Szellem az auránkban – ijesztgetni akar?

Nem kell rögtön arra gondolni, hogy biztos gonosz szellem – lehet, hogy csak próbál kommunikálni. Időnként arra ébredünk hajnalban, mintha valaki szólt volna hozzánk, vagy valaki megérintett volna. Aki nem ismeri a szellemvilágot, annak ezek a dolgok nagyon ijesztően hatnak. Én azt mondom, nincs mitől félni – fogjuk fel érdekességként.

Mit akar velünk beszélgetni a szelem? Sokszor csak a nevünket halljuk távolról, időnként kérdéseket is feltesznek; pl.: mikor kelsz fel? mit csinálsz?. Gyakran az ő életükből információt osztanak meg (ami minket nem igazán érint). Van, amikor belép valaki az auránkba és ad egy előrejelzést a következő időszakra, ami többnyire perceken belül megtörténik (pl.: valaki mondja a füledbe, hogy piros autó, ami perceken belül megjelenik).

Az előbbi példák csak másodpercekig tartanak, és lehet, hogy éveket várhatunk a következő ilyen eseményre. Előfordul azonban, hogy egy szellem folyamatosan zaklat minket, belép az auránkba, infókat ad, hogy hová menjünk, mit csináljunk. Ilyen esetekben akkor hagyja abba a “zaklatást”, ha megtesszük, amit kér (pl. üzenetet kell átadni valakinek), vagy hívunk segítséget, aki elküldi a szellemet.

Mielőtt bárki rettegni kezdene, elárulom, hogy a szellemek érzik, hogy ki a befogadó és magasabb rendű lélek, akinek “érdemes” belépni az aurájába.

35 hozzászólás a(z) “Szellem az auránkban – ijesztgetni akar?” bejegyzéshez

 1. Szia!

  Nagyon hosszú a történetem…

  Budapesten élek, de a problémám 2016 nyarán, Szombathelyen kezdődött. 2016 nyarán (június vége, vagy július nem emlékszem pontosan) egyik este felmentem a szobámba.

  Nem csináltam aznap semmi különöset, nem ért különösebb stressz, teljesen átlagos volt minden. Este volt. A tetőtéri szobám hátsó részében, az egyik sarokban valami furcsaságot éreztem. Nem volt ott semmi, csak levegő.

  És hirtelen mintha „belémjött” volna valami. Nem tudtam mi lehet. Ilyen bizsergés érzés szerű futott végig rajtam. Hirtelen nem tudtam mi lehet az…

  Mivel este volt, lefeküdtem. Másnap nem dolgoztam, otthon voltam.

  A szülői házban laktam 2016 nyarán, a szüleimmel és két testvéremmel. Másnap ezeket tapasztaltam: valami éktelen ricsajt hallottam, szinte egész délelőtt, és koradélután. Hangokat, mindenfélét, azt hittem valami baj van a fejemben / megőrültem (?), látszólag, minden ok nélkül.

  Semmilyen gyógyszert nem szedtem akkoriban, most sem szedek.

  Hangokat hallottam, fentről, vagyis nem mellőlem, hanem a fejem felettről. Azt hittem csak bent hallom a házban. Nagyon megijedtem. Azt hittem, ha kimegyek az udvarra / udvar felé vezető folyosóra, elmúlik. Lehet rossz a levegő a szobámban vagy bármi.. gondoltam, kimegyek friss levegőre. Mégsem múlt el.

  Most is előfordul, napi szinten velem (2018 augusztus..) 2 éven át… szinte minden nap (mivel nagyon rendetlen tudok lenni) ma például a cigarettásdobozommal. Indultam volna a városba, találkoztam egy ismerősömmel. Általában csak lepakolom valahová a dolgaim, nem a helyükre rakom őket, mivel sokszor sietek. A cigarettásdobozom, a cigimmel ma ott felejtettem a fregolin, egy frissen mosott ruhán.

  Normális ember ugye az asztalon keresné először, vagy a táskájában, vagy bejárati ajtóhoz közel. Én a nappaliban felejtettem a fregolin, egy mosott ruhán (szerintem valamiért kiindultam a konyhába, és valamiért letehettem a fregolira a cigarettámat). Ha csak egyszerűen rágondolok: hol a cigarettám? és hirtelen odaszegeződik a tekintetem…

  ez napi szinten többször megtörténik velem a dolgaimmal… az utóbbi időben vettem észre, hogy valami nagyon nincs rendben velem.

  Alvási paralízishez hasonló tüneteket kezdtem el tapasztalni, az utóbbi egy évben.

  Alvási paralízis, és hangok hallása, parancsoló, utasító, néha kedves, segítőkész, sőt, mindenféle hangok hallását tapasztaltam… gyakoriak a rémálmok, a félelem. Az utóbbi két hétben gyakran félve feküdtem le aludni. (2018 nyara)
  Hipnagóg képeket és hangokat hallok elalvás előtt. Gondolom, lehet akkor „sebezhetőbb” vagyok, vagy gyengébb, mert nem vagyok éber, mint nappal.

  Sokszor más embernek érzem magam, főleg a rokonaimnak (édesapám, édesanyám, nővérem. Öcsém is van, de őt nem érzem sosem, hogy ő lennék)
  Mintha utánoznám édesapám gesztikulációit, vagy édesanyám írását például… elkezdek írni valamit és észreveszem: Jé, ez édesanyám írásképe.. az ő betűi, az ő számai. Pedig nekem teljesen más az írásmódom. Vagy a nővérem beszédstílusa, mondatai, hanglejtése, mondatfogalmazása.

  Egyszer azt álmodtam, hogy valaki szexuálisan bánt álmomban. Nincs élettársam, nincs barátom. Egyedül élek. Szobatársam (lány) sincs.

  —————————————-

  Két hete kezdtem el jobban rákeresni ezekre a dolgokra a neten… skizofréniával, bipoláris betegséggel kapcsolatban olvastam dolgokat eleinte, hiszen arra illenek ezek a dolgok: hangok a fejemben, hirtelen elfelejtek dolgokat… majd a szellemekről is elkezdtem olvasni. És a megszálló szellemekről is…

  Néha nem tudom, melyik az én gondolatom, és melyik az övé… melyik az én érzésem, melyik az övé.

  Még egy dolog: nem tudok többé tanulni. Nem tudok. Régen kitűnő voltam gimnáziumban, 2012-2015 között egyetemen tanultam, megszereztem a diplomámat.

  Mesterképzést kezdtem volna 2016 őszétől, de nem tudtam tanulni… nem tudtam többé… pedig gimnáziumban is kitűnő voltam, egyetemen pedig szintén jó tanuló.

  Hangokról:
  Van, hogy kivülről érzékelem, és van hogy kedves (férfihang). “Ezt ne”

  Légyszi, segíts mi ez.
  Szakembert kerestem, neten, de nagyon sok pénzt kérnek és nem tudhatom biztosan hogy csalóval van-e dolgom…

  csak annyit szeretnék tudni, mi ez?
  megszállás?
  szellem? vagy más entitás?

  Légyszi, segíts mi ez. Csak annyit akarok tudni, szellem-e ez, vagy más, esetleg ha bármi tanácsot tudnál írni, vagy a véleményed, megköszönném.

  ide is felnézek a blogra, hátha írsz kommentet, de ha e-mailre írnál annak is nagyon örülnék (a kommented / véleményednek bárhol írod meg)

  Köszönöm, ha ezt elolvastad! Ne haragudj ha hosszú.

  • Kedves Nóri!
   Mivel egy komplett litániát írtál, ezért csak részleteket teszek be a blogba. A leírás alapján valóban elképzelhető, hogy 2016-ban megszállt egy szellem, aki folyamatosan (és sajnos sikerrel) veszi át az ego-d irányítását. Az a baj, hogy ezek a szellemek, ha már megtörtént a megszállás, akkor maguktól biztosan nem fognak elmenni, hiszen pont az a céljuk, hogy találjanak maguknak egy testet, aminek a segítségével “élhetik tovább az életüket”.
   Szóval, én azt javaslom, hogy első körben menj el egy olyan látóhoz, aki foglalkozik megszálló szellemek elküldésével. Ha viszont nem történik utána változás, akkor mindenképpen keress fel egy pszichiátert (ne pszichológust, az nem elég), mert a megszállás és a skizofrénia tüneteit csak nagyon vékony fal választja el…
   Szeretettel:
   Timi

 2. Kedves Tímea
  Nem rég találtam rá a blogjára,csodálatos ahogy másoknak segít és tanácsot ad.
  Szeretném én is röviden leírni egy számomra hihetetlen és egyben furcsa,kis történetem(igaz van több is de jelenleg ez az egy foglalkoztat évek óta).Anyukámmal sose volt jó a kapcsolatom,így elég fiatalon elköltöztem othonról,ritkán látogattam.Jó pár év mulva anyukám beteg lett,aminek következtében a lábújjait eltávolitották,de sajnos vérmérgezést kapott .Már vagy a 8 napot töltötte korházban,hétfő hajnalban 5óra 25 perc fele azt álmodtam hogy anyukám üres tekintettel ott ál az ágyam felett és azt mondta hogy azt hittem mindenki eljön vagy itt lessz.Hirtelen felugrottam álmombol megnéztem a telefonomon az időt,és nagyon rossz érzés kapott el!Akkor már tudtam éreztem hogy meghalt.Nem sokra rá jött is a telefon a kórházból.
  Megtudja ön mondani hogy ezzel mit akart üzenni,mondani?Meg miért volt olyan üres semmilyen a tekintete?Válaszát köszönöm

  • folytatás
   “Volna egy másik történetem is amit szeretnék megosztani.
   Régebben úgy kb 3-4évvel ez előtt nővérem idézett szellemet az egyik barátjával,így én is részt vettem 3 szor a dologban.Nagyon hihetetlen,érdekes,ilyesztő volt egyszerre az esemény!Beszéltünk pár rokonnal baráttal,habár nem hiszem hogy ők vagy éppen akit hívtunk jött volna oda.A második idézés után volt egy nagyon rossz álmom,vagy lehet nem is az volt,nem tudom.Az idézés után hazatérve lefeküdtem,elaludtam,és akkor jött az hogy 5 db fekete csukjás valakik áltak az ágyam körül és mormoltak valamit nem értettem egy mukkot sem belőle,megmozdulni nem tudtam,és hiába megébredtem,visszaaludva ugyan ott fojtatódott az álom.Nagyon rossz volt és nagyon rossz érzés volt bennem.Mit jelenthet ez?köszönöm a válaszát.”

   Kedves Mónika!
   Az anyukája, a halála pillanatában egyszerűen csak eljött Önhöz, elköszönni. Ez nagyon gyakori. Hogy a tekintete miért volt üres, azt sajnos én sem tudom, csak tippelgetni tudnék.
   A levél másik felében leírja a tapasztalatát a házi szellemidézéssel kapcsolatban. Ezt nagyon köszönöm. Legalább a blogot olvasók megértik, hogy miért akarok lebeszélni erről mindenkit. Ahogy a blogon már többször írtam, a szellemidézés nagyon veszélyes dolog, mert megnyithatunk olyan átjárókat, amelyiken keresztül az asztrális síkról szabadon átjöhetnek különböző szellemek, akik utána nem fognak visszamenni. A másik gond az, hogy ezek leginkább démonok, gonosz lelkek, akik fizikálisan is képesek minket bántani és csak tapasztalt szakember tudja őket elküldeni – de Ön nagyon szépen leírja a szellemidézés kéretlen hatásait.
   Szeretettel:
   Timi

 3. Szia Timi!
  A kislányommal kapcsolatos dolgot osztanák meg veled. Igaz aznap én is furcsa dolgot észleltem.Két lányom van ikrek (kétpetéjűek) és egy fiam. Az ikrek ( 12 évesek) közül az egyik- aki 3 perccel korábban született- a napokban este lefekvés előtt sírdogált, hogy nem tudja mit érez, de neki úgy hiányzik valaki, rossz a torka nehezen nyel. Este amíg el nem aludt mellette feküdtem az ágyában, (közös szobája van az ikertestvérével, de ő már aludt) Mikor elaludt visszatértem a mellette lévő hálószobánkba , a férjem még nem jött aludni az alsó szinten volt (családi ház) a hálószobák a felső szinten vannak.. Olyan éjfél lehetett, mikor arra ébredtem, hogy valaki a bal csuklómat megsimogatja. (kettő cirógatást éreztem.) Azonnal felébredtem. Körbenéztem, nem láttam senkit a férjem sem volt még fenn a szobában. Kimentem a szoba elé, sőt a lányomat is megnéztem, hogy nyugodtan alszik-e. Mivel mindent rendben találtam visszafeküdtem aludni. Nem tudtam mire vélni a dolgot.. A kislányom fél a sötétben, nem szeret egyedül a házban lenni. Általában hárman jönnek haza az iskolából busszal. Volt eset amikor korábban hazaért mint a többiek. Kint várt az udvaron míg valamelyik testvér meg nem érkezett! Ahogy a korábbi hozzászólásokat olvastam, ott is szerepelt egy olyan eset amit ő is mesélt még régebben, hogy belülről valaki utasítsa mit csináljon.Most ezt nem mondja …Viszont hogy rossz a torka, nehezen nyel azt gyakrabban…Lehet esetleg valami látó képessége v. mi lehet vele?

  • Kedves Andrea!
   Ezek a történések még nem feltétlenül jelentik azt, hogy a kislányodnak látó képességei vannak. Bárkivel előfordulhat, hogy hirtelen szellemet lát, vagy érez maga körül. Mivel a te csuklódat is megsimogatta valaki, ezt azt jelenti, hogy egy entitás valóban volt ott nálatok. Elég régen írtad a levelet, azóta valószínűleg már elment. Ha még fennáll ez a torokkal kapcsolatos dolog, akkor ilyen esetben nagyon jó egy csakra meditáció. Én nagyon szeretem Esztergomi Gréta meditációit: https://www.youtube.com/watch?v=6F-Ri37v4hg.
   Szeretettel:
   Timi

 4. Kedves Timi!
  Most találtam rá a blogodra és nagyon kíváncsi vagyok a véleményedre!
  Amennyire visszaemlékszem, mindig is féltem néha egyenesen rettegtem a sötétben!
  Mióta elkoltoztem a szüleimtől ez csak fokozódott! Kislányom szuleteseig volt egy cicám akit benn a lakásban tartottam!
  Éjjelente amikor a párom dolgozott, bevittem a cicát magammal a szobába! Ilyenkor nálam villanyok égnek, ajtók csukva! Éjjelente általában mindig ugyanabban az időpontban (3 óra körül) fel riadtam! Több esetben az egyébként békésen alvó cica idegesen elkezdett rohangálni és nyávogni!
  Gyakran érzem ugy, hogy valaki figyel( különös bizsergés a hátamon)!
  Néha ezt teljesen nyugodtan tudom kezelni, viszont van hogy borzasztó rossz érzéssel jár együtt! Mióta a kisbabám megszületett gyakran tapasztaltam, hogy az üres falhoz beszél, mosolyog mintha látna ott vkit!
  Ebből gondolom, hogy amikor én is érzem h vki ott van de nincs rossz érzésem, hogy akkor egy családtag (nagypapám-25 éve halt meg) lehet ott!
  Egy konkrét eset jut eszembe (ennek ellenére meggyőződésem hogy régen történt vmi
  Amit egyszerűen nem tudok felidézni)!
  A szuleimnel aludtam a kislányommal! (Tudom sokan ezt az alvási paralizissel magyarázzák- tény h nagyon fáradt is voltam de tudom h nem amiatt volt)
  Éjjel 1kor “felébredtem”! Láttam mindent magam körül ebből is gondolom h nem álmodtam! Oldalt feküdtem háttal a kiságynak! Először olyan volt mintha valaki leült volna az ágyra mellém, aztán hirtelen magamon a hátamon éreztem és nagyon nehezen kaptam levegőt! Megmozdulni megszólalni nem tudtam! Ebben a pillantban a kislányom felsirt és az érzés megszűnt!
  Előtte ezt egy álom előzte meg!
  A kislányom ágya mellett állt egy sötét alak! Észrevette h én látom, elkezdett felém jönni de ennél a pontnál felébredtem!
  Bocsánat hogy ilyen hosszúra sikerült de ugy érzem igy tudtam kellőképpen leírni azt ami velem “történik”!
  Válaszodat előre is köszönöm!
  Edina

  • Kedves Edina!
   Ne haragudj, hogy ilyen sokára válaszolok. Kiskoromban, hozzád hasonlóan én is rettegtem a sötétben. Hozzád hasonlóan, nálam sem múlt el a szüleimtől való elköltözés után sem. Ez olyanoknál szokott előfordulni, akik érzékelik a szellemvilágot. Nem kell, hogy feltétlenül lásd is a szellemeket, a félelemhez az is elég, ha csak érzékeled a jelenlétüket. Én mindig azt mondom, hogy úgy dönthetjük el, hogy egy szellem jó-e vagy rossz-e, hogy megnézzük, mit érzünk a jelenlétében. Ha félsz, vagy felsír a kislány, az az entitás valószínűleg nem jóindulatú. Ezeket érdemes szakértővel elküldetni, mert nem mindig mennek el maguktól. Ha a kislány ágya mellett áll, te pedig félsz tőle, az a szellem sok esetben azt várja, hogy a gyerek mikor lesz kicsit nagyobb, hogy láthatatlan barátként (a gyerek természetesen látja) megpróbáljon a kicsi közelébe férkőzni. Ha ezeket a szellemeket nem küldjük el, akkor előbb-utóbb megszállja a kiválasztott egyént. Nem tudom, azóta ott van-e még nálatok, érzed-e még – minél előbb el kell küldetni.
   Szeretettel:
   Timi

 5. Szia Timi!

  Én is hasonló élményekről szeretnék beszámolni mint az előttem szólók.
  Néhány éve meghalt nagypapám és nagyon nehezen tudtam feldolgozni a halálát,lehet éppen emiatt nem tudott nyugodtan eltávozni a lelke,mert kb 1 évig éreztem a jelenlétét néha nappal,de legtöbbször éjszaka. Rengetegszer álmodtam róla,sokszor újra és újra meghalt álmomban,néha viszont egészségesen mosolygósan láttam őt.Többször előfordult hogy elektromos eszközök pl mikrohullámű sütő,tévé magától elindult. Eléggé rémisztő volt hogy ennyire jelen volt az életemben még halála után,de mást nem tudtam tenni csak szép lassan feldolgozni az elvesztését,néha kimentem hozzá a temetőbe és beszéltem hozzá hátha hallja és ahogy telt múlt az idő megszűntek ezek az álmok és az érzékelések.
  Kb 1-2 évvel később meghalt egy nagyon közeli barátom és őt is nagyon megsirattam,fájt a hirtelen halála. A temetése napján éjszaka arra riadtam fel hogy valami furcsát éreztem. Felültem az ágyon és őt láttam… Az ágyam előtt állt mozdulatlanul és engem nézett. Tudom hogy nem álmodtam hanem valóban ott volt. Gondolom elakart tőlem búcsúzni,mert utána többé nem láttam.
  Mostanában nem történtek velem ilyen különös esetek,viszont ma kicsit felzaklatott hogy a kolleganőm (aki szintén nagyon fogékony a spirituális dolgokra) azt mondta hogy a minap látott egy szellemet itt a munkahelyünkön amikor még csak ő volt itt. Egy idős nénike személyében és kíváncsian nézte őt. állítása szerint van itt sok szellem,szokta érezni a jelenlétüket.
  Egyébként egy kb 200 éves épületben dolgozom,ami egykor régi kastély lehetett.
  A kérdésem az lennem,hogy szerinted lehetséges,hogy én is fogom őket látni valamikor vagy lehet (mivel évek óta nem igazán érzékeltem,láttam semmit) már nem vagyok rá annyira fogékony?
  Az igazság az,hogy kicsit félek is de érdekel is ez az egész szellemvilág dolog.
  Válaszod előre is köszönöm,
  Edina

  • Kedves Edina!
   A nagypapád halála után azért álmodtál vele jókedvűen, mosolygósan, mert tudtodra akarta adni, hogy ne aggódj miatta, mert jól van és boldog a szellemvilágban. Valószínűleg az elektromos eszközöket is Ő bolondította meg – az elhunyt szeretteink gyakran jeleznek háztartási gépeken keresztül. Azt akarják, hogy érzékeljük őket.
   Azt is jól tudod, hogy a barátod eljött hozzád elbúcsúzni a halála után.
   Arra nehéz válaszolni, hogy látsz-e még valaha szellemet. Sok ember látja a haláleset után az elhunyt hozzátartozóit, de ez nem jelenti azt, hogy az illető fogékony a szellemvilágra, vagy látó képességei vannak. Ezek a képességek ennél gyakoribbak és jóval egyértelműbbek.
   Azt látom, hogy érdekel a szellemvilág, mert teljesen természetes módon, meglepődés nélkül írtad le ezeket az eseteket.
   Ha érdekel a téma, elmehetsz tanfolyamokra, bár én azt mondom, hogy akinek ez nem útja és nincsenek meg az alapvető képességei, az soha nem lesz látó, akkor sem, ha mindenféle tanfolyamon részt vesz. Persze, mindenkinek lehet egy kis fejlődés, de egy szinten úgyis megáll.
   Szeretettel:
   Timi

   • Kedves Timi!
    Köszönöm szépen a válaszodat. Elgondolkodtató volt amiket írtál.
    További szép napot és minden jót kívánok neked!

    Edina

 6. Szia!
  Olvasgattam a blogon írtak, mindig is érdekeltek a szellemekkel, más világi lényekkel kapcsolatos dolgok. Igazából az én történetem” nem tudom mennyire sorolható ezek koze, de szeretem megosztani másokkal. Nos, jelenleg 17 éves vagyok. Most hét közben volt egy olyan álmom,hogy félhomályban beszélgettem több emberrel, majd egyszer csak feküdtem egy ágyon,a sajatomon végül és valaki felém került. A fejével intimebb területre próbált nagyon erőszakosan jutni, én pedig tolni,rúgni őt el. Ami ijesztobbe tette,hogy nem lehetett látni. Láthatatlan volt..majd amikor “legyoztem ” ijedten a telefonomhoz kaptam,felmentem a messengerre és írtam annak a szemelynek hogy,, ez te voltál?! Hagyjal a fa****ba “. És mintha ordibalt volna velem. Azután hasra fordultam és próbáltam jól betakarozni. És láttam kívülről,ahogy a takaró nyomodik le és megint felettem volt,én próbáltam eltaszitani,de a karomba is leszoritotta,csak félig tudtam emelni. Próbáltam azzal legyőzi,hogy más emberekre gondolok,és nevek ugrottak be előttem. Aztán lehet egy pillanatra részében felebredtem,vagy még közben.. És nehezen kaptam levegőt,nyomás.éreztem. Majd álmomban ugyanúgy háton feküdtem és.nagyon.fáztam. Fel akartam kapcsolni a kislampat,de nem működött. Ezért elkezdtem hangosan beszélni, szitkozodni,de csak hogy nyugtassam.magam,mert tudtam,hogy nem szabad.félelmet mutatni. Megfogtam a takarom és a nagylampat akartam felkapcsolni, de.az sem működött. Ezután atfutottam anyahoz, beugrottam az ágyba és kérdeztem,hogy ott alhatok e. Felebredtem teljesen,azon csodálkoztam,hogy nem fazok,sőt egy idő után kifejezetten melegem lett. és ezt le akartam jegyezni, 01.15volt kb, már akkor elmeseltem másoknak és még vagy 2 órán át fent voltam és egyszer olyan érzésem volt,mintha erősen megsimitották volna a térdem. Előtte 1,5 körülbelül félálomban voltam és azt éreztem.mintha lettek volna körülöttem, nagyon picit a szemem is nyitva volt és a teljesen sötétben mégis,egy mégsötétebb alakot láttam mellettem majd így kicsit mögöttem és a tudomnel, nakamnal és fejemnel nagy nyomast ereztem és elkezdtem a levegőt hangosan kifujni majd be,és nagyon gyorsan,majd szólok magamnak így agyban, hogy,, fel kéne teljesen ébredni,mert alig kapok levegőt ” és felebredtem,melegem lett. De gondolkoztam.,hogy nem.e az,hogy esetleg szomjas vagyok és azért kapok levegőt.nehezen,de mindig ilyen rossz érzést keltő dolgokkal parosultak.. Egyszer,amikor.olyan 10 éves ha lehettem szintén már majdnem aludtam,de tudom.,hogy tényleg arra néztem.akkor,,az iroasztalomnal állt egy lány, majd felém fordult,nyújtotta a karját és mosolygott. Minden.sötét volt,de ő még körülötte egy kis rész ragyogott. Nagyon jó érzést keltett. Egyszer jöttem haza,már sötét volt és amikor.hátra pillantottam,a túlsó.járdán kb 3mrel.lemaradva láttam egy fehér hajú férfit,akinek határozott,mérges.tekintete volt és pirosan.világított a szeme,ramnezett és gyorsan jött..épp a.kapuhoz értem nemsokkal rá,utána nem láttam. Néha hallottam hogy mondják a nevemet, de nem testtel rendelkező személy. Egyszer pedig éjjel felebredtem és mintha egy kisbaba sírt volna,de olyan volt,mintha a szobambol jönne. Mondom nem hiszem el..biztos az utcán van. Vagy szomszéd ház. Aztán.csak nem akarta rahagyni. Nagyon fuleltem és próbáltam rajonni az eredetere, végül kiderult,hogy horkolnak így percekkel rá,szóval azt szerintem.bekepzeltem xD Most.ennyi jutott eszembe..
  Szerinted lehetséges hogy szellem / démon olykor-olykor próbál kapcsolatot teremteni ” vagy az egészet csak képzelem?
  Elég hosszúra sikerült,ezért elnézést!
  Köszönöm szépen ha válaszolsz!!
  Üdv

  • Kedves Bogi!
   Mivel már többször is előfordultak veled ilyen dolgok, nem gondolom, hogy csak képzelődsz. Persze, sokan próbálják ezt elhitetni magukkal, ha szellemet látnak, de én erre azt szoktam mondani, hogy valóban, sok dolgot meg lehet magyarázni külső tényezőkkel: fényeket, hangokat is. De mi van azokkal a dolgokkal, amikre már nincs ésszerű magyarázat? Ha én tisztán látom a szellemet a két szememmel, aki hiába mondja nekem bárki, hogy nem láttam semmit. Mostanában több helyen olvastam, illetve rádióban is hallottam, hogy – ahogy te is írod – egyes embereket valami démoni lény próbál megerőszakolni. Mivel ezt egymástól függetlenül többen is állítják, lehet valószerű alapja. Egyes démonok elég erős energiákkal rendelkeznek ahhoz, hogy meg tudják tenni. Amikor a nevedet hallod, akkor valaki belép az aurádba és Ő szól hozzád. A leírásod alapján elképzelhető, hogy vannak érző és halló képességeid – csak rajtad áll, hogy elnyomod, vagy fejleszted ezt a képességet.
   Szeretettel:
   Timi

 7. Kedves Timi! Olyan kérdéssel fordulnék hozzád,gyerek koromban is olyan érzésem volt,hogy valaki van velem,s néha adott is rá jelet legbelül,mint pl. ne csináld,menj el,segíts neki,s ezen megértésüket el is fogadtam és,hogy nem következett be semmi baj,legbelül öröm töltött el,s felszabadultabb lettem,mostanában pedig olyan dolgok történnek velem,hogy hallom néha mint ha valaki a kereszt elementáris szólítanak”Peti” kerülnének,s senki,olyan mint ha valaki segítené az életem,de azt nem tudom,hogy miért van,de néha pedig elhagy,s minden ami jól ment összesen,úgy érzem most itt van velem,mert jó útra fordult az életem,s a mai éjszaka pedig próbált is kommunikálni velem,kislányomnak csináltam a tápszert,s egyszer csak ahogy a vizet a cumit üvegbe öntöttem,s raktam volna bele a tápszert a cumit üveg a pulton lassan megindult a fal fele,próbáltam kérdezni tőle ki ő családtagokat említettem,elsőnek nagybátyám aki egy éve halt meg,s az üveg csak nagyon minimálisan,éppen csak mozgott,majd vissza,utána keresztapja majd mamám,de meg se mozdult,a mércével igaz ráütöttem egyszer az üveg szájára egy kicsit nem e képzeljünk,de megmozdulásai ugyan úgy,lehettem egy cigit elszíneződés,s rázott a hideg,hátamon felállás a szőr,a hajhagymáim is barázdált,s éreztem,hogy ott van velem,most is itt van valahol,de már nem olyan közel,mert érzem,s hogy deríteni ki,hogy ki lehet,s mint írtam velem van segít,mit tegyek,várom válaszod email címemre előre is köszönö

  • Kedves Péter!
   Sajnos nincs túl jó hírem. A leírásodból egyértelműen kiderül, hogy még gyerekkorodban egy szellem megszállta a testedet, aki azóta is veled van, benned van. A megszálló szellemek szokása az egyes szám 2. személyben történő “parancsolgatás”. Ahogy írod is: “menj el”, “segíts neki”. Ezek az entitások általában teljesen idegen szellemek, nem családtagok, akit sokszor a kisgyerek a kórházi tartózkodás alatt szed össze. Az a baj velük, hogy barátként mutatkozik, megkedvelteti magát veled, mintha a barátod lenne, de nem az. Egy idő után világossá válik, hogy csak a testedre van szüksége, mert a te tested által újra képes átélni a földi örömöket. A másik baj, hogy egy ilyen megszálló szellem, aki kisgyerekkorban talál meg minket, sokszor évtizedekig nem megy el. Vannak nyugalmas időszakok, mikor nem ad jelt magáról, ahogy írod is, néha elhagy. Persze, mert az ilyen entitások sok esetben képesek arra is, hogy a család különböző tagjaiba ki-be lépjenek.
   Aki a cumisüveggel próbált veled kommunikálni, az viszont nem Ő volt, hanem egy családtag, aki jött megnézni a babát. Ezt egyértelműen érzem most.
   Van még egy nagy probléma ezzel a megszálló szellemmel: sajnos évtizedek óta a te energiáidat szívja el. Ha rám hallgatsz, akkor minél előbb megszabadulsz tőle egy szakember segítségével. Az ilyen szellemeket rábeszélés útján szokták elküldeni, ami nem mindig egyszerű és többszöri alkalom is lehet, mire elmegy. Ezeknek az entitásoknak nem szokott elég lenni egy tértisztítás meg egy kis hókuszpókusz.
   Szeretettel:
   Timi

 8. Kedves Timi!
  Magamról csak nagyon dióhéjban annyit, hogy kb. egy éve tértem spirituális útra. 38 éves vagyok, mindig is érdekeltek az efféle dolgok, de igazán behatóan csak mostanában kezdtem el foglalkozni velük. Ma már viszonylag komoly tudással, ismeretanyaggal rendelkezem a túlvilág, a tudatunk, a reinkarnáció, paranormális jelenségek, stb. területén. Jó pár dolgot (jővő megálmodása, telepátia, különös “véletlenek”, stb.) már megtapasztaltam. Kb. másfél hete történt velem egy újabb érdekesség, erről szeretnélek Téged kérdezni. Ilyen egyébként első ízben történt velem. Egyik éjjel arra ébredtem fel, hogy valaki a keresztnevemen szólít. Méghozzá a becenevemen. ‘Tomi’, ennyit “mondott” csak. Megébredtem, s éreztem, hogy a hang a bal kezem irányából jön, továbbá azt is éreztem, hogy egyszerre több lélek/szellem is körülvesz. Onnan tudom, hogy nem álom volt, hogyha bármilyen álmomból megébredek, akkor mindig tisztán emlékszem a körülményekre illetve az előzményekre is. Most azonban határozottan úgy emlékszem vissza, hogy megébredtem e hang szólítására, s csak a szólításra emlékszem, semmi más egyéb előzményre nem. Konkrétan éreztem, hogy több szellem is jelen van a szobában körülöttem, bár ezt nehéz lenne megmondani, hogy tényleg így volt, vagy csak a bennem lévő tudásanyag miatt képzeltem hozzá; de egyszerűen nem tudok mást modnani, ezt konkrétan éreztem. Sajnos nagyon megijedtem, és nem mertem tenni semmit, sem megfordulni, sem körbenézni, sem “válaszolni”, csupán összehúztam magam félelmemben, s próbáltam visszaaludni – mely egyébként hamar sikerült is. Tényleg sajnálom, hogy így reagáltam le, de abban a pillanatban valahogy, ösztönösen így sikerült. Azóta nem ismétlődött meg ez a jelenség, s mondom, előzőleg sem emlékszem, hasonlóra sem. Szóval a véleményed szeretném kérni, szerinted mi történhetett? Mivel komoly spirituális ismeretekre tettem szert az elmúlt egy év alatt, majd’ nulláról indulva, ezért elérkezettnek látta az időt a szellemvilág, hogy így kapcsolatot teremtsenek velem, de mivel látták, hogy (még) félelemet keltenek bennem, egyenlőre “elnapolták” mindezt? Válaszod előre is nagyon szépen köszönöm, tisztelettel és további szép napot kívánva: Tamás

  • Kedves Tamás!
   Igen, valóban lehet az ok, amire te gondolsz. Ha valaki egyre jobban beleássa magát a szellemvilágba, illetve a spirituális dolgokba, sőt, még vannak is különféle médiumi képességei, akkor előbb-utóbb fogékonyabb lesz a szellemvilágból érkező jelek érzékelésére – mint most te is. Egyszerűen annyi történet veled, hogy egy szellem belépett az aurádba, beszélt hozzád, a többieket pedig érzékelted. Amit esetleg nem tudsz, az az, hogy ők eddig is ott voltak veled és régebben is szóltak már hozzád, csak azt még nem érzékelted, mert az érzékeid nem voltak annyira kifejlődve, mint most. Mivel, ahogy írod, elég elmélyülten foglalkozol ezzel a témával, ezért magasabb rezgésszinten vagy, sokat fejlődtél spirituálisan, ezért most kezded érzékelni a szellemvilág létezését.
   Még emlékszem rá, mikor először hallottam a hangjukat, én is sokkot kaptam és nem értettem. De ez annyira döbbenetes és csodálatos élmény, hogy egy idő után vágyik rá az ember. Különben, ha esetleg akkor válaszoltál volna nekik, nem valószínű, hogy abból kétoldalú kommunikáció lett volna – az nem megy ilyen gyorsan.
   Abban is sok igazság van, amire te gondolsz, hogy elkezdett veled kommunikálni a szellemvilág, de ők tudják, hogy még nem vagy rá készen. Ez így van. Igazából te mindent tudsz, nincs is rám szükséged 🙂
   Szeretettel:
   Timi

 9. Szép napot!

  Igazából elég érdekes dolgok történtek eddig is és történnek velem.
  Már régóta érzem hogyha bemegyek valahova hogy ott van e valaki “más ”
  Elején kicsit megijesztett de mostanra már megszoktam. Szoktam meditalni és úgy érzem elég sokáig eljutottam.. testen kívüli érzés es szinte más “nem földi állapotok tapasztalàsa. Ami a legkulonlegesebb volt mikor feküdtem este az ágyon ébren voltan majd a szoba hőmérséklete megváltozott és én ledermedtem. És egy női hang momdott egy számsort: 6958 ezen a helyen találkozunk…
  Ezt elmondta vagy 2szer aztán a hőmérséklet ismét vissza állt. Ez mi lehet? Másnap éjjel almomban egy férfi mondta nekem hogy :
  Emlékszel a szamsorra? Legyél ott!

  Szokott lenni néha alvás paralizisem is amik sajnos elég durvák de ez nem az volt.

  Azóta sem jöttem rá mi lehet ez.

  Pár hete meg ha erősebben gondolkozok valamin azutan hangokat hallok..
  Tedd meg..
  Ne tedd meg.
  Miért gondolkozol ezen?

  Előre megérzek dolgokat vagy almomban látok olyanokat amik megtortennek.
  Ha meghal valaki a családban aztán vele mindig “talalkoztam”
  Ezek félelmetesnek tüntetnek de már ezek alapjaraton életem részei szóval megszoktam. Csak nem tudom hogy mik ezek?
  Szeretnék még mélyebre menni a témában es fejlődni!

  • Kedves Bence!fej
   Tudnod kell, hogy senki nem véletlenül csöppen bele az ezoterika világába – ennek mindig oka van, mint a te esetedben is. Fejlett lélek vagy és a tudatalattid, illetve a sok életet megélt lelked irányított erre az útra. Nagyon ügyesen el is kezdted fejleszteni a tudásodat, de most megakadtál. Itt van az a pont, amikor már nem elég könyvekből és a neten lévő anyagokból tanulni (ezekben amúgy is sok a hülyeség), hanem most már kellene keresned olyan tanítókat, mestereket, akik nálad magasabb tudásszinttel rendelkeznek. Legjobban jársz, ha tőlük tanulsz.
   Először is el kell döntened, hogy az ezoterika melyik ága érdekel, hiszen sok út van. Szerintem kezdd el pl. egy tudatos álmodás tanfolyammal, egy meditációs csoporttal, ahol akár találkozhatsz a szellemi vezetőddel is, illetve fejleszteni kellene a látásodat, a hallásodat. Tanulj a csakrákról, a szellemvilágról is.
   A leírásod alapján gyakran belépnek az aurádba különböző lelkek és próbálnak veled kommunikálni. Persze, sokszor nem értjük, mit akarnak. A számsor, amit neked mondtak, szerintem felsőbb üzenet volt: 6958. 6: megvan a lelkedben a harmónia, hogy elindulj a spirituális fejlődés útján. 9: újjászületés – újra leszülettél ugyan, a lelked nagy tudással rendelkezik, bölcs lélek vagy. 5: a dolgod, hogy kapcsolatot létesíts az élők és holtak közt (ezt kell tanulnod). 8: fejlett, intuitív lélek, egyik karmikus feladatod, hogy segíts másoknak is megérteni a szellemvilágot.
   Remélem, tudtam neked kicsit segíteni 🙂
   Szeretettel:
   Timi

   • Köszönöm szépen :))
    Ez pompás megerősítés volt és hálás vagyok!:)
    Megfogadom a tanácsokat és persze okosan fejlődök tovább. Éljünk erovel és szenvedéllyel!:)

   • HU írtam rá de lehet nem küldte el most remélem elküldi. Szóval nagyon hálás vagyok és sokat segített minden mondat!:) És a leírtak szerint fogok eljárni!

 10. Szia!
  Az én történetem gyermekkoromban kezdődött, mikor tatámat elveszítettem, kb. 14évvel ezelőtt. Akkor kezdtem el látni “furi, fekete ruhás alakot”,aki csak nézett,majd egyszer átment a falon, amiről már utána felvilágosítottak,hogy valószínű,hogy egy szellemi vezető lehetett. Ez után 1-2 évig csak gyertya mellett tudtam elaludni sajnos..Viszont mára már visszatértek ezek a dolgok megint, de már nem félek. Igaz, néha félek a sötétben, mert úgy érzem,hogy valaki figyel,de úgy érzem,hogy felnőttem ezekhez a dolgokhoz..Nagyon érzékeny vagyok a szellem világra.. Sokszor hallok, látok..Engem érdekel is.. Már 2.hete nem tudok aludni, illetve alszom csak rémálmaim vannak, amiben elhagyatott házak, szellemek, mozgó tárgyak és 1-2 ismerősöm megbetegedve van az álmaiban. Elképzelhető, hogy nem is álmodom,hanem kilépek a testemből és tényleg megtörténik? Vagy valaki jelezni akar nekem valamiért? Sokszor nekem is van olyan érzésem,mintha Én,nem is Én lennék,ilyenkor feszült, ideges vagyok..Kérem az Angyalokat, hogy segítsenek a negatív energiát elküldeni,mert nincs rá szükségem, kis idő múlva jobban érzem magam..Tegnap este gyújtottam gyertyát, gondoltam így jobban tudok majd aludni, kicsit viccesen alakult,mert ahogy meggyújtottam olyan,mintha valaki elfújta volna, de nem adtam fel újra meggyújtottam.. 🙂 És talán így kicsit nyugodtabban tudtam aludni.. Lehet,hogy egy lélek segítséget szeretne tőlem kérni? Hogy tudok neki segíteni? Vagy próbál figyelmeztetni? További szép napot!
  Válaszodat előre is köszönöm!
  Judyt

  • Kedves Judit!

   Valószínűleg a nagypapád halála következtében részlegesen kinyílt a harmadik szemed. Amit a levél elején írtál, hogy aki átment a falon, az szellemi vezető lehetett, csak részben igaz. Biztos, hogy szellem volt, de erre bármelyik szellem képes. Én gyakran írom itt, hogy a szellemek mindig, minden lakásban ott vannak, csak egyes emberek érzékelik őket, míg mások soha. Te azok közé tartozol, akik érzékelik a szellemvilágot és ahogy írod, érdekel is ez a téma. Én azt javaslom, hogy nézz szét a neten és menj el különböző ezoterikus tanfolyamokra, meditációkra, mert így olyanoktól tudsz tanulni és fejlődni a segítségükkel, akik már tőled többet tudnak ezekről a dolgokról. Sajnos nagyon sok olyan, magát ezoterikus tanítónak kikiáltó személy van fent, akitől én inkább távol tartom magam, úgyhogy dönts jól és hallgass a szívedre. Szívesen leírnám, kik azok, de senkinek nem akarok negatív reklámot – nincs hozzá jogom.
   Amikor rémálmaid vannak, akkor valószínűleg kilépsz a testedből és a lélek az asztrális síkon van. Itt persze kaphatsz üzeneteket is a jövőre vonatkozóan, illetve láthatsz előző életekből is képeket. Amúgy jól érzed, néhány szellem tényleg fel akarja veled venni a kapcsolatot és kommunikálni akar, hiszen ők érzik, hogy ki van magasabb szinten. Látom, az angyalok is érdekelnek – a neten több angyaltanfolyam is van. Menj el tanulni!
   Szeretettel:
   Timi

 11. Üdvözlöm az itt jelenlévőket
  Van egy barátom aki mostanában elég nyugtalanul alszik
  Lerajzolta , hogy miket szokott látni!
  Sajnos mikor elküldte nekem nem lettem nyugodtam
  egy fekete hajú, fehér ruhás véres lányt lát aminek a testén sátán csillag van.

  Sokszor kel fel arra mintha valaki hozzá érne, vagy suttogna neki.
  érzi a jelenlétét!
  Mit tegyen, hogy segítsek neki? :'(

  • Kedves Benjámin!
   Te ne tegyél semmit, itt te segíteni nem tudsz. Valószínűleg egy gonosz lélek szokott belépni az álmába, úgy üzeni, hogy ott van vele. Mindenképpen keresni kell valakit a közeletekben, aki tud gonosz szellemet is elküldeni, magatok ne próbálkozzatok.
   Többen kérdezik tőlem, hogy miért csak azt írom, hogy keressenek szakértőt, miért nem javaslok valakit. Van 2-3 ember a közelemben, akit tudnék javasolni, mert bízom bennük, de ha te pl. Sopronban laksz, ők meg Szolnok megyében, akkor már úgyis lőve van a dolog. Ezért szoktam írni, hogy a környezetünkben, vagy a neten kell olyan látót keresni, akiben megbízunk, akiről jókat hallunk, vagy jókat írnak a kommentelők.
   Szeretettel:
   Timi

 12. Kedves Tímea!
  Olyan gondolatom lenne, hogy engem már rég óta érdekelnek az ilyenek. Na az én történetem az lenne, hogy a nagypapám öngyilkos lett és én kiskoromban nagyon sokszor éreztem, hogy ott van. Édesapám találta meg a holttestetet az előfordulhat, hogy apukám örökölhette a féltékenységét és hogy nagypapám irányítja a gondolatait és cselekedeteit.
  Választ előre is köszönöm Lexy

  • Szia,
   A féltékenység egyéni alaptulajdonság, nem hiszem, hogy öröklődik. A nagypapád akkor irányíthatja apukád cselekedeteit, ha valahogy a szelleme beköltözött volna apukád testébe és átvette volna az irányítást az ego fölött. Ez elképzelhető, de nagyon kicsi az esélye. Részleteket ugyan nem írtál, de szerintem sokban hasonlít a személyiségük, ezért merült fel benned, hogy irányítja apukádat.
   Szeretettel:
   Timi

 13. Kedves Timi!Mindig is Nagyon érdekelt hogy a halál után visszatérnek e szeretteink hozzánk.A Páromat is nagyon érdekelte ez a téma.Olyan annyira hogy sokszor olyan dolgokat csinált hogy az már számomra furcsa és néha ilyesztő volt.Például férfi léttére félt a sötétben.Mindig azt mondta nekem hogy valamiért azt érzi hogy figyelik.A lakásban ajtó nem maradhatott nyitva seholsem mert erre is azt felelte hogy érzi hogy figyelik.Villanyszerelő volt és sokszor dolgozott elhagyatott fel újjításra váró régi házakban,kastélyokban.Mindig úgy jött haza hogy zaklatott volt.Valakit mindig hívott magával dolgozni.Mesélte egyszer hogy egy tükörben furcsa alakot látott.Hangokat is hallott.Rázta a hideg!alig hittem el.Haza is jött!nem tudott ott maradni.Minden este letakarta a tükröket a lakásban,még a kisfiunk játékán lévő apró pici tukröt is lefordított minden éjjel.Ezt egyszer vendégségben elmesélt az egyik rokonunknak és hirtelen lefordult a vacsora a gáztűzhelyröl.Akkor tudatosodott bennem hogy valami tényleg van!Kezdtem félteni.Most lessz két éve hogy a párom öngyilkos lett.Én találtam rá.S amit így utolag furcsállok hogy félt a sötétben.Sosem mert este kimenni az udvarra egyedül,akkor éjjel mégis kiment és öngyilkos lett.Arra ébredtem hogy nincs mellettem.Kerestem míg kimentem az udvarra és akkor találtam rá.Sajnos már nem tudtak rajta segíteni.A kisfiunk akkor volt 17 hónapos.Most 3 éves.Sokszor észrevettem hogy a plafonra néz és mintha nevetgélne valakivel és volt olyan is hogy este játszott a szőnyegen és egyszercsak rémulten felugrott hozzám az ágyra és eltakarta a szemét közben mögém bujt.Azt hajtogatta suttogva hogy apa…apa!Nagyon megilyedtem!Minden nap gyujtunk érte gyertyát.Képröl felismeri az apukáját tehát biztos vagyok benne hogy őt látta!Kérdésem az lenne hogy befolyasolhatta e a páromat a viselkedése az öngyilkosság elkövetésében?és hogy valóban a apát látta a kisfiam??Válaszodat nagyon várom és köszönöm! Nikő

  • Kedves Nikő!
   Érdekes, amit leírtál, mert nekem is volt egy haverom, aki kb. 15 éve lett öngyilkos, hasonló előzményekkel. Előtte ő is rettegett a sötétben. Ez több hónapig tartott, végül öngyilkos lett.
   Akkor még nem tudtam, de ma már tudom, hogy hozzácsatlakozott egy démon, aki egy idő után belépett a testébe, majd átvette az irányítást az egója fölött, így a lélek védtelen maradt. Egy idő után a folyamatos rettegés skizofrén állapotot idézhet elő, attól függően, hogy a gonosz lélek éppen mennyire szállta meg a testet. Erre az is bizonyíték, hogy normál esetben a kisfiadnak nem kellene félni, ha látja az apukája szellemét, viszont a ti esetetekben az apukája már nem eredeti emberi arcával tér vissza, hanem a démon kinézetével, ami lehet szörny, vagy ördögszerű is. A kisfiad lelke attól még tudja, hogy az az ő apukája, csak a kinézete rémisztő számára.
   Én azt javaslom, hogy minél előbb hívj egy szakembert, aki tisztítást végez nálatok, mert ilyen esetekben elképzelhető, hogy átjáró van a házatokban.
   Szeretettel:
   Timi

 14. Kedves Timi!
  Én nagyon hiszek a szellemekben.
  Csupán csak azt szeretném megtudni hogy szerinted érzékeljük a halál utáni szellemünket?
  Előre is köszönöm.

  • Kedves Ádám!
   Nem tudom, pontosan, mire gondolsz. Ha arra gondoltál, hogy most, élőként érzékelheted-e azt a szellemet, aki majd te leszel a halál után – akkor nem. Ha érzékelsz magad körül bármilyen szellemet, az nem a te szellemed, hanem más.
   Szeretettel:
   Timi

 15. Kedves Timi!
  Párom két és fél éve hunyt el,hirtelen. Már a második naptól történtek különös dolgok,amit hosszú lenne most leírni.Ösztönösen tudtam hogy Ő jelez,üzen nekem.KB.egy évvel ezelőtt éjszakánként arra ébredtem,hogy egy energia hullám végig fut rajtam.Egy darabig ez félelemmel töltött el,mert hirtelen jött és nagyon intenzíven éreztem. Arra gondoltam ez is a párom.Aztán elkezdtem mondogatni ha jön gyengédebben érezzem.És ezek után így is volt. Már nem is féltem. Eleinte minden este éreztem, de má rsajnos csak nagyon ritkán. Lehetséges hogy valóban Ő csinálja ezt vagy esetleg más dolog áll mögötte? Köszönöm a válaszod.

  • Kedves Tímea!

   Igen, ezek valóban a párod jelei. Amikor a nagy energiahullámot érzed, akkor feletted van és átölel az energiasugarával, hogy érezd, itt van veled. Ha ezt érzed is, az őt nagyon boldoggá teszi. Azért ritkulnak ezek az esetek, mert tudja, kezd megnyugodni a lelked és kevesebb segítség kell, hogy el tudd viselni a hiányát. Amíg élsz, és szükséged lesz a segítségére, mindig jönni fog. Még akkor is, ha esetleg közben leszületik valahová, hiszen a szellemvilágból nem hozza le az összes energiáját.
   Szeretettel:
   Timi

 16. Jó napot csak érdeklődnénk új házba költözzünk de a mellettünk lévő szomszédságban gyilkosság történt.Milyen befolyással lehet ez a mi életünkre?

  • Szia,
   Ha van esetleg a családban látó, akkor elképzelhető, hogy a megölt személyt látni fogja, bár ő inkább abban a házban marad, ahol a haláleset történt. Mivel szellemeket bárhol összeszedhetünk és hazavihetjük, felesleges emiatt aggódni.
   Szeretettel:
   Timi

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .