Mikor kell a szelleműző?

Azt tudnod kell, hogy a szellemek jönnek-mennek. Előfordul, hogy rád van tapadva egy szellem egy ideig, majd továbbáll. Ezek a szellemek általában nem sok vizet zavarnak, ezért kár lenne szelleműzőt hívni.

A probléma akkor van, ha a szellem már szeretne átmenni a túlvilágra, de már letelt az átlépési lehetősége (a 48. nap), ezért itt ragadt. Ezek a szellemek gyakran jeleznek nekünk, kérik a segítségünket és ha nem kapják meg, sokszor zavaróvá, erőszakossá válnak. Ilyen esetben javasolt segítséget kérni – egy olyan szakembert, aki képes átsegíteni a szellemet a túlvilágra.

Olyan esetet is vannak, mikor a szellem nem is akar átmenni a túlvilágra, mert ragaszkodik a földi síkhoz. Ezzel nincs is probléma, amíg békén hagy minket. Azonban itt is érdemes szakembert hívni, ha a szellemi tevékenység zavarja életünket, vagy valamely családtag számára rettegést okoz.

Oké, akkor hívjunk szakembert, aki elküldi a szellemet. De kit? Én azt javaslom, hogy olyan valaki segítségét kérjük, akiben megbízunk, akiről esetleg hallottunk ismerősöktől. Ha csak egy hajszálnyi kétségünk is van, vagy valamilyen rossz érzésünk vele kapcsolatban, semmiképpen ne őt válasszuk.

Végül, még egy utolsó gondolat. Véleményem szerint nagyon sok olyan ember hirdeti magát (pl. a neten), akinek köze nincs a szelleműzéshez, csak elmegy hozzád, kis hókusz-pókusz, elment a szellem, te meg fizess jó sokat. Azért hívj megbízható és hiteles embert, mert ezt bárki megteheti. Én is el tudok menni hozzád, elküldöm a (nem létező) szellemet és kérek egy csomó pénzt. Be tudod bizonyítani, hogy volt-e ott szellem? Be tudod bizonyítani, hogy tényleg elment? Mivel te nem látod őket, nem valószínű. Még az is lehet, hogy a szakértőd semmit nem csinált, csak te pszichésen megnyugszol és azt hiszed, minden rendben. Ezért nagyon fontold meg, kit hívsz el szelleműzőnek!

 

2 hozzászólás a(z) “Mikor kell a szelleműző?” bejegyzéshez

  1. Kedves Timi!
    Mar elegge regota erzem azt hogy valami van a házunkban. Iden volt Krakkoban a világtalálkozó (a katolikus ifjúsági) es amint vissza ertem az ott töltött ketto hétről megszaporodott ezeknek a furcsa eseményeknek a száma. Most tartok ott hogy nem szívesen megyek be abba a szobába ahol az a szellem van. Például egyik ejjel legalabb 10x felébredtem arra hogy nez engem a szemben levő szobából. Nem tudom mit kene tennem.
    Elore is köszönöm a válaszod!
    Üdvözlettel:Bori

    • Kedves Bori!
      Valószínűleg Krakkóban összeszedtél egy szellemet, aki rád tapadt és hazavitted. Ha pedig odament, úgy látom, jól is érzi magát, jól elvan veled. Én mindig azt mondom, hogy amíg egy szellem nem zavar senki, addig maradjon, de te nem tudsz tőle pihenni, vagyis ilyen esetben én mindig javaslom a szellem elküldését.
      Szeretettel:
      Timi

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .