnyebbülni.
   Szeretettel:
   Timi

  • Kedves Timi!
   Egy olyan kérdésem lenne hogy egyszer már írtam neked csak elfelejtettem megkérdezni hogy ha én szeretném látni édesapámat akkor megjelenik, mert én nagyon félek az ilyen szellemes dolgoktól még akkor is ha a szeretteimről van szó,nagyon sokat sirok mert rossz viszonyban voltunk, a minap álmodtam vele és ült a széken nézet rám és megijedt hogy mondtam neki hogy te mit csinálsz itt már meghaltál ugy sajnáltam. Bár ne félnék attól hogy lássam, de semmi jel nincs arra hogy itt van, az lehet attól hogy nem tudta hol lakom.
   Előre is köszönöm szépen!

   • Kedves Erika!

    Attól, hogy te szeretnéd látni apukád szellemét, nem jelenti azt, hogy meg is fog jelenni. Előre ilyenek miatt nem kell aggódni. A kedvenc főnököm erre mindig azt mondja, “Ha jön a kanyar, majd dőlünk.”
    A másik, hogy a szellemeknél nincs olyan, hogy nem tudja, hol laksz. Ez már másik dimenzió, ez nem is kérdés számukra.
    Szeretettel:
    Timi

 18. Kedves Timi! Tanácsot szeretnék tőled kérni! 30 évvel ezelőtt volt egy barátom, (ő volt az első komoly udavrlóm), ott volt katona,ahol én éltem a szüleimmel. Sajnos, az ország másik végébe valósi volt,és a szüleim ellenezték a kapcsolatot,féltek hogy leköltözök messzire. Amikor leszerelt, pár levélváltás még volt,nem haraggal váltunk el,de megírtam neki hogy keressen valakit, aki a közelében lakik,én is ezt teszem majd. Azóta persze már nekem is családom van,de utóbbi időben elkezdett érdekelni mi lehet vele, néztem közösségi oldalon is,hátha megkukkanthatom,de nem akartam vele felvenni a kapcsolatot,mert arra gondoltam,biztos neki is már vannak gyerekei és felesége. Egy ott lakó hölgytől megtudtam,hogy már régen meghalt sajnos. Azóta a nővérével is felvettem a kapcsolatot, azt mondta hogy tudtak rólam,mert anno sokat emlegetett engem a családjának. Csak annyi kérésem volt hogy fényképet küldjön róla nekem emlékbe,ami meg is történt. Ne nevess ki,de nem tudom,mi ez nálam,hogy ennyire vágyom utána,már próbáltam beszélni is hozzá,hogy hátha megjelenne,de nem! Az lenne a kérdésem,hogy lehetséges az hogy fogok még vele találkozni,vagy hogy következő életemben vele legyek? A másik kérdésem pedig az lenne,hogy a testvérem 20 évvel ezelőtt elhunyt tragikus balesetben. Nagyon ritkán álmodok róla,de egyszer amikor álmodtam,csak mosolygott rám és nem szólt semmit. A fiam,akinek ő a keresztapja volt,most a napokban álmodott róla, és ő is azt álmodta hogy csak mosolygott rá, de nem szólt semmit, sőt amikor kiment a házból a fiam hogy behívja a keresztapját,addigra eltűnt. Mit jelentenek ezek a dolgok? Válaszod előre is köszönöm! Tisztelettel: Klára

  • Kedves Klára!
   A régi barátodat azért nem tudod kiverni a fejedből ennyi idő elteltével sem, mert valószínűleg lélektársi viszony van köztetek, vagyis sok életet leéltetek már együtt szerelmesként, vagy rokoni kapcsolatban. A lelked vágyakozik utána. Szerintem sokszor belép az álmodba is – csak ezek törlődnek a felsőbb tudatodból – mert te is hiányzol neki. Sajnos, attól, hogy valaki a lélektársunk, az nem jelenti minden esetben, hogy megtaláljuk egymást és boldogan élünk mindegyik életünkben – vele. Sokszor elsodor minket az élet és az egyik lélek hiába érzi a földöntúli szerelmet, szeretetet, mert lehet, hogy a másik lélek az adott életben nincs olyan spirituális magasságokban, hogy ezt ő is érezze. Ezért van sok viszonzatlan szerelem. Igen, a következő életekben biztosan fogtok találkozni.
   A másik kérdésedre a válasz – igen, a tesód az álmaitokon keresztül üzeni, hogy jól van és veletek van és gondol rátok.
   Szeretettel:
   Timi

 19. Kedves Timi!

  Nekem sajnos nincsen érzékem a szellemvilághoz, élményeim sincsenek, viszont hiszek abban, hogy létezik. Szeretnék többet megtudni az angyali világról, főleg az őrangyala(i)mmal való kapcsolatom szeretném tudatosítani, de hiába fekszem le minden nap úgy hogy imádkozom és kérem, hogy álmomban árulja el a nevét, vagy csak adjon jelet, hogy velem van, nem tapasztalok semmit. Elfogadom, ha nem vagyok olyan szellemi szinten, hogy engedélyt kapjak a túlvilági kapcsolathoz, bár nagyon szeretném tudni, hogy min kellene változtatnom, vagy fejlődnöm, hogy elérjem ezt az állapotot. Az életemben voltak mélypontok, viszont senki iránt nem érzek haragot, akinek szüksége van rá, annak segítek és semmit sem kívánok birtokolni, se anyagi dolgot, se szeretetet vagy kapcsolatot.

  Szóval szerinted mit tanácsolsz, hogy megtapasztalhassam én is az angyali világot? Sajnos tanfolyamon részt venni nincs jelenleg lehetőségem, mert külföldön egy kisvárosban élek, de ha esetleg könyvet tudnál ajánlani, azt megköszönném.

  Üdvözlettel:
  Anita

  • Szia Anita!
   Doreen Virtue könyveit javasolnám neked, azokból biztosan kapsz válaszokat – nagyon sok angyalkönyvet írt és jók is. A magyarok közül Berente Áginak van néhány angyalkönyve, azokat is olvastam.
   A legjobb azonban egy meditációs csoport lenne, már csak azért is, mert ahol több ezoterikus beállítottságú emberke van egy légtérben, rögtön megjelennek az angyalok, a szellemek és vágni lehet az energiát. Amúgy én láttam a neten online angyaltanfolyamot is.
   Szeretettel:
   Timi

 20. Szia TImea!
  Már irtam neked kétszer is. Az apukámmal kapcsolatban. És azota nem érzem hogy itt lenne. Este kértem hogy adjon valami jelet hogy velem van e? És éjjel kinyitottam a szemem és egy nagy fekete tollat láttam megtépázva. A csillár alatt ahol egy toll is log.ugy tudom a fekete nem jelent jot. Most pillanatnyilag beteg vagyok de nem akarok orvoshoz menni. Talán jelezni akar vele?ahogy irok most neked valami hupogott a tetötérbe!
  Köszönettel: zsuzsa

  • Szia Zsuzsi!
   Apukád már valószínűleg átment a szellemvilágba, de ne aggódj, mert ettől függetlenül még át tud jönni hozzád. Igen, a tollpihék mindig üzenetet hordoznak. Mivel fekete, haragot jelez, vagy veszélyt. Mi az, hogy nem akarsz orvoshoz menni? Én úgy látom, másnak sem tetszik.
   Szeretettel:
   Timi

 21. Kedves Timi!

  Drága dédi nagyapám elég régen meghalt még nagyon kicsi volt. Volt olyan h vele álmodtam ez akkor történt mikor nem mentem ki a temetőbe hozzá mivel elköltöztünk abból a kisfalúból. Mindig fogta a kezem az álmomba és mondta h hiányzok neki. Azóta mikor tehetem mindig ki megyek a temetőbe hozzá. Tegnap pedig az történt h a párommal kint voltunk a városi temetőben a nagyapukája sírjánál és az én dédim hangját hallottam h hív a nevemen szólított kétszer a párom semmit nem hallott csak én hallottam. Ez mit jelent az éjjel probáltam rá koncentrálni h tudjak vele álmondni de nem sikerült.
  Előre is köszönöm a segítségét!

  • Kedves Anikó!
   A dédivel már sok életet leéltetek, csak persze különféle emberi kapcsolatokban (szülő-gyerek, férj-feleség, stb). Szerintem már átment a szellemvilágba, de nem tud tőled elszakadni, ezért folyton belép az álmaidba, így próbál üzenni. A temetőben is ott volt veled. Ne aggódj, majd jön még az álmodban is, ezt nem lehet siettetni – Ő dönt. Egyszerűen az van, hogy még nem született le újból és már alig várja, hogy újra vele legyél a szellemvilágban, mert hiányzik neki a lelked. Nem tudom, hány éves vagy, de az ilyen lelkek gyakran visszaszületnek a családba 🙂
   Szeretettel:
   Timi

 22. Kedves Timi!

  Szeretném megtudni, hogy tényleg van-e mellettem szellem vagy őrangyal. Olyan 12-13 évvel ezelőtt egy éjszaka arra riadtam föl, hogy valami az íróasztalomon tologatja a ceruzákat. pár napra rá suttogást hallottam. Majdnem minden éjjel ugyanakkor suttogott hajnali 2-3 között. Akkor nem is nagyon foglalkoztam vele. De akkor “csapódott” hozzám. Azóta velem van, bárhova költzök, jön velem. Nem bánt, hallom, hogy jön, megérint, érzem, hogy figyel, vagy csak áll mellettem és érzem ahogy veszi a levegőt. van, hogy eldug 1-2 tárgyat, ami később máshonnan kerül elő. És minden éjjel ugynabban az időpontban ébredek föl. Hajnali 2-3 között. Mi lehet ő? Tényleg szellem? És miért van velem?

  • Szia,
   Szerintem nem őrangyal, csak egy hozzád csapódott szellem, aki nagyon jól érzi magát melletted, legalábbis a viselkedéséből ezt gondolom. Az őrangyalok üzenetei sokkal visszafogottabbak – pl. egy tollpihe a földön, amit nem is értesz, hogy került oda és az őrangyalok inkább hátulról irányítanak a gondolatok által, hogy mit kellene tenned adott helyzetekben.
   Ez a szellem olyan valaki lehet, aki 12-13 évvel ezelőtt a környezetedben meghalt hajnal 2-3 között és melléd szegődött. Lehet, hogy a környéken lakott, vagy csak az utcán összeszedted, most pedig jól érzi veled magát. Ha nem bánt és nem félsz, nem kell tenni semmit.
   Amúgy persze őrangyalod is van, aki születésed óta veled van, de ahogy írtam, ez a viselkedés nem az őrangyalokra vall.
   Szeretettel:
   Timi

 23. Kedves Timea. Sajnos már nem emlékszem pontosan hogy mit is írhattam februárban, mert nagyon magam alatt voltam, de megpróbálom felidèzni. Apukám egy műtéten esett át, ès sajnos 10 nappal később elment. Nagyon közel állt hozzám. Aznap este voltam bent nála, a tudatànál volt, végre jobban lett hosszú napok után, és mondtam neki mosolyogva hogy születésnapom van ne felejtse el. A kórhàzból hazaérve, kb 23.45 körül sírást hallottam olyan volt mintha többen sírnának. Először azt hittem anyukám sír de ő aludt. Meg tudnád mondani hogy mi volt az a sìrás? Édesapámnak aznap éjszaka 22 körül összeomlott a keringése és kb 2 óráig próbálták újraéleszteni de sajnos 0.05 perckor elhunyt. Szerinted tudatosan megvárta hogy ne a születésnapomon haljon meg? Szerinted lehet összefüggés a halála és a szülinapom között? Lehet hogy butasàg a kérdés de olyan szoros volt kettőnk között a viszony hogy érzem hogy lehet valami. Talán te tudod a választ. Üdvözlettel
  Edit

  • Kedves Edit!
   Biztosan sok életet leéltetek már együtt és igen, van összefüggés a szülinapod és az ő halála között. Így szokták jelezni, hogy hamarosan leszületnek a környezetedben, vagy a családban. A sírással, amit hallottál, apukád lelke üzente, hogy kilépett a lélek a testéből. Azért szoktak így üzenni, hogy fel tudj készülni a halálára és ne érjen akkora sokk miatta.
   Szeretettel:
   Timi

 24. Kedves Timea!
  Azért irok most neked mert nagyon furcsa dolog történt velem. Hajnalban mikor dolgozni mentem, egész uton beszéltem az apukámhoz aki sajnos30 éve meghalt. Hogy tudja e hogy az unokájának születésnapja van és hogy milyen szép nagylány lett. Mikor az ovodába értem ahol dolgozom,minden helyiséget át kell nézni. És ahogy az eggyik mosdoba benyitottam meg volt nyitva a csap. Elöször kicsit megijedtem. Majd szuros égett szagot éreztem. Apukám jutott eszembe!!! És jo érzés öntött el!kérdeztem a munka társamat de azt mondta ö mindent megnézett elözö nap. Egész éjjel folyhatott a viz,vagy apu müve volt???? Kérlek segits!!!
  köszi. Zsuzsa.:-)

  • Kedves Zsuzsa,
   Apukád jelzett így neked, aki a hívásodra jött hozzád. Amúgy, amikor hajnalban dolgozni megyünk, egyedül vagyunk, csend van körülöttünk és el vagyunk bambulva, akkor magasabb energiaszintre lépünk és könnyebben érzékeljük és bevonzzuk a túlvilági dolgokat.
   Szeretettel:
   Timi

 25. Szia Timi, azt hiszem elkerülte a figyelmed a levelem amit meg februárban írtam. Ha szépen megkérlek tudnàl nekem is válaszolni? Üdvözlettel: Edit

  • Kedves Edit!
   Ne haragudj, de nem találom sehol a levelet. Kérlek, írd már le nekem újból és ígérem, rövid időn belül válaszolok rá. Rengetegen írnak, de lassan kezdem magam utolérni.
   Szeretettel:
   Timi

 26. nem rég meghalt egy rokonom és az unokatesom 5 éves és a mamám mielött a unoka tesom megszületett tudott rola mindenta mamámrol ojan sejtésem van hogy a rokonunk szelleme szálta meg és benne él. az unokatesom ugy viselkedik mint egy felnot és nekem mesélte hogy mikor rosszat akar csinálni egy hang a fülébe sugj hogy ne tedd.

  • Kedves Zsombor!
   Ha jól értem, a rokonotok már a kis unokatesód születése után halt meg. Ebben az esetben valóban elképzelhető, hogy a rokon itt maradt a földi síkon, a kicsihez hozzátapadt és próbálja irányítani. A kérdés csak az, hogy csak rá van tapadva (bár az sem jó), vagy teljesen át akarja venni az irányítást a test és az egó felett – na, az már nagyobb probléma. Nem tudom, a kicsi szülei mennyire hisznek a szellemekben, de a kedves rokont át kellene küldetni a szellemvilágban, hiszen az ő helye már ott van.
   Szeretettel:
   Timi

 27. Kedves Tímea!
  Ismét kérdésem lenne hozzád olyan dologban amit nem értek!
  Az első az lenne hogy pár hónapja a szobámba a szennyes kosaram körül(leginkább szemem sarkából) látok enyhe éphogy látható alakot/alakokat de volt már rá példa hogy nem a szemem sarkábol láttam.A mozgásokat nem tudom leírni mert mindig más de sokszor olyan mintha leskelődne felém!Sokszor inkább bemagyarázom magamnak hogy kepzelődöm de amikór már a terráriumbol a gekkom ís folyamatosan nézi a szennyes kosarat és próbál kimászni helyéről akkor már nem tudtam magyarázatot adni!
  A második hogy lehetséges hogy van olyan szellem amelyik nem akarja hogy tiszteletet mutassunk felé?
  Mert egyszer a temetőbe papám sírjának közelébe volt egy koszos sír én gondoltam letakarítom csakhogy amikor takarítom egy erős mély hangot hallok mely azt mondta “Tünj innét!”.Én nem tudtam mit tenni inkább elmentem onnèt!
  Szóval ezekre a kérdésekre örülnék ha tudnál választ adni ha nem tudsz az se baj de akkor is előre megköszönöm!
  Üdv.:Márk!
  U.i.
  Nem igazán tapasztaltam hogy ugy rendesen látom/hallom a szellemeket csak elvétve van ez de próbálkozom ilyen érdekes dolgokkal hátha sikerül hisz engem nagyon érdekel a szellem világ és a szellemek maguk!

  • Kedves Márk,
   Több embernél előfordul, hogy egyik-napról a másikra elkezdi érzékelni a szellemvilágot, mint a te esetedben is. Ha még csak a szemed sarkából látod a szellemet, az elég gyenge érzékelés, de persze, ha akarod, lehet fejleszteni. Szerintem, ha érdekel ez a téma, ne egyedül fejleszd a képességeidet (ha vannak), hanem olyan ember segítségével, aki már magasabb szinten van nálad – ő tud majd segíteni. Nézz szét a neten, hogy a közeledben indul-e meditációs csoport és kíváncsiságból menj el. Ha ez a te utad, segíthet, hogy erősödjenek bizonyos érzékeid. Lehet, hogy az elején csak hallani fogod a szellemeket, vagy csak látni – ez mindenkinél változó.
   A temetőben egy szellem belépett az aurádba, mikor a hangját hallottad. Nem feltétlenül a “sír tulajdonosa” volt, hiszen a temetőben sok a kóbor szellem, tehát bárki lehetett. Ha szerencséd van, akkor nem csatlakozott hozzád.
   Szeretettel:
   Timi

   • Köszönöm válaszodat!

    Olvasgattam neten és találtam olyat hogy démon idézés!
    Arrol neked mi a véleményed?
    Az lehetséges hogy ők is tudnak segíteni ha kompromiszumot kötünk velük egy fair ajánlattal?

    Üdv Márk!

    • Kedves Márk!
     Ne bohóckodj már! Remélem, hogy ezt csak viccből küldted és te sem gondolod komolyan. A démonokkal sajnos nincs kompromisszum, akárki akármit ír. Ilyen idióta oldalakat ne olvass! A neten sok baromság van fent, szelektálni kell!
     Szeretettel:
     Timi

 28. Szia Timi!! Edinának hívnak, 17 éve volt egy autóbalesetem mely következtében megállt a szívem újraélesztettek. Mikor becsuktam a szemem egy másik helyre kerültem, fantasztikus volt! Nagyon boldog voltam, nem voltak fájdalmaim, nem féltem, nem fáztam egészséges voltam. Csak az volt a baj hogy sötétségben voltam és egy idő után elkezdtem keresni a fényt. 16 napig voltam kómában. Azóta több dolog is történt velem: egyedül voltam otthon mosogattam és valaki kopogtatta a vállam, jöttem ki a fiam szobájából és átmentem valamin neki mentem valaminek. Nézem a tv-t hideg levegőt érzek az egyik oldalon, van hogy érintéseket érzek, bele szuszognak az arcomba. A papámat szoktam emlegetni sokat mert őt nagyon szerettem és van hogy érzem az illatát. Ha eljönnek a szellemek szeretnék beszélni velük mit tegyek? Azt gyakran érzem mikor jelen van egy szellem de nem hallom és látom őket. Nem félek tőlük. Előre is köszönöm válaszodat! Tisztelettel Kiss Edina

  • Kedves Edina!

   A balesetedkor majdnem meghaltál, a lelked már át is ment a túlvilágra, de ez még nem volt a te utad, a földi életed még akkor nem érhetett véget. Balesetek után gyakran előfordul, hogy kinyílik és részlegesen nyitva is marad a harmadik szem, ezért érzékeled azóta a szellemvilágot.
   Ha nem félsz tőlük és szeretnéd jobban megismerni ezt a világot, az a legegyszerűbb módja, ha fejleszted magad olyan emberek segítségével, akik tudásban jóval előrébb vannak nálad. Nézz szét a neten, hogy a lakóhelyedhez közel hová tudsz menni ezoterikus csoportokba, meditációs előadásokra, esetleg ezoterikus hétvégékre. Ha ez a te utad, akkor hidd el, meg fogod találni a segítőidet – lehet, hogy pont én voltam az első lépcsőfok.
   Szeretettel:
   Timi

 29. KEDVES TImea! Nagyon örülök hogy ràtalàltam erre az oldalra! Az èn èdesapàm màr 30ève meghalt. A mai napig nagyon hiányzik nekem. Szoktam hozzà beszèlni. Gyakran èjjel ropog a lèpcsö. Vagy kiràz a hideg. Ilyenkor az eggyik felemen vègig fut a hideg egèsz a fejbõrõmig. Èreztem olajos munkàs illatàt ès egyszer megèrintette a làbamat is.èrzem hogy ő az és ilyenkor jelet kèrek tõle. A làmpàmon log egy disz ès olyanor el kezd forogni. Fekete rigo kèpèbe jelenik meg vagy a kedvenc szàmom szol a ràdioba mikor bekapcsolom. Vagy ha tanàcsot kèrek tőle. Hetente talàlok tollakat a làbam alatt kèptelen helyeken. Mostanàba èjjelente. Vilàgitó nagy meduzàkat làtok vagy bogàrrajt ha kinyitom a szemem gyönyöruek de nem tudum mit jelentenek?? Vàrom vàlaszod elöre is köszönöm! Zsuzsa!

  • Kedves Zsuzsa!
   Nem biztos, hogy mindig apukád szelleme van nálad, mikor szellemet érzékelsz, de amikor egyértelműen az ő illatát érzed és jeleket is ad a kérdésedre, akkor nagy valószínűséggel ő az. Amikor képtelen helyeken tollakat találunk, az sokszor “angyali üzenet”. Az is lehet, hogy apukád kérte, hogy őrangyalként melletted maradhasson. Ha jól értem, akkor a medúzákat és bogarakat nem álmodban látod, hanem ébren vagy olyankor. Ebben az esetben az asztrálsík jelenik meg előtted, ahol nem csak szellemek, hanem egyéb entitások is megjelenhetnek, mint a medúzák és bogarak. Szerintem fejlesztened kellene a látó képességedet, ha valóban érdekel a szellemvilág.
   Szeretettel:
   Timi

   • Köszönöm válaszod!!!! De még annyit szeretnék mondani apukmat arra kértem jelezzen nekem ha válaszolsz a kérdésemre. És ma éjjel mikor felébredtem kinyitottam a szemem és egy nagy pitypangotláttam a fejem felett lebegni. És tényleg irtál!!!! És igen szeretnék többet folalkozni a szellem világgal és az angyalokkal!!!sak em tudom hogy kezdjem el??köszönöm. Szia!!! 🙂

    • Kedves Zsuzsa!
     Én azzal kezdeném, hogy szétnéznék a neten, hogy a közelemben indul-e esetleg ezoterikus tanfolyam, van-e meditációs csoport, ilyesmi. Rengeteg ezoterikus tanfolyam, angyaltanfolyam található a neten. Azt nézd meg, hogy aki tartja, szimpi-e neked. Mit érzel vele kapcsolatban? A lelked megsúgja a választ. Nem mindig a legmenőbb, magát szupernek beállító ilyen-olyan sámán és látó a legjobb. Ha szétnézel, tudni fogod, kit válassz. El akartam menni régebben az egyik legnépszerűbb látó tanfolyamára, egészen addig, míg a fotóját meg nem láttam. Annyira rossz érzés kerített hatalmába, hogy tudtam, még a közelébe sem szabad mennem, mert gonosz erőt érez a lelkem vele kapcsolatban.
     Szóval, keresd meg a tanítóidat és így tudsz majd szépen előre haladni az utadon.
     Szeretettel:
     Timi

 30. Szia!

  Megnézettem valaki mással is magamat. Nincsen velem semmilyen entitás, viszont az érzések megmaradtak továbbra is. A nem vagyok egyedül, hideg és a félelem. Valami nem klafa. Valószínüleg amikor reiki által kezelt ismerősöm, talán mellém szegődött valami, ami megvédene a negatív energiáktól? Jövő hónapban megyek hozzá és akkor megnéz jobban. Van valami ötleted? 🙁

  • Szia Andi,

   Igen, van ötletem – szerintem legközelebb máshoz menj, mert biztos vagyok benne, hogy szellem van hozzád tapadva, csak akinél voltál, nem látta.
   Szeretettel:
   Timi

   • Szia Timiiiii! 🙂
    Nagyon sok minden kiderült a leírt események óta 🙂
    Jelentem, rendben vagyok, és aki először, megnézett, nem is láthatta volna, mert annak oka volt.
    Öcsim volt az, aki velem volt tavalyi távozása óta. Tudni kell, hogy van egy bnőm, akihez mentem, ő tudott beszélni vele és megtudtunk nagyon sok mindent. Én is beszéltem vele, sok kérdésre választ kaptam. Nyugodt, boldog és örömteli arccal átment a fénybe, előtte kaptam egy hatalmas öleléat <3
    3 nap múlva jelet kaptunk arról, hogy odaért. Nagyon boldog vagyok! Neki pedig már nagyon jó odafent és vár rám 🙂
    Köszönök mindent!
    Nagyon szép napot és kitartás mindenhez! Pusziii <3

 31. Szép napot Mindenkinek!

  Tavaly júliusban a születésnapunk után 5 nappal öcsim elment tragikus hirtelenséggel, 27 évesen. Sajnos sokat ivott, és ez vezetett a trgédiához. Valahol tudtuk mi ezt, de ki gondolja ezt komolyan…
  Azóta jelenlétet érzek. Itthon nem olyan gyakori (pedig a hamvai is itthon vannak), viszont bent a munkahelyemen annál inkább. Hideg érzés a jobb oldalamon és hátamon, valamint “mintha figyelne valaki”, akár egy üldözési mániás.
  2016.03.17.-én csütörtökön rátaláltam egy látóra, aki az asztrálsíkon keresztül próbált segíteni nekem. Nem időzött nagyon sokat, de először annyit látott, hogy az aurám furcsa neki, illetve, hogy a szívcsakrámnál kiáll valamilyen energia. Még életében nem látott ilyet. Ezek után látta az entitást közvetlenül mellettem. Mondanom sem kell, hogy nagyon megijedtem. Nagyon fényes az energiája, állítása szerint nem fog bántani. Másnap kicsit jobban meg tudta nézni ezt az entitást. Azt mondta erre is, hogy életében nem látott ilyet, és nem tudja mi lehet az. Azt mondta, hogy nem angyal, de nem is szellem, viszont valamilyen segítőnek titulálta be. Őt is érzékeltem és azóta az entitás is be van indulva, mert sokkalta gyakrabban érzékelem a hideget, és a figyelnek érzést. Őszerinte beszélne velem, de ugye én nem érzékelek ilyen magaslatokban. Talán öcsi, talán nem. Ma éjszaka megpróbál beszélni vele, hogy mit is szeretne vagy, hogy ki ő. Már nagyon zavar a dolog. A véleményed érdekelne ezzel kapcsolatban.

  Köszönöm!

  • Illetve még annyi, hogy megvizsgálta a lakásomat, elvezették az otthonomhoz az energiáim, de öcsi nincsen itthon. Továbbá ikertestvérek voltunk.

   Kedves Andi!

   Egyértelmű, hogy az ikertestvéred a halála óta hozzád van tapadva, mert úgy döntött, hogy földi segítőként veled marad – nem tud tőled elszakadni. Ez nagyon szépen hangzik, de hosszú távon problémákat fog okozni neked, hiszen ahelyett, hogy tudna segíteni, sajnos el fogja szívni a te életenergiádat, ami később betegségekhez vezethet. Szerintem olyan látót keress, aki át tudja neked adni a tesód üzenetét, utána pedig át tudja küldeni a szellemvilágba, hiszen az ő helye már odaát van.
   Szeretettel:
   Timi

 32. Kedves Timea!
  2-3 hete esténként a 1,5 éves lànyom beszélget a sajàt ks nyelvén valakivel. Ezzel nem is lenne gond, mert làthatóan nem fél. Viszont a 10-15 perc beszélgetés utàn elkezdi ràzni a fejét, hogy màrpedig ö nem szeretné azt amit az a màsik valami vagy valaki igen. Hozzàm bújik és olyan erösen kapaszkodik belém, hogy elalvàsa utàn alig tudok “kiszabadulni” a kezei és làbai szorítàsàból. A kérdésem az lenne, hogy mitöl lehet ez a hirtelen vàltàs a boldog beszélgetés és hirtelen tiltakozàs között? Esetleg màsik szellem is jön éa töle fél vagy ugyan az a szellem szeretné így rà venni valamire? Mivel beszélni még nem tud, elmondani nem tudja, de annyi biztos, nem néni, nem bàcsi és nem baba, mert ezeket kérdeztem töle, de ràzta a fejét.

  Elöre is köszönöm vàlaszod.

  Szeretettel: Évi

  • Kedves Évi!

   Mivel a kislány még nagyon kicsi, ezért hiába is próbálnád meg neki elmagyarázni, hogy ne féljen tőle. Ilyenkor a legjobb megoldás egy hozzáértő segítségével megtisztítani a lakást és elküldeni a szellemet. Gyerekekkel gyakran előfordul, hogy a szellem megpróbál a bizalmukba férkőzni, addig a gyerek szívesen játszik vele – de később a szellem erőszakossá válhat, olyan dolgokat kérhet, amit a gyerek nem akar.
   Írtad azt is, hogy valószínűleg nem emberi alakban jelent meg a szellem – ez is gyakori. Az entitások nem minden esetben emberi alakot öltenek. Hasonlíthatnak nem létező állatra, szörnyre is. De lehet, hogy a kicsi a hangját hallja és egy ködszerű emberi lényt lát csak.
   Mindenesetre, ha nem szűnnek meg a kicsi félelmei, akkor ne késlekedjetek sokáig.
   Szeretettel:
   Timi

 33. Szia Timi!! Tavaly augusztusban már leveleztünk de most másról lenne szó ,/ bár lehet ,hogy van összefüggés/ Tavaly áprilisban halt meg a férjem, nagyon szerettük. A z egyik lányom egyedülálló volt egy gyerekkel.és hamarosan megismerkedett egy fiatalemberrel akinek a felesége a férjem előtt 2héttel halt meg.Valójában ők már találkoztak régebben ,de most a közös fájdalom összehozta őket. A férfi részéről is van egy gyerek. Nagyon hamar összeköltöztek és minden jó volt a lányom másik gyermeket is megszerette. Aztán pár hónapja a lányom teljesen megváltozott már nem szíveli a másik gyereket, és egyre utálatosabb mindenkivel még a saját gyerekével is .Értetlenül állok a dolog előtt!! Az én lányom nem ilyen volt és nem tudjuk a változás okát!! Lehetséges, hogy a volt feleség próbál kettőjük közé állni ?? ha ilyen létezik mi a megoldás??
  Köszönöm Zsuzsi mama

  • Kedves Zsuzsi Mama!
   A lányod viselkedése mögött nem feltétlenül egy szellem áll. Ha a kisgyerek nemrég meghalt anyukája lenne lakásban és esetleg zavarná őt a másik nő jelenléte, akkor adna jeleket – de ezt a lányod már biztosan mesélte volna. Szerintem az áll a viselkedésének a hátterében, hogy a lányod az összeköltözés után szép lassan rádöbbent, hogy ő nem ezt akarta, valami miatt nem boldog így. Összeköltözés után mindig kijönnek a feszültségek, hiszen lakva ismerjük meg a másikat – ez az első hónapokban sok feszültséget szül. Lehet, hogy a lányod depis kicsit, vagy sok a gondja. Mindenképpen beszélj vele, de a következő hónapokban úgyis minden eldől, vagyis hogy együtt maradnak-e az új párjával.
   Szeretettel:
   Timi

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .