Magamról

 

Lelki fejlődésemet meditációs,- és ezoterikus csoportokban kezdtem, tanultam energiagyógyászatot is. 2010-ben magyar-drámapedagógia szakon bölcsészdiplomát szereztem. Parapszichológusként és családállítóként lehetőségem nyílik a lelkek gyógyítására, ami a sorsfeladatom és ami mindig is a legfontosabb volt számomra 🙂 . Hogy ne unatkozzak, idén újra iskolapadba ülök – 2019. szeptemberétől felvettek a Károlyi Gáspár Református Egyetemre, pszichológia szakra 🙂

 

Magamról

 

Kislányként kapott jeleket,

Látott ijesztő lényeket,

Ismerte a félelmeket,

De nem keresett miérteket.

 

Nem tudhatta, miért fél

A suttogással teli csendtől,

Az éjszaka sötétjétől,

A riasztó egyedüllétől.

 

Csak érezte, hogy megint jönnek…

Hallotta hangjait a csöndnek,

Csukott szemmel is látta a lényt,

S várta a reggelt, várta a fényt.

 

Az éjjelek hosszúra nyúltak,

Gyermekkorán végigvonultak.

A felnőttek átkarolták,

De a válaszokat ők sem tudták.

 

Nem tudott segítséget kérni,

Így megtanult félelemben élni.

Falhoz simult, lámpa égett,

Ágyából bunkert épített.

 

A gyermekévek halványultak,

Tudatában fények gyúltak,

Bújta a segítő könyveket,

S kereste a miérteket.

 

Igaz lett a furcsa sejtelem,

Honnan indult a lelki félelem.

Már tudta, mit jelent a múltja,

Már tudta, mi lesz az Ő útja.

 

Már nem félek. Nem annyira…

Lemegyek lelkem bugyraiba.

Fejlődök, nagyon figyelek,

S ma már értem a jeleket.

 

Tudom,

Más vagyok. Érző vagyok.

Halló vagyok. Kicsit látó vagyok.

Tudom,

Honnan jöttem, merre megyek,

Így győztem le félelmemet.

 

Elmúlt életeim árnyaival élek,

Láthatóvá válnak az asztrállények.

Árnyékemberek megtalálnak,

De az angyalok mellém állnak.

 

Segítek Neked is!

Megmagyarázom álmod,

Megszépítem gondolatod,

Energiámmal feltöltelek,

Szeretettel átölellek.

 

Ne félj!

Én tudom a jövőd. Mesélek,

Így nyugszik meg a lélek.

Ma ez vagyok. Kicsit más vagyok.

Jó vagyok. Köszönöm, jól vagyok.

 

 

108 hozzászólás a(z) “Magamról” bejegyzéshez

 1. Kedves Timea,

  Ma kora delutan halt meg a szeretett nagyim. A legjobb ember volt, akivel eletemben talalkoztam; onzetlen, csupa szeretet, orommel segitett azoknak akik segitsegert fordultak hozza. Ma anyukam es a testvere ment be a korhazba en pont ma nem tettem ezt meg. Olyan14:00 ora korul, ahogy az utcan setaltam megcsapta az orromat a korhaz jellegzetes szaga. Vajon O volt ott velem abban a pillanatban, vagy csak kepzelodtem? Azt kivanom, ha egyaltalan lesz valamikor gyermekem olyan jo, eros es szep legyen mint a nagyi. Vajon a nagyim ujjaszulethet igy?

  Halas lennek a valaszaert!

  Udvozlettel es Koszonettel,
  Judit

  • Kedves Judit!
   Nem képzelődtél – mikor a jellgzetes szagot érezted, akkor jött el a nagymamád elbúcsúzni. A léleknek különböző jelzései vannak erre, az egyik az illatokkal való üzenés. Ha egy lélek jól érzi magát egy családban, akkor nagy esély van arra, hogy később ugyanoda szülessen le. Ha születni fog kisbabája, apró jelekből tudni fogja, hogy az imádott nagyija született-e le újból.
   Szeretettel:
   Timi

 2. Szia Timi!

  Tudom, hogy nem véletlenül került a közelembe a blogod. Egy pár kérdésem lenne. Nagyon úgy érzem, hogy az ikerlángommal kapcsolatos ez az egész, amit le fogok írni. Pár éve megismertem egy fiút, aki jóval idősebb nálam, bár ez nem probléma. A lényeg az, hogy ő írt nekem, hogy ismerkedni szeretne. Beszélgettünk. A találkozás folyamatosan húzódott, mert messze is van és én kapcsolatban voltam többször is. Amikor nem és találkozhattunk volna, lefújtam az egészet, mert olyan érzelmi hatással volt rám, hogy megijedtem, hogy én ezt hogy fogom kezelni. Régi kapcsolatok rossz sémái és a folyamatos aggódás, ha valakiben megbízol és ő visszaél vele. Szóval, féltem megbízni benne, bár éreztem, hogy vele teljesen más minden. Még úgy is, hogy online beszélgettünk, nagyon erős vonzalmat éreztem és ő is. Néha ha rá gondoltam, éreztem az éríntését is. Szóval lassan egy éve találkoztunk, nem volt zökkenőmentes, nagyon nehezen tudom elengedni magam és egy zajos nagyvárosban, nem úgy jött össze az egész, ahogy szerettem volna. Pár óra volt az egész, de megdermedtem, egyszerűen, mintha megnémúltam volna, annyira örültem a jelenlétének. Egy köztes úton találkoztunk és ő szerette volna, ha megyek hozzá akár 1-2 napra is, de egyrészt párkapcsolatban voltam akkor és vagyok, másrészt meg olyan helyzetben voltam, hogy nem hagyhattam ott a barátnőimet, mert egy fontos találkozó volt akkor épp. Pedig nagyon akartam menni. Tudom, hogy rossz ez így, hogy kapcsolatban és mégis találkoztam vele, de egy olyan erőt éreztem, hogy mindenképpen muszáj látnőm őt, bármi is legyen. Neki van egy belső énje, amit ismerek és van egy amit a világ fele mutat. Nagyon hasonlítunk, még alkati karakterben is. Nagyon nehezen enged be valakit a belső igazi világába. A találkozó óta nem nagyon keresett, kétszer beszéltünk, kedves volt, viszont a többszöri felültetés miatt úgy érzem, hogy eléggé nagy sérelem van benne, azért nem is keres, mert látja, hogy értelmetlen. Nem tudom mit kezdjek ezzel az egésszel, sokszor álmodok vele…és régebb is, tudtam és éreztem előre, amikor írt. Az első találkozásnál remegtek a lábaim és most is remegne ha látnám. Félek attól, hogy elengedjem azon érzelmeimet ami felé áramlik, mert akkor ismét sebezhető leszek, én meg nagyon rosszúl viselem ezeket a dolgokat….Mi a véleményed erről? Tényleg az ikerlángom lenne? Én rontottam el, hogy már nem keres vagy ez csak idő kérdése? Furcsa, de sokszor tudnom kell, hogy jól van vagy sem. Valaki azt mondta nekem pár hónapja, hogy amíg nincs meg a megfelelő energiaszinted, addig nem is tudsz kapcsolatba kerülni a vágyaid férfiával. Pont rá gondoltam senki másra.
  Ha valakivel el kellene képzelnem az életem, az ő lenne. Viszont a távolság és egyébb problémák, amik útban állnak. Viszont érzem, ha valaki mással élne, belehalnék….Szingli.

  Köszönöm a válaszod!

  • Kedves Anna!
   Engem is régóta foglalkoztat az ikerláng-szerelem témája. Sokszor előfordul, hogy az ikerláng-kapcsolatot összekeverjük egy lélektársi kapcsolattal, vagyis olyan találkozással, akivel nem vagyunk ikerlángok, csak egy lélekcsoportban vagyunk és már sok életet leéltünk együtt. Ilyenkor is sokszor van szerelem első látásra, mert a két lélek felismeri egymást. De nem biztos, hogy az a valaki az ikerlángod, lehet, hogy csak azért kellett vele találkoznod ebben az életben is, hogy segítsen téged a céljaid elérésében, az életfeladatod megoldásában.
   Amúgy ezekben az években van itt az ideje az ikerlángok egyesülésének. Nagy erők munkálkodnak most ennek megsegítésére. Viszont azt is tudni kell, hogy nagyon sok az alvó ikerláng (főleg a férfiak között), akinek a rezgésszintje még túl alacsony az ikerláng-párjához képest, ezért az ikerláng-egyesülés még évekig várathat magára.
   Az alábbi linken olvashatsz további érdekességeket az ikerláng-kapcsolatok szintjeiről és talán jobban be tudod azonosítani ezt a találkozást: http://angyalforras.hu/Magikus-lenyek/Az-ikerláng-szerelem.
   Szeretettel:
   Timi

 3. Kedves Timi!
  Szeretnék segìtséget kérni egy szàmomra teljesen felfoghatatlan “élmény sorozattal” kapcsolatban.
  43 éves csalàdapa vagyok sok dolgot megéltem eddigi életem soràn…de most olyan dologgal talàltam magam szemben amire Én egyszerû emberként Nem tudom a vàlaszt.
  Ime:
  Édesapàm elhunyt 2016.október.12-én(pont a szülinapomon)
  Elköszönni nem tudtam tõle ,az útóbbi évek alatt megromlott a viszonyunk (mindenki a màsikat okolta)de “büszkeségünket” egyikünk sem rakta félre….igy kialakult betegsége is titkos volt nemhogy elöttem de csalàdom elött is.
  Halàlàt követõen kb.6-8 hónap elteltével egyszercsak àlmodni kezdtem vele….àlmaim nagyrészére Nem emlékszem…..làtni õt nem làttam az àlmokban csak éreztem hogy õ az.
  Aztàn egyszer valami okàn éjjel megébredtem és szàmomra tisztàn kivehetõen elöttem àllt….történt hogy a kis kutyàm vakkantott egy pàrat és ettöl olyan fèlig megébredve éreztem magam gondoltam ràszólok hogy csönd legyen(hajnal kb.3 h körül)
  kinyitottam a szemem és ott àllt elöttem ide oda jàrkàlva….azt éreztem hogy ideges vagy haragos olyan félelmetesnek tûnt kicsit izzadtnak làttam az arcàt ,fejét ,hajàt….
  Ez idõ alatt megprobàltam szólni a mellettem fekvõ feleségemnek jelezve hogy mit észleltem de se hangot se mozgàst Nem tudtam produkàlni egyszerûen ledermedtem.
  Aztàn pàr nappal késöbb teljesen szàmomra érthetetlen dolog történt valaki megpróbàlt az àgyamban arrébb lökni oldalról ez Nem sikerült (ekkor màr talàn megébredtem)aztàn megprobàlt ràm feküdni szó szerint.
  Làttam úgy mond a hàtàt hogy döl ràm de ismét próbàltam jelezni pàromnak de egy szót sem tudtam kinyögni magamból meredten feküdtem és hagytam magam…..de Nem sikerült célba érnije mert valami mintha kilökte volna a testembõl…..és akkor màr teljesen felébredtem.
  Megràzó volt és egyben félelmetes…..
  Talàn tudna nekem segìteni értelmezni legalàbb bizonyos részeit tekintve.
  Köszönöm ,vàlaszàt vàrva.
  Attila

  • Kedves Attila!
   A leírása alapján azt gondolom, hogy az édesapja még nem tudott átmenni a szellemvilágba, vagyis a lélek a földi síkon ragadt. Már az sem véletlen, hogy pont az Ön szülinapján halt meg az édesapja – ez viszont erősíti Önben a bűntudatot, amiért nem volt jó a kapcsolat. Ez az rossz viszony az oka annak is, hogy a lelke nem tud megnyugodni és átmenni a szellemvilágba, hiszen a léleknek még lezáratlan dolga van a földi síkon. Most próbálja helyre hozni az elkövetett hibákat, ezért próbál kapcsolatba lépni Önnel. (Ezt támasztja alá a szellem csapzott, haragos kinézete is.)
   Az is gyakori eset, hogy ilyen esetben nem tudunk szólni a mellettünk fekvő párunknak, mert az emberi test ledermed, mozdulatlanná válik – ez azért van, mert a jelen lévő szellem blokkolja testünket az energiáival. A baj az, hogy ez is jelzi a jelen lévő lélek negatív energiáit – ez a blokkolás ilyenkor fordul elő.
   Ha ezek a látogatások nem szűntek még meg, akkor első körben azt javaslom, hogy több, egymást követő este, mielőtt elalszik, kérjen bocsánatot az édesapjától, mondja el neki, hogy mennyire szereti és mondja el, hogy Ön sem haragszik rá semmiért. Amíg a lelke nem nyugszik meg, addig magától nem fog visszamenni a szellemvilágba (pedig mindenkinek ez lenne a legjobb).
   Ha ezek után még mindig észlel ilyen jelenségeket, akkor kellene hívni egy szakembert, aki át tudja Őt küldeni.
   És még egy fontos dolog, amit tudnia kell: a szüleink bármit is tettek, ha sokszor nem úgy viselkedtek, ahogy mi szerettük volna, akkor is legyünk vele tisztába, hogy Ők megtették azt, ami tőlük telt. Lehet, hogy az számunkra kevés volt (vagy úgy érezzük), mégis Ők voltak számunkra a legideálisabb szülők. A szüleinket mi választjuk ki az alapján, hogy az adott földi életben miben kell fejlődnünk. Ebben a fejlődésben segített az édesapja is, vagyis Ő volt az Ön számára a megfelelő Édesapa.
   Szeretettel:
   Timi

 4. Kedves Timea!
  Eloszoris szeretnek elnezest kerni, mert telefonrol irok es nem irok ekezetet.
  Januar31-en kikoltoztem Londonba egyedul tobb emberrel lakom egyutt, sajat szobam sincs csak egy felszobam.
  Ket emeletes a haz a foldszinten laktam az elso 2 hetbe majd most egy hete, hogy atkoltoztunk a fenti reszre furcsa dolgokat tapasztaltam.
  Amikor lent laktam 2x tortent meg velem, hogy amikor a hatamon probalok elaludni mire pont elaludnek kinyitom a szemem, mintha alfa allapotba lennek es latok egy alakot de nem teljesen tisztan, pontosan nem latom, hogy mi az. Aztan eltelt a ket het nem foglalkoztam ezzel azthittem csak kepzelodok. Felkoltoztunk az emeletre, elso nap felriadtam ejszaka hogy a takarom a foldon volt, masodik nap poloba aludtam el es reggelre mind a 3 parnam a foldon volt es a polo is. Majd most harmadik nap azaz tegnap megint a hatamon probaltam elaludni es megint kinyitottam a szemem valamiert es lattam egy feheres szinu valamit amit megint nem tudok sehogyse beazonositani, mert egyszeruen nem tudom megfogalmazni, hogy mit latok. Edesapamnak van egy erdekes kepessege amikor anya elhagyta ot akkor meselte nekem (10eve), hogy eltud menni olyan helyekre alvas kozbe ahol mar jart egyszer. Ezt elmeseltem neki azt mondta ne eroltessem az egeszet majd mindenre idovel rajovok addig ne is mondjam senkinek amig nem ertem meg en magam. Tudnal nekem ebbe segiteni, hogy mit lathatok vagy csak kepzelodom?
  Koszonom elore is a valaszod!

  • Kedves Kevin!
   Nem képzelődsz, hanem elalvás előtt, mikor a rezgésszinted megemelkedik, láthatóvá válnak számodra az asztrálsíkon lévő entitások. Próbálnak veled fizikálisan is kapcsolatba lépni olyan módon, hogy mozgatják a körülötted lévő tárgyakat. Apukádnak abban igaza van, hogy ha valakinek vannak látó, vagy érző képességei, azok úgyis fokozatosan alakulnak, fejlődnek, olyan iramban, ahogy felülről engedik neked.
   Kérdésedre válaszolva: nem, nem képzelődsz. Sokan egészen addig nem hisznek a szellemekben, amíg ilyen dolgok nem történnek, mint veled.
   Természetesen az ilyen képességeket fejleszteni is lehet. A legegyszerűbb különböző meditációkkal, csoportos meditációval, esetleg ezoterikus csoporthoz csatlakozással. Azonban a tudást erőltetni nem lehet, esetleg meggyorsítani.
   Szeretettel:
   Timi

 5. Kedves Timi!

  Olvastam Rólad, és úgy gondolom Te választ tudnál adni az évek óta bennem lévő kérdésekre.

  Leírom neked a tapasztalataimat, kérlek segíts nekem, miért van ez, és hogy miis ez amit érzek amit átélek.

  Többször fordult elő, hogy egy halottat hallottam, a lépteit.
  Késöbb újra , de akkor valaki más volt és akkor a hangját is hallottam, dühös volt valakire kiabált de nem láttam csak hallottam, majd becsapta az ajtót és elment.
  Késöbb , elöfordult, hogy éreztem mintha valaki lenne mellettem, ugy éreztem megérintette a vállam.

  Olyan is elő fordult, hogy a nevemen szólított, de nem volt itt senki rajtam kivül.

  Emellett sokszor érzem hogy hirtelen ráz a hideg, olyankor furcsa érzés fog el .

  Volt, hogy a szobámban lévő törülközö amit felraktam a szekrény ajtóra magától meglebbent, vagy mikor télen kopogás volt az ablaknál de a hoban sem látszott semmi sem madár nyom sem más.

  Többször fordult elő, hogy megálmodtam valaki halálát. Pl a barátnőm édesapukája halálát pár nappal elötte megálmodtam.

  Legutóbb, nem tudtam még róla ,hogy elhunyt egy jó barátom, de aznap délután elnyomott az álom és álmomban láttam egy szellemet aki csak a szekrényben ült és nézett csendben.
  Ezután olvastam a hírt , hogy elhunyt a kedves barárom balesetet szenvedett.

  Abban kérném a segitséged, hogy mondd el nekem miért vannak ezek a dolgok. Kissé ijesztő néha. És elfog a félelem mikor érzem tudodm hogy van valaki itt.

  Ha valakinek elmesélem kinevet azt mondja képzelődöm.
  De nem! Nem képzelet én tudom, hogy igaz.
  Válaszodat előre is köszönöm.
  Üdvözlettel: Tünde.

  • Kedves Tünde!
   Nem képzelődsz, amiket leírtál, számomra természetes dolgok. Az nem hiszi csak el, aki még soha nem élte át.
   Vannak látó- és érző képességeid, ezért van az, hogy előre megálmodsz dolgokat, haláleseteket, illetve ezért van, hogy hallod a körülötted lévő szellemeket. Vannak olyanok, aki csak látják a szellemlényeket, vannak, akik csak hallják őket – a látó képességnek több megjelenési formája van.
   Ha érdekel ez a téma, érdemes lenne elmenned olyan tanfolyamra, ahol fejleszteni tudod ezt a képességedet. Minél jobban beleásod magad a témába, annál kevésbé fogsz félni.
   Szeretettel:
   Timi

 6. Kedves Tími:)
  Mit jelenthet az hogy édesapám 12 évvel ezelőtt a férjem születésnapján halt meg…
  sajnos azóta elváltunk..
  most talált meg újra a szerelem..viszont az új párom és az édesapám egy napon születtek:)
  Furcsa egybeesések:)
  Vàlaszát hálásan fogadom..
  Szeretettel: Ella

  • Kedves Ella!
   Ez több, mint furcsa egybeesés. Tudod, véletlenek nincsenek. Aki jobban ért nálam a számmisztikához, biztosan részletesen is ki tudná elemezni. Ezek olyan jelek, amiből tudhatod, hogy ti négyen (te, a volt férjed, a mostani párod és apukád is) egy csoportban vagytok a szellemvilágban – két leszületés között, vagyis a különböző életeitekben gyakran vagytok kapcsolatban. Persze, minden életben más-más emberi kapcsolatban, pl. szülő-gyerek, párkapcsolat, baráti viszony – ezek mindig változnak, attól függően, hogy mi az aktuális sorsfeladatotok, esetleg hogyan tudtok egymásnak segítségére lenni.
   Az én esetemben a nagyfiam az egyik előző közös életünkben a tanítóm volt egy szerzetesrendben és most azért ő a gyerekem, mert anyaként tudom legjobban meghálálni neki azt a sok törődést és szeretetet, amit akkor kaptam tőle. (Ezt nem én találtam ki, hanem egy nálam sokkal fejlettebb, látó ismerősöm, de gyerekként sokszor álmodtam erről a régi életemről, amiről Ő nyilván nem tudott.)
   Szóval, hozzád visszatérve, az új párod és apukád megegyező szülinapja olyan angyali jel, amiből tudnod kell, hogy jó úton jársz.
   Szeretettel:
   Timi

 7. Kedves Timea,
  Véletlenül találtam rád de mégis ugy érzem valaki vezette a kezem..Édesanyám 5 éve hunyt el betegségben otthon, én azota megmagyarázhatatlan modon nem tudok egyedül belépni a lakásba, eddig abban a tudatban éltem, h amiatt, h a karjaimban halt meg és ketten voltunk otthon( édesapám lennt várta a mentőt) de mire felértek édesanyám már meghalt .Nem sikerült ujraéleszteni és én végignéztem az egészet…valószinüleg akkora sokkot kaptam, h nem relizáltam, hogy valojában mi is történt, hirtelen megtellt a ház, átjöttek szomszédok rokonok falurol( ez éjjel történt) én megis azt éreztem, hogy percek alatt felértek a rokonok is. Mint egy robot rendeztem a rendeznivalot, eljártam a temetést ott álltam a koporsó mellett és nem értettem, hogy anyukám miért alszik, miért van itt ez a sok ember…az azt kévető 6 hétben minden egyes nap kimentem a temetőbe ez egyfajta megyugvást jelentett számomra…aztán ketten maradtunk apukámmal ki 2 évre rá követte anyukámat…a lakás ott van bekulcsolva én a vele szembeni lakásban élek párommal aki nagyon sok mindenben segit és mellettem van de meg neki sem beszéltem erről a megmagyarázhatatlan szorongásomrol…érzem, h itt maradt édesanyám lelke mivel egyikünk sem volt felkészülve a távozására és én a vilég közepét jelentettem számára, több volt köztünk mint egy anya lánya kapcsolat..El kell engednem tudom, h jobb lesz neki is de ez a szoros kötelék nem akar elszakadni KÉRLEK mond meg mit tegyek…Egy rövidke élményemet szeretném a kedves olvasokkal megosztani…Tavaly kivilagitáskor kimentünk a sirhoz párom testvérével sogornőjével és az akkor 10 honapos keresztfiunkkal aki már elfáradt és nyügös volt. Velem szemben karjaiban tartotta az anyukája aki mire én csendben magamban elkeztem sirni rámnézett elkezdett fenhangon nevetni a két karját fölém tartotta integetett és hosszu ideig a hátam mögé nézett és folytonosan mosolygott…Ő látta anyukámat ebben bisztos vagyok….
  Annyit szeretnék csak tudni, h anya már jol van és békére talált a lelke.
  Szeretettel,
  Emőke

  • Kedves Emőke!
   Nekem az a véleményem, hogy anyukád nem is tud róla, hogy meghalt és ugyanúgy éli tovább az életét, mint előtte. Megy hozzád, ott van veled, elkísér, ha mész valahová – a temetőben ezért láthatta őt fölötted a kisbaba. Anyukád eredetileg nem a temetőben volt, hanem “kiment veled”.
   A kötelék éppen ezért nem tud elszakadni ennyi év után sem mert a lelke ott van veled a lakásban. Különben azzal sincs semmi baj, ha valakinél több évig elnyúlik a gyász időszaka, mivel ez mindenkinél más. Minden gyászoló más személyiség, változó az elhunyttal a kapcsolatok mélysége, minősége – éppen ezért nem lehet sémákat ráhúzni a gyászra. Egyénenként változó és mindenki máshogy éli meg.
   A másik lehetőség, hogy anyukád tudja, hogy meghalt, de a fájdalmad itt tartja őt a földi síkon és nem képes elmenni mellőled. De ez a léleknek nem jó. Más lenne az útja.
   Azt kérdezed, mit tegyél. Én a helyedben azt tenném, hogy a szüleid lakásába hívnék egy szakembert, aki tértisztítást végez, illetve átküldi anyukádat a szellemvilágba, hogy a lélek folytathassa az útját. Utána én eladnám a lakást. Én ezt tenném. De neked kell döntened.
   A leveledből úgy érzem, fiatal vagy még, tovább kell lépned. El kell engedned ezt a fájdalmat. Keress magadnak elfoglaltságot, új barátokat, tanulj új dolgokat, fedezd fel újra, hogy milyen szép a világ.
   Ha rám hallgatsz, akkor pár év, vagy remélhetőleg pár hónap múlva enyhülni fog ez a fájdalom és magad is tudni fogod a választ az utolsó kérdésedre – anyukádnak így fog a lelke békére találni.
   Szeretettel:
   Timi

 8. Kedves Timi!
  Most találtam rá a blogodra, mert nagyon megijedtem.
  Mindig is hittem a természetfeletti dolgokban, de velem még sosem történt ilyesmi.
  Két éves iker hugaim vannak, és többször van az hogy anyukám rám bízza őket.
  És már egy hete én fektetem le aludni őket és az egyik (neve:Mina) mindig ugyan oda mutogat (a függöny felé). Amikor játszik akkor is ugyan oda bámul, nem néz arra amit éppen csinál. Először azzal nyugtattam magam higy csak tetszik neki a mintája vagy lát valami koszt.
  Tegnap már egy hete csinálta ezt és már megkérdeztem hogy mi van ott.
  Azt válaszolta hogy ember. Nagyon megijedtem de azért tovább kérdezgettem hogy néni vagy bácsi. Rámkiabált higy csend és csak suttogva beszélgethettem vele.
  A másik hugom (neve:Nelli) sosem mondd semmit
  Igazából az lenne a kérdésem hogy van olyan hogy csak egy gyerek látja azt a valamit, vagy csak a Mina fantáziál én meg beképzelem magamnak az egészet?
  Meg az egyik barátnőm azt mondja higy a gyerekek démonokat nem látnak. Ez igaz?
  A választ előre is köszönöm!

  • Kedves Lorena!
   Nem minden kisgyerek lát szellemeket, de nagyon sokan látják őket, főleg 2-3 éves korig. A legtöbb esetben 7 éves korig becsukódik a 3. szem, de persze sok kisgyereknél ez már 2-3 éves korban megtörténik és ha láttak is szellemet ekkor, felnőttként nem fognak emlékezni erre az “élményre”.
   Szóval teljesen rendjén van, hogy az egyik tesód látja a szellemet, a másik nem. Attól, hogy ikrek, lehetnek teljesen más lélek-fejlettségi szinten. Aki látja a szellemet, fejlettebb lélek, már több életet leélt, mint az ikertestvére.
   Remélhetőleg ez az “ember” csak átmenetileg volt ott és már elment. Sokszor amúgy a halott nagypapa szellemét látják a kicsik.
   A barátnődnek nincs igaza, mert a gyereket démonokat is láthatnak, viszont a démoni jelenségek nagyon ritkák. Általában csak kóbor szellemet látnak, aki később továbbáll. Persze, vannak kivételek, de azt most hosszú lenne leírni.
   Szeretettel:
   Timi

 9. Kedves Tímea!

  Tanácsot szeretnék kérni. Van egy 17 éves fiam és egy 7 éves kislányom. A fiam külön szobában alszik,gimnáziumba jár,jól tanul,sokat olvas, nincs vele semmi gondunk. Elkezdődött a nyári szünet és a héten megkért minket,hogy aludjon már vele valaki,mert árnyakat lát a szobájában,hideg levegőt érez,mintha valaki figyelné. Nagyon fél. Látta az árnyékot kimenni a szoba ajtaján. A férjem most két napja vele alszik,nem történt az éjszaka semmi. Mi nem érzékeltünk semmit. A fiamnál ez több hete kezdődött,de most szólt róla.Nem tudom mit csináljuk. A fiam szeretné ha elvinnénk szakemberhez. Kérem segítségedet! Válaszodat előre is köszönöm.

  • Kedves Mariann!
   Elég régen írtál, ezért bízok benne, hogy megszűntek ezek a szellem-jelenségek. Ezek általában csak kóbor szellemek szoktak lenni, akik hazamennek veletek, de egy idő után továbbállnak – remélem, veletek is ez történt. Keresik a helyüket a földi síkon.
   Rosszabb esetekben persze előfordulhat, hogy kinéz valakit a családból, akit szeretne megszállni – ebben az esetben már tényleg szakember segítsége kell, mert az ilyen szellem nem fog elmenni magától.
   Szeretettel:
   Timi

 10. Kedves Timi!
  Reggel bukkantam az oldalra, rengeteg kerdesemre megtalaltam a valaszt, de azert leirnam a mi tortenetunket is.
  Tobbszor volt kapcsolatom meghalt rokonaimmal, foleg a nagypappammal (o sokaig visszajart hozzam). Olyankor sosem feltem. Aztan amikor meghalt az imadott keresztapam, halala utan tobbszor lattam ejszaka a tv mellett 2 alakot, az arcukat nem lattam. Szurke lepel volt rajtuk. Az egyik alacsony volt, a masik meg magas. Csak neman neztek engem. Nagyon feltem, pedig nem mondtak semmit. ( akkor egyedul eltem) Nagyon sokaig egett a lampa, ment a tv egesz ejjel es beszereztem egy cicat, o lett az en mentsvaram. Igy aludtam sokaig. Az alakok szep lassan eltuntek. En tudatosan probaltam/probalom magamat lezarni az ilyesmiktol. Azota sajnos sok szerettem meghalt, neha erzem oket, de nem merek nyitni, mert felek, hogy olyanok is jonnenek, akiket nem szeretnek a kozelemben tudni. Tudom, hogy ez struccpolitika, es csak ido kerdese, hogy mikor talalnak meg megint, foleg ugy, hogy most a nagyobbik lanyommal kezdodtek ugyanezek, segitenem kell neki.
  10 eves es egyre furcsabb dolgok tortennek vele. Mar gyanus volt az is, hogy mindig mindent elore megerez, megerzi, ha baj lesz es azt is meg tudja mondani, hogy kivel. Ez neha ijeszto. Alakokat lat o is. Par napja ejjel atjott hozzank, hogy fel, nem bir aludni. Mivel a ferjem mar aludt, mondtam, hogy akkor fekudjon az apja melle. En lementem a kisebbik lanyom melle a gyerekszobaba. Az orat megneztem(23:47 volt), es elaludtam. Reggel lattam, hogy a lanyom viberen irt uzeneteket es hivott is(23:52), hogy baj van, menjek at hozza, de nem hallottam a telefont!!!!Pedig csak 5 perc telt el azota, hogy kijottem a haloszobankbol. Vmi egem leblokkolt valoszinuleg, hogy ne tudjak segiteni. 5perc alatt nem lehet ilyen melyen elaludni. Raadasul nagyon rossz alvo vagyok, a legkisebb neszre is felebredek azonnal.
  Masnap azt mondta, hogy olyan erzese volt, mintha lebenult volna. Nyitva volt a szeme, de nem tudott mozogni. Nagyon felt. Valaki ott allt mellette. En pedig nem tudtam segiteni:-( Valaki folyton ott van korulotte, nem tudom mit akarhat. Azota vele alszom, a ferjem mar lazad, o nem igazan nyitott az ilyen dolgokra.
  Tegnap 3 alakot latott. Egyebkent most, hogy irok, kint az udvaron mintha valaki egy femhordot utne…
  Mivel elotte nem beszeltem a lanyommal ezekrol a dolgokrol, nem is gondolta, hogy valamilyen szinten nyitott vagyok en is. Szegenykem egyedul orlodott, kuzdott. Kiderult, hogy regota vannak ilyen tapasztalatai, csak nem merte elmondani:-(
  Hozza kell tennem, hogy uj epitesu hazban elunk, ugyhogy “hozott” szellem/ek lehet/nek.
  Van vmi otlet, hogyan tudnam oket elkuldeni? Olyan helyen elunk, ahova nehezkes szakembert hivni, nekem kene megoldanom a dolgot.
  Valaszodat elore is koszonom!
  Virgo

  • Kedves Virgo!
   Nem meglepő, hogy a kislányodnak is vannak hozzád hasonló érző-látó képességei, mivel ez gyakran “öröklődik”. Ennek az az oka, hogy a szellemvilágban mindketten fejlett léleknek számítotok, egy csoportban vagytok és az ilyen lelkek sokszor születnek le szülő-gyermek kapcsolatban.
   Azt írod, hogy csak idő kérdése, hogy mikor találnak meg: ez valamilyen szinten igaz, ugyanis az elhalt lelkek érzik, hogy az élők közül ki van magasabb rezgésszinten, ők tudják, hogy ki érzékeli őket és ezeket az embereket (köztük engem is) keresik. Amúgy ezt a képességet vissza is lehet adni egy szakember segítségével, de fejlesztheted is – rajtad múlik, te döntesz.
   Érdekes, amit a kislányoddal kapcsolatban írtál, hogy blokkolták a szellemek a tudatodat. Ilyen tényleg van, velem is többször előfordult már. Ha gonosz lélek jön hozzám, én sem tudom a férjemet felébreszteni sehogy (nem mintha tudna velük bármit is kezdeni 🙂 ). Meg se moccan, mert ilyenkor valóban blokkolják a tudatát, ahogy a te esetedben is történt. Az a baj, hogy ezek a rossz lelkekre jellemzőek. Hiába írod, hogy új ház, attól lehet benne átjáró, lehet, hogy évszázadokkal ezelőtt a helyén éppen csata volt rengeteg halottal – nem tudhatod.
   Arról viszont lebeszélnélek, hogy magad akard őket elküldeni, ide már szakember kell. Ha valakinek egy közeli hozzátartozója itt marad a földi síkon és át szeretné küldeni, arra még azt mondom, hogy OK, mert el szoktak menni egyszerű hókuszpókusszal, vagy kérésre, de ezek nem fognak. Egyedül ne is próbáld!
   Szeretettel:
   Timi

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..