Félelem a szellemektől

A legtöbb embert a szellem szó hallatán is kirázza a hideg, hátha még találkozik is velük. A találkozás valóban félelmetes, hiszen attól félünk mindig a legjobban, amit nem ismerünk. Én mindenkinek azt tanácsolom, hogy ha véleménye szerint szellemtevékenységre utaló jelek vannak a lakásban, akkor olvasson a témába vágó könyveket, weblapokat – így csökken a félelem. Sok szellem pont a félelmünkből merít erőt – ne hagyjuk.

Az is nagyon félelmetes tud lenni, mikor nem történik semmi, nem látjuk és nem halljuk a szellemet, csak érezzük, hogy nem vagyunk egyedül a szobában. Ilyenkor kedvesen és határozottan el kell küldeni a szellemet: kérjük meg, hogy menjen ki és hagyjon minket békén – lehet hangosan, vagy gondolatban is, de a kimondott szónak nagyobb a súlya. A legtöbb esetben megremeg az ajtó vagy az ablak, de utána érezzük, hogy megnyugszik a lelkünk, mert távozik a szellem. Vannak persze bonyolultabb esetek is, de erről már írtam…

6 hozzászólás a(z) “Félelem a szellemektől” bejegyzéshez

 1. Kedves Timi! Novemberben meghalt a nagymamám, én azóta rendszeresen vele álmodok. Néha nagyon ilyesztő álmokat ( álomban megszállt a szelleme ). Sokszor nagyon valódinak tűnik az álom. Sokszor beszélgettünk és elmondta hogy ő mégmindig itt van és nem ment el , azt is elmondta hogy a temetésen látta mennyire sirok.erre én meg akartam ölelni (álmomban) de ő nem hagyta. Sajnos sokszor már félek elaludni. Egy éjszaka amikor álmodtam vele átmentem az ágy másik felére és a párom meg akart ölelni de én azt válaszoltam neki hogy ne öleljen meg.mert mamával álmodok. Amit még fontosnak tartok elmondani hogy a temetése napján a koporsólyába a párnája alá tettem a fényképemet amit elvitt magával. Előre is köszönöm a válaszát.

  • Kedves Magdika,
   Nagyon rossz ötlet volt a képedet a koporsóba helyezni, mert ezzel könnyen a földi síkhoz köthetjük az elhunyt lelket, akinek az lenne a legjobb, ha visszatérne a szellemvilágba. A másik probléma, hogy ha a halál után a lélek a földi síkon marad, akkor a lélek nem tud megtisztulni a szeretet energiáival, ezért lárvaként elkezd ijesztgetni. Ennek egyik módja pont az, hogy belép az álmaidba és rémálmokat generál.
   Ha már hónapok elteltek a haláleset óta és érezzük, hogy az elhunyt lélek még mindig itt van, akkor érdemes hívni valakit, aki át tudja Őt küldeni. Mindenkinek ez a legjobb.
   Szeretettel:
   Timi

 2. Szia Timi!
  Tavaly márciusban írtam öcsémről neked. Azóta annyi minden történt, hogy elmesélni nem tudnám, de rövid leszek. Öcsim tavaly április 14.-én átkelt a fénybe, ezt írtam.
  Idén február 23.-án az oldalamon érzékelt melegből sejtettem, hogy történni fog valami, ugyanis barátnőm is ugyan ezt élte át velem együtt. Bitang nagy a szinkronunk egymással. A további dolgok adták magukat és nagyon durván meglepődtünk. Öcsim volt az, holott úgy tudtuk, hogy fent van és vár rám. Hát nem 😀 Novemberben már itt volt, csak az ünnepek miatt nem akart jelenkezni, gondolom a sebek miatt.
  Tanult, fejlődött. Feltornázta magát fényküldötté és velünk lesz még sok ideig, mindemellett a leszületésünk együtt fog megtörténni, szóval, amíg haza nem kell mennem. Nagyon sok melója van ebben és csak ez az egy mód van rá, hogy itt legyen velünk. Visszavezette az előző életeinket a kelta kor előttjéig, ahonnan barátnőmmel ikrek voltunk, innen a szinkron, jóbarátom a kelta időkben csapódott hozzánk, mint testvér. Jelenleg nem vagyunk testvérek. Azóta gyakorlatilag együtt vándorlunk. Karma jellegűnek mondanám ezt a dolgot. A fejlődésem jól halad és gyorsan. Közel 1 hónapja megtörtént az első asztrális utazásom is, a reiki beavatást is megkaptam. Szóval jól haladnak a dolgaim. 2 kérdésem lenne.
  1. A tisztánérzés végett még fejlődnöm kell. Erre van valami jótanácsod, hogy hogyan? Ez adottság, csak kicsit kusza még.
  2. Barátnőm 3 napja ment hazafelé. Majdnem a háznál látott egy árnyékot maga mögött. Éppen köszönni akart volna neki, megfordult és nem volt mögötte senki. Nem tudja mi lehetett az és a neten semmi érdemlegeset nem találtunk. Nem érezte, nem hallotta, nem látta. Csak egy árnyék volt az, ami eltűnt.

  Köszönöm! Szép napot neked!

  • Kedves Andi!
   A tisztán érzés fejleszthető, de mindenki esetében olyan tempóban és olyan módon, ahogy azt neki fent elrendelték. Valóban, ha járunk tanfolyamokra, meditációs csoportba (vagy otthon végzünk meditációt), akkor fejlődhet ez a képesség, de nyilván nem mindenkinek. Ez egyénfüggő és elsősorban lelki fejlettségünktől függ. Hiába dönti el valaki, hogy na, most elmegyek egy tanfolyamra és látó médium leszek, ez azért nem ilyen egyszerű. Ha jól értem, nem tudod még szabályozni a tisztán érzésedet, vagyis nem akkor és nem úgy működik, ahogy te akarod. Ahogy írod, van hozzá adottságod, így én azt javaslom, hogy ne hagy abba a tanulást, de ne könyvekből és ne magadtól tanulj, hanem keresd meg azokat az embereket, akik már magasabb szinten vannak nálad.
   A barátnőddel kapcsolatban: az írod, hogy látott egy árnyékot maga mögött, utána írod, hogy nem látta. De mégiscsak látott valamit, nem? Rengeteg kóbor szellem járkál az utcán és aki fogékony a szellemvilágra, bárhol érzékelhet szellemet. Ezzel nem kell foglalkozni.
   Szeretettel:
   Timi

 3. Hello.nemtudom hogy igaz e hogy van szellem.de nagyon regota kiskorom ota felek a sotetben.egyszer ugy 9 eves lehettem papameknal aluttam szomjasvoltam de nemtalaltam a villanykapcsolot ezert kimentem a sotetbe a konyha kozepen jartam es egyszercsak valami hideg erzest ereztem a hatam mogott es elkapot valami hatulrol en meg sirtam es elkeztem befutni a szobaba.elbujtam a takaro ala.es nehany percre ra valami mintha leakarta volna huzni a takarot rollam es en gangosan kiabaltam a papam felkelt es elmeseltem neki mivolt senki nemhitt nekem utana soha tobbe nemaludtam naluk.nemregiben szuletett egy lanyom aki most 3eves es o is azt mondta hogy o is latott egy bacsit.en ketelkedes nelkul elhiszem neki.nagyon sokat beszel almaba.az a valsz ra hogy vissza almodja az elote vagy az aznapi dolgokat.de kitudja.

  • Kedves Gyula!
   Kiskorodban valóban egy rosszindulatú szellemmel találkoztál, akit szerencsére nem vittél el magaddal, legalábbis nem írtad, hogy lett volna folytatás. A kislányod tényleg láthat szellemet, hiszen ilyen idős korban még a legtöbb kicsinek nyitva van a harmadik szeme – ez legtöbb esetben 7 éves korukra becsukódik. Hogy ne féljen a kislány, én csináltatnék egy tértisztítást nálatok – bár azt tudni kell, hogy ettől még visszajöhetnek idővel szellemek, hiszen kórházban, temetőben, vagy bevásárló központokban is össze lehet őket szedni és hazavinni.
   Szeretettel:
   Timi

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .