Szellem belépése az aurába

Időnként megmagyarázhatatlan dolgok történnek velünk. Mintha hangokat hallanánk. Beszédet, amit vagy értünk, vagy nem – sokszor nem is a mi nyelvünkön szól. Mi lehet ez? Akik elutasítják a szellemvilág létezését, szerintük biztosan skizofrénia. Valószínűleg skizofrén embereknél  gyakran előfordul, de van ennek egy ezoterikus magyarázata is.

Azok az emberek, akik valamilyen módon érzékelik a szellemvilágot, gyakran hallanak hangokat. A hangok érkezése jöhet a fejből, lehet fülben, de akár a mellkas környékéről is (!). (Akkor a leggyakoribb, mikor elmélázunk, elgondolkozunk és így kicsit magasabb a rezgésszámunk.) Egyes médiumi képességű embereknél erősebben fejlődik ki a szellemvilág érzékelése hallás útján, mint más érzékszervekkel. Így előfordulhat, hogy időnként hangokat hallanak. Ilyenkor az történik , hogy egy szellem belép az auránkba és valamit közölni szeretne velünk, vagy egyszerűen csak kommunikálni akar.

De mit akar mondani? Gyakran csak egyszerű hétköznapi dolgokat, pl.: Mit keresel itt? Mikor kelsz már fel? Hová mész? Sok esetben a közeljövővel kapcsolatos dolgokat közöl – ami az egyszerű embert döbbenetes élménnyel gazdagítja. Időnként az ő életében történt eseményeket meséli el. Ami még nagyon furcsa, hogy sokszor úgy válaszolunk ennek a szellemnek gondolati síkon, hogy az általunk adott válaszok nem tudatosan jönnek – mintha nem is mi válaszoltunk volna.

Vannak erőszakos szellemek is, akik belépnek az auránkba és addig nem tágítanak mellőlünk, amíg nem teljesítjük kérésüket. Ez sokszor üzenet átadása a szellem hozzátartozójának. Jobban tesszük, ha megtesszük neki, elmegyünk a kért címre, mert úgysem hagy minket békén.

Olvastam egy ezoterikus könyvben, hogy ha hangokat hallunk, az a szellemvilág üzenete és mindenképpen be fog következni. Ezzel én vitatkoznék. Előfordulhat ez is, de olyan eset is, mikor egy gonoszkodó, rosszindulatú szellem lép az auránkba és olyan dolgokat hallunk fejben, amiről azt gondoljuk, hogy ez biztosan meg fog történni – holott csak ijesztgetni akar minket, csak szórakozik velünk. Pl.: Rákos leszel, meghal a gyereked, stb. Ez azért nagyon veszélyes, mert ez az információ olyan hatással lehet ránk (pont a furcsa közlés miatt), hogy évekig sem tudjuk kiverni a fejünkből, amit a szellem mondott. Ezzel viszont magunknak teszünk rosszat, hiszen tudjuk, hogy a gondolatainkkal befolyásolhatjuk életünket.

Én azt gondolom, hogy ha ilyen szellem-kommunikáció történik velünk, fogjuk fel egy érdekességként, különlegességként, de nem kell túlkombinálni. Megijedni sem kell – ez a dolog kevés emberrel történik meg.

11 hozzászólás a(z) “Szellem belépése az aurába” bejegyzéshez

 1. Kedves Tímea!
  Nagyon hasznosnak találom a blogod, sok embernek tudsz itt segíteni 🙂 24 éves vagyok Jómagam is hasonlókkal foglalkozok már jópár éve, bár kb 4 évre felfügesztettem eme tevékenységet bizonyos okok miatt… de most újra elő jött. Nekem egész nagy a problémám mostmár, mert nagyon rossz dolgok történnek velem. Találkoztam egy régi ismerősömmel aki szintén foglalkozik spirituális dolgokkal,vagyis azt hiszem ebbe a kategóriába sorolható… Csak a probléma az hogy ő.. mondjuk ki.. Sátánista… és találta magának 1 tanoncot is egy fiatal lány személyében, és amikor én ezt megláttam a lányt kiszakítottam abból a közegből.. na most ezt a sátánista dolgot ne úgy képzeld el hogy állat áldozat vagy ilyesmi. neem.. Szóval mióta a lány ide jár hozzám, és én szembe szegültem azzal az emberrel, azóta nagyon furcsa dolgok történnek. Volt ilyen régebben is de nem ilyen szinten, akkor segítségért jöttek,de ez valami más. Kezdődött a szokásossal, léptek a lakásban, zörejek,beszéd,kopogások stb… ez ment pár hétig. Azután észre vettem magamon hogy valami nem stimmel… Elkezdtem furcsán viselkedni, nem emlékezek dolgokra amiket mondtam vagy tettem, nem alszok éjjelente mostmár kicsit sem,mindig megvárom míg kivilágosodik, fekete alakokat látok magam körül akik bizony nem tétováznak. Sokszor a szemem korom fekete ezt többen is látták már, a szemem színe naponta kb vagy 6 szor megváltozik,ha véletlenül el is alszok pontba hajnali 3:10kor felébredek zaklatottan. Elkap a halál félelem. Akkor merek éjjel aludni ha valaki van itt, akkor is bekapcsolom a hangfelvevőt. Volt hogy elkezdtem “álmomba” idegen nyelven beszélni, vagy olyan volt mintha leültek volna mellém és beszélgettem volna valakivel,tehát a kérdést nem hallani csak a választ amit én mondok… Az illető aki itt volt fel is ébredt rá hogy mi van velem,vele szoktuk elemezgetni a felvételeket. Ez kb 2 hónapja tart, de az utóbbi 1 hónapban durvult el nagyon a helyzet, sokszor nem ismerek magamra. Mostmár fizika nyomai is vannak ezeknek a dolgoknak, értem ezalatt azt, hogy lefekszek és mikor felébredek tele vagyok sebekkel,foltokkal amik nem tudom hogy kerültek oda.. Tegnap úgy keltem hogy égési sérülés volt a karomon pedig amikor lefeküdtem semmi nem volt ott. Először próbáltam szembe szállni vele,1 darabig sikerült is de mostmár nem megy, gyenge vagyok testileg is szellemileg is mindenhogyan. Papot úgye nem hívhatok mert nem egyedül lakok és a családom nem értené meg hogy mi ez az egész, elmagyarázni pedig nem tudnám… Nem hisznek ezekbe a dolgokba. sőőt… Szóval ha tudnál valami tanácsot adni nekem hogy mit csináljak azt meg köszönném, én már sok dolgot próbáltam de nem vált be semmi,hátha te tudsz valami jót mondani. Először is bocsánat a regényért, de gondoltam így átláthatóbb a helyzet, Tudnék még sok dolgot mesélni de azt hiszem a lényeget leírtam. Előre is köszönöm válaszodat!

  • Kedves Erika,
   Amit leírtál, tipikusan az a dolog, amikor valaki elég tudás nélkül beleavatkozik okkult dolgokba. Valószínűleg fekete mágia segítségével küldtek rád különböző gonosz entitásokat, akiknek már sikerült is a földi testedet megszállni. A te esetedben már nem segít a pap (kivéve, ha kapott beavatást démonok elküldésére) és nem próbálkoznék a helyedben semmi hókusz-pókusszal. Ezt ne akard egyedül megoldani. ilyen esetekben mindenképpen olyan szakembert kell hívni, aki képes démonokkal is felvenni a harcot.
   Szeretettel:
   Timi

 2. Kedves Timi!

  Édesapám 2,5év küzdelem után ment el.Többszörös áttétje volt.Édesanyàm 15 éve szintén rák következményeként.
  Ők ketten soha nem éltek együtt,szerelem gyerekként születtem meg.Anyai és apai oldalról is vannak féltestvéreim.
  Édesanyámnak köszönhetek mindent az életben.Édesapámmal kevés emlékem van,hisz ritkán találkoztunk ,olyankor is rövid időre.A lányom majd később a fiam születése után igyekeztünk sokat találkozni.A betegsége első napjától az utolsóig,amiben csak tudtunk segítettük a szeretetünkkel,jelenlétünkkel könnyebbé tenni a napjait.Édesanyám 2002- ben a sajàt húga születésnapján lépett ki a földi életéből,Édesapám pedig a lányom 9.születésnapján.Apai fiú testvérem Édesanyja pedig az Ő születésnapján óra ,percre pontosan akkor,amikor Őt annó megszülte.
  Mi az üzenete ,ha a szerettünk ilyen időpontot választ az átlépéshez?
  Annyit mondanék még,hogy a kislànyom megszólalásig Édesanyámra hasonlít,még a gesztusai is.Ő 6 évre Édesanyàm távozàsa után született.Sokak szerint,akik ismerték Édesanyámat,Ő született le hozzánk.Nekem és Anyai oldalról a Bátyámnak is ez a megérzése.Édesanyàm és Édesapám közt vmikor nagy szerelem volt,de vhogy nem sikerült úgy alakítaniuk,hogy ezt együtt éljék meg térben.Többek közt egy országhatár és sok egyéb körülmény akadályozta őket,de ez mindegy is.Így kellett történjen.
  A kislányom ,mint minden gyerek nagyon boldog volt ,hogy a 9.szülinapja elérkezett.Aztán jött a hír,hogy Nagyapa az éjjel…”A kislányomtól megkérdeztem tudja-e mi az,h.mennyei születésnap!?Mondtam neki,h.Nagyapa a mennyeit,Te pedig a földi születésnapodat ünnepled.Hisz ezt mindig Nagyapával ünnepeltük eddig is és Ő szeretné veled ünnepelni örökké”
  Így próbàltam enyhíteni a megrázkódtatàsát.
  Nálam is voltak vibràló villanyfények és a hátam mögül közvetlenül a nevemet mondta pár napig a távozása után.Tudom,hogy nem lehet könnyű neki,mert azt hiszem most szembesül,hogy mennyi fájdalmat okozott a csalàdtagjainak itt a földi életében.Nagyon jó ember volt,de ez a része nem működött az életének.Nincs ezzel baj,mindannyian tanulni,fejlődni jövünk ide.Próbàlok angyali segítséget kérni és beszélni hozzá,hogy áttudjon jutni.Ápr.elején fog a 42 nap letelni.
  Nehéz értelmeznem,ha tényleg Anyukám született vissza a lányom személyében,akkor Apukám és Anyukám most hogy találkoznak odaát?Vagy a léleknek csak az a része maradt ott,amit abban a szerepben megélt?Hogyan képzeljem ezt el?
  Köszönöm szépen előre is a válaszokat a kérdéseimre!
  Áldott ,fénnyel teli pillanatokat kívánok!

  • Kedves Ágota!
   Ne haragudj, hogy ilyen sokára válaszolok. Látom, téged is nagyon érdekelnek az ezoterikus témák, sok mindent tudsz.
   Olyan esetben szokott a halál, fogantatás, illetve születésnap azonos napra esni, ha az a két lélek nagyon közel áll egymáshoz, illetve lélektársak. A szellemvilágban, a fürtcsoporton belül is vannak számunkra kedves lelkek, de vannak számunkra olyan lelkek, akikért teljesen odáig van a lelkünk. Mint egy munkahelyen: egyik kollégát szereted ugyan, de a másikat sokkal jobban. Szóval ezek a lelkek nagyon szeretik egymást.
   Ha mondják is és te is érzed, akkor teljesen bizonyos, hogy anyukád a kislányod lelkében született le újra (ez nálunk is így van, anyukám a kislányomként született le újra).
   A kérdésedre válaszolva: attól, hogy anyukád újból leszületett, az energiáinak egy bizonyos része fent maradt a szellemvilágba, mivel leszületéskor nem hozza magával a lélek a teljes energiáját. Ezért lehetséges az, hogy ők most apukáddal együtt lehetnek újra, illetve ezért lehetséges, hogy az elhunyt szerettünk akár évek-évtizedek múlva is meg tud minket látogatni – attól függetlenül ő már leszülethetett másik életbe.
   Szeretettel:
   Timi

 3. Az Én fiam is látja és hallja Őket. Nála 8 éves kora után kezdődött, azóta nagyon fél egyedül ,és folyamatosa jelen vannak , iskolába utcán, orvosnál, mindenhol látja őket. tegnap is megkérdezte tőlem, hogy : szóltál Anya? Most már 11 éves. Nem alszik egyedül, nem mer egyedül fürdeni stb. Szeretnénk valamit tenni, hogy ne féljen . Én hiszek ebben, és tudom, hogy ez egy képesség, de nem tud mit kezdeni vele. megszokni sem tudja. Kihez fordulhatnék? Aki nem nézi bolondnak?

  • Szia Ági,

   A kisfiadnak valami oknál fogva kinyílt a 3. szeme – ennek mindig oka van. Valószínűleg a szellemvilágban Ő már egy fejlett lélek és azért kapta ezt a tudást, hogy használja (elsősorban mások segítségére). Tudom, hogy még kicsi és ez számára nagyon ijesztő. Két lehetőség van: vagy meggyőzi valaki (hozzáértő), hogy ez jó dolog és megnyugtatja; vagy mindenképpen kellene kérni egy szakember segítségét, aki vissza tudja adatni ezt a képességet. Nem tudom, merre laktok, de érdeklődj a környezetedben, hogy van-e valahol ezoterikus csoport, esetleg valaki, aki vezet meditációkat. Ahol én lakok, a környezetemben több ilyen ember van, gondolom, nálatok is.
   Lenne még egy ötletem: nem tudom, láttad-e már a Hatodik érzék c. filmet. Az is egy kisfiúról szól, aki látja a szellemeket és a film végére megtanul velük együtt élni. Igaz, vannak benne kicsit ijesztő jelenetek, de legalább látná a kisfiad, hogy mással is előfordul.
   Továbbá nagyon sokat számít a te hozzáállásod is. Ha úgy érzi, hogy ez természetes, előbb-utóbb neki is az lenne…
   Szeretettel:
   Timi

   • Köszönöm gyors válaszodat. Igen, azzal tisztában vagyok, hogy kinyílt a 3. szeme. Most arra próbálok rákeresni, csak sajnos sehol sem találok rá, hogy milyen mantrákkal tudnánk levédeni, leföldelni. Esetleg tudnál ebben segíteni nekem? Mindenhol arról írnak, hogy 7 éves korukig látnak, de hogy akinek utána alakult ki arról nem írnak sehol. Köszönöm. Ági.

 4. Az en lanyommal pont ez tortenik. Beszel egy hang a fejeben (de nem erti, hogy mit mond, csak azt, hogy merges). Setal a szobajaban, leterdel melle az agyon.
  Most mar nem, elment, de a gyerekem annyira fel, reszket, sikit, ha egyedul kell lennie, pedig a villany is fel van kapcsolva egesz ejszaka. Attol fel, hogy ujra visszajon. Volt mar valakinek hasonlo elmenye? Mit lehet kezdeni ezzel a felelemmel?

  • Kedves Zsuzsi!

   Azt kérdezed, mit lehet tenni ezzel a félelemmel? Kisgyerek esetében ez elsősorban a szülőkön múlik. Kár, hogy nem írtad meg a kislányod korát. Nagyon kevés kisgyerek van, akinek 7-8 éves kora után is vannak ilyen élményei. Én azt javaslom, hogy keressetek valamilyen vicces, szellemes rajzfilmet és mondd el neki, hogy nála is ilyen szellem járt. Mikor a kisfiam (aki már azóta nagy!) 7 éves kora körül minden éjjel szellemet látott, mi pár hónapra átraktuk az ágyát a mi szobánkba, utána pedig a kérésére átköltöztettük egy kisebb szobába, ahol már nem félt. A kisebb szoba a miénkkel szemben volt, amitől annyira megnyugodott, hogy utána nyugodtan aludt. 12-13 éves korában említette, hogy éjjel valaki meg szokta simogatni a karját. Kérdeztem, hgy mit csinál olyankor, nem fél-e. Azt mondta: “Ha jó neki, simogasson, jobbat alszok.” Azt tudni kell, hogy a kisgyerek minél inkább fél, annál könnyebben tudnak vele a lelkek kapcsolatot teremteni, hiszen a “rosszabb” szellemek a félelmeinkből gyűjtenek energiát.
   Tehát én azt javaslom, hogy éjjel legyen hozzátok közelebb, nyugodtan égjen a lámpa is. Pár év múlva sok kisgyerek már nem is emlékszik vissza a szellemekkel való találkozásra.
   Ha a változások ellenére is nagyon fél, mindenképpen hívjatok egy hozzáértőt, aki elküldi a szellemet.
   Szeretettel:
   Timi

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .