Az asztrális sík

Az asztrális sík összekötő kapocs a földi lét (fizikai lét) és a szellemvilág között – túlvilágnak is hívják. A szellemek, akiket mi látunk, vagy érzékelünk, ezen a síkon tartózkodnak. Azonban nem csak szellemekkel találkozhatunk itt – rengeteg entitás megtalálható az asztrálsíkon. Nézzünk szét!

 • Szellemek: jó esetben a halál utáni 48. napig távoznak erről a síkról, a   szellemi világba. Gyakran azonban (több tényező miatt) ez meghiúsul. Ezzel  a témával később bővebben is foglalkozunk.
 • Vámpírformák, állatszerű szörnyek
 • Bomlásnak indult démonok (őket a szellemtan lárváknak is nevezi)
 • Leszületésre váró entitások, szellemmagok
 • Földi emberek: ha álmunkban kilépünk az asztrális síkra – ez persze átmeneti állapot
 • Éterburkok, gondolatformák, szimbólumok
 • Mágikus lények

Sokan nem is gondolják, hogy milyen vékony választóvonal van a fizikai sík (melyben élünk) és az asztrális sík (túlvilág) közt. Álmainkban gyakran kilépünk az asztrálsíkra (az álmokról még sokat fogok írni), például ha előző életeinkről álmodunk. De a legfontosabb, hogy testünk börtönébe zárt lelkünk vágyódik az övéi közé, a szellemi síkra, ahol tanítói és lélektársai várják, hogy földi testétől átmenetileg eltávolodva egyesülhessenek. Ilyenkor is fontos szerepet játszik a szellemburok, vagyis perisprit, hiszen ez a láthatatlan fonál köti össze a csavargó lelket alvó testünkkel.

Olyan is gyakran előfordulhat, hogy két élő (csak alvó) ember asztrálteste találkozik az asztrális síkon. Ilyenkor álmainkban megjelenhet régi szerelmünk – ha a szellemvilágban egy fürtcsoporthoz tartozunk és már sok életet leéltünk együtt. Lehet, hogy véget ért a szerelem ebben az életben, de a két lélek vágyódik egymás után.

Éreztél már olyat valaha félálomban, hogy borzasztóan félsz és szeretnéd kinyitni a szemed, de nem tudod – hiszen még félig alszol? Ha nem volt benne részed, szerencséd van – szörnyű érzés. Tudod, mi az oka? Fizikai és szellemi tested (pszichéd) fekszik az ágyban és érzékelik, hogy szellem van a szobában – azonban lelked még távol jár, az asztrális síkon. Ha kóbor lelked megérkezik, akkor tudod csak kinyitni a szemed. Ilyenkor valójában a pszichéd fél a szobában lévő entitástól.

 

8 hozzászólás a(z) “Az asztrális sík” bejegyzéshez

 1. Kedves Timi! Ne haragudj,hogy levelemmel zavarlak!Sokat olvastam a blogodat,látom,rengetegen fordulnak hozzád tanácsért!Én is írtam,de nem találom,kissé zavarodott vagyok (nézd el nekem),hogy itt is megkerestelek!Tehát előljáróban,hospice-s nővérke vagyok,imádom a munkámat!Házhoz járok ki betegekhez palliatív ellátásban segíteni,ápolni!Volt egy betegem,akit 3 és fél éve ápoltam,segítettem.Sztómás és rövidbélszindrómás volt évek óta!Nagyon nehezen viselte a betegségét lelkileg is fizikailag is a bezártságot,elszigeteltséget!Lelkileg nagyon közel kerültünk egymáshoz-kapaszkodott belém,sok időt töltöttem vele.Igyekeztem elviselhetőbbé tenni a napjait!Sajnos ő az alkoholhoz nyúlt elkeseredésében időnként….Így tett néhány hete is és alkoholos befolyásoltság alatt felakasztotta magát okt.15-én.Volt régebben 1-2 sikertelen próbálkozása,de ezennel sikerült neki!Szeretném megkérdezni tőled,hogy a lelke mire számíthat?Tudok-e vele kommunikálni esetleg médium segítségével?Milyen lélekút vár rá?Tudom,hogy az öngyilkosság nem bocsánatos “bűn”,még akkor sem,ha a szenvedés, kilátástalanság elől menekült is.Az alkoholfüggőségről nem is beszélve! Igyekeztem minden lényeges dolgot leírni!Előre is hálásan köszönöm válaszod! Kati…☺Még esetleg annyi,hogy búcsúlevelében megírta,hogy főképp magának,de mindenkinek jobb,ha meghal….

  • Kedves Katalin!
   Olyan szakmád van, ahol nagyon fontos, hogy megtanulj magadra védelmet kérni, mert az elhunyt betegeid nagyon könnyen ott maradhatnak az aurádban. Az öngyilkosság a szellemvilágban nem bocsánatos dolog, de ott nincs büntetés. A szellemi vezetők az öngyilkosokat rá szokták beszélni, hogy a hibáját jóvátéve, minél előbb szülessen le új testben. Médium segítségével tudsz vele kommunikálni még akkor is, ha már esetleg leszületett. Ez úgy lehetséges, hogy a legtöbb lélek leszületéskor nem viszi magával az új földi testbe az összes energiáját (ebben sokan kételkednek, de én hiszek benne).
   Szeretettel:
   Timi

 2. Üdvözletem Tímea

  Megkérdezhetem hogy a tudatos asztrál utazásról kapcsolatosan tudna-e esetleg valami információt adni?

  • Üdvözlöm!
   Ez egy nagyon érdekes téma és ha valaki képes megtanulni és átélni az asztrális utazást, olyan csodálatos élményekkel gazdagodhat, ami az egész életét megváltoztatja. Ahogy írtam, megtanulható, de nem képes rá mindenki. Vannak asztrál utazók, akik már nagyon fejlettek, ők már képesek szinte bármikor, bárhol megjelenni úgy, hogy kilépnek a testükből – persze ez nem megy egyik napról a másikra.
   Én lehet, hogy elmennék olyan ezoterikus csoportba, ahol van csoportos meditáció, vagy elvégeznék egy tudatos álmodás tanfolyamot (pl. Suprame Szellemi Központ). Ha megengedi, ajánlanék egy jó könyvet, amelyben találhatók gyakorlati alkalmazások is:
   Ajtók előző és jövőbeli életeinkbe – Az önhipnózis gyakorlati alkalmazása
   Joe H. Phd. Slate – Carl Llewellyn Weschcke

   Szeretettel:
   Timi

 3. Visszajelzés: A gyerekek látják a szellemeket | szellemblog

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .