Lárvák – a gonosz szellemek

Ebben a részben a lárvákról írok nektek. A szellemekkel kapcsolatban sokan nem hallották még ezt a szót, pedig a szellemtan így nevezi a rossz szellemek egyik csoportját.

Nézzük, mi is a lárva, szellemtani szempontból! Ehhez tisztában kell lennünk az asztrális test fogalmával. Ide kattintva megnézheted!

A halál után az asztrális test elhagyja a fizikai testet és az asztrálsíkra kerül. Vagyis az asztráltestünk túléli fizikai halálunkat és az asztrális síkon folytatja útját a szellemvilágba. Van azonban olyan eset, mikor a psziché ledobja, lekapcsolja magáról az asztráltestet és új, tiszta testet épít magának. Erre akkor van szükség, mikor az asztrális test az elmúlt életek alatt már annyi negatív energiát, bűnt és gonoszságot halmozott fel, hogy a lélek fejlődésének- és szellemi előrelépésének útjában áll. Ebből természetesen az következik, hogy az asztráltestünk több életünkön át kapcsolódik a pszichéhez.

A levetett asztráltest megmarad az asztrális síkon és sokszor évszázadokon keresztül ott is marad – egészen addig, míg a psziché (hiszen ő hozta létre) szép fokozatosan le nem bontja az éterben. Addig pedig gonosz szellemként, démonként ott tartózkodik az asztrális síkon és természetesen a többi szellemhez hasonlóan őt is megidézhetjük (De ne akarjuk!), illetve érzékelhetjük. Tehát ezt a levetett, negatív energiákkal terhes asztráltestet nevezzük lárvának, aki a gonosz szellemek csoportjába tartozik.

A szellemidézésről is fogok még írni, de azt tudni kell, hogy amikor otthon jó buliból szellemet idézünk, a legtöbb esetben lárva fog érkezni. Ha pedig megérkezik, valószínűleg velünk is marad, míg meg nem un minket. Ha szellemidézéskor lárvával sikerül felvenni a kapcsolatot, az sajnos csak később fog kiderülni. Ha kérdezgetünk tőle, nagyon sok dolgot tud elhunyt szeretteinktől, még stílusában is hasonlíthat rá. De ez csak a látszat. Ne feledjük, hogy a lárva (mint levetett asztráltest) hordozza az előző életek történéseit, tulajdonságait, jellemzőit – így könnyen becsaphat minket. Egy idő után azonban észre lehet venni, hogy nincs vele minden rendben. Például csak a múltra vonatkozóan tudunk meg tőle információkat, ha a jövőre terelődik a szó, félrebeszél, gépies lesz beszéde. A gond az, hogy amikor laikusként szellemet idézünk (pl.: ouija táblával) és észrevesszük, hogy lárvával van dolgunk, akkor már késő bánat, hiszen áthívtuk az asztrálsíkról. Ő pedig nagyon jól fogja magát érezni nálunk és gyakran szakembert kell hívnunk, hogy elmenjen.

Különben aki fekete mágiával foglalkozik, előszeretettel hívja meg a lárvákat. Aki csak játékból idéz szellemet és lárvával van dolga, nyilván nem látja, hogy kivel beszélget – ez a szerencséje. Ha látná, biztosan lenne néhány álmatlan éjszakája. A lárvát nem egyformán látjuk. Mindenki olyan szimbólumnak látja, ami neki a legfélelmetesebb – legtöbbször szörnynek, bomlásnak indult démonnak, esetleg rothadó bőrű és húsú emberformának (ilyen részek voltak a Harry Potter és a Batman egyes jeleneteiben is).

Tehát ne felejtsük el, hogy szellemet idézni talán jó mulatság, de nem minden esetben öröm meglátni a megidézett entitást, még akkor sem,  ha látszólag jól elbeszélgetünk vele.

 

5 hozzászólás a(z) “Lárvák – a gonosz szellemek” bejegyzéshez

 1. Szia Timi ! Most találtam ezt az oldalt és remekül leírod a dolgokat ezeket én is tapasztaltam.Szeretném ha mesélnél nekem a pokolkapujáról mikor miért és mi okból nyílik meg vagy csak véletlen,hogy ott egy szobába nyílt meg. Köszönöm szépen válaszod.

  • Kedves Éva!
   Valószínűleg az átjárókra gondoltál. Igen, a pokol kapuja jó kifejezés lehet rájuk, mivel az átjárókon keresztül leginkább gonosz lelkek szoktak átjönni. Azt én sem tudom, hogy ezek az átjárók miért nyílnak ki és miért pont ott – erre nem tudok válaszolni. Viszont azt gondolom, nem véletlen, hogy ezek az átjárók hol vannak. Szerintem ezeken a helyeken régen, lehet, hogy több száz évvel ezelőtt valamilyen okkultizmussal kapcsolatos dolog történhetett: pl.: boszorkányégetés, démoni kiűzetés, fekete mágia, szellemidézés. Vagyis ott valaki egyszer átjárót nyitott meg, de bezárva nem lett. Ezért is veszélyes a szellemidézés is, ezt már többször leírtam, mert olyankor megnyitunk égi kapukat, amiket a hozzá nem értők nem zárnak be, tehát ettől kezdve itt szabadon mászkálhatnak szellemek.
   Ezek az átjárók szinte bárhol lehetnek: ruhásszekrényben, konyhapult alatt, kútban, tükörben, ágy alatt, WC csészében, stb. Én akkor tudtam meg, hogy nálunk a fürdőben átjáró van, mikor egyszer feküdtem a kádban és a dugóból először kinyúlt egy kéz, majd kijött belőle egy kis szörnyszerű entitás. Nem volt haja, vizes volt és úgy nézett ki, mint a Gyűrűk Urából a kis szörny. Nem nézett rám, csak kijött a vízből és bement a fürdőszobai tükörbe. Utána ezeket az átjárókat lezártam, bár én ezt nem javaslom senkinek, mert sok esetben még a gyakorlott médiumoknak is meggyűlik a bajuk az átjárók bezárásával és csak sokadjára sikerülhet. A nálunk lévő valószínűleg csak egy egyszerű volt, nem pedig démonok által használt kapu.
   Amúgy feng shui-val is elég régóta foglalkozom, ahol minden könyvben figyelmeztetnek minket a tükrök letakarására. Nem véletlenül. Nem mondom, hogy mindegyik tükör átjáró, de nagyon sok esetben az. Éppen ezért tilos hálóba rakni. Tilos venni tükrös hálószoba szekrényt. Ezek nem csak átjárók, hanem a feng shui szerint bevonzanak valamelyik fél részéről egy szeretői viszonyt, de olyan erősen, hogy rámegy a kapcsolat.
   Szeretettel:
   Timi

 2. Szia Timi! Remélem még aktív ez a lap most találtam csak meg! Nos érdekelnek engem ezek a larvak ugyanis egyik hozzászólásodnal olvastam hogy ha még elő személy hangját halljuk aki nincs is ott az az Ő larvaja! Nos én anyukám ( még él hál istennek)hangját szoktam neha hallani hogy a nevemen szólít de olyan hangon mint amikor gyerek voltam és rosszat csináltam! Még annyit szeretnék hogy kislány koromban sokáig láttam fekete csuklyas alakot aki leült mellem az ágyra volt hogy simogatott… Féltem tőle mindíg befelé foldultam! Ez évekig tartott ! Később tesom is mondta hogy látta többször! A hazunkat a szüleink építették tehát elotte senki nrm lakott benne!Azota csak egyszer láttam fekete emberalakot de nem volt csuklyas! Mikor a lányomat altattam a szobájába! Félig már én is aludtam ereztem, h néznek és ott állt a szobaajtoba az a valki! Ugy voltam vele a párom nézett be és aludtam! De nem ő volt reggel megkérdeztem tőle! Kik ezek a csuklyas lények? Mit akartak? Köszönöm!

  • Kedves Anita!

   A lap még aktív, csak sajnos én nem nagyon vagyok az 🙂 A csuklyás alak egy egyszerű szellem, egy entitás, hiszen ők többféle alakban megjelenhetnek. Sokszor csak fekete árnyként, időnként az arcot is lehet látni. A viselkedése alapján nem gondolom, hogy bántani akart, szerintem összeszedtétek valahol, hazament veletek és egy ideig ott is maradt, mert jól érezte magát. Lehet, hogy átjáró van a házban és ott jött át. Hogy a szellem jó-e vagy rossz-e, a viselkedéséből megállapítható. Ha csak áll és néz, vagy megsimogat, abból nem tűnik gonosznak.
   Szeretettel:
   Timi

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .