Egyéni családállítás

Előfordulhatnak olyan problémák a jelenlegi sorsunkban, amire megoldás lehet a családállítás, de van, amikor túl személyes, túl intim az adott téma, nem szívesen mondjuk el mások előtt, illetve vannak sokan, akik szívesen jönnének, de szégyenlősek, nem szeretnék, ha mások is jelen lennének az állításon.

Ilyen esetekben lehetőség van az egyéni családállításra is, ahol csak én vagyok és az az illető, akinek a problémáját akarjuk megoldani. Az egyéni családállítás ugyanúgy oldja a blokkokat és ugyanolyan jó megoldást nyújt, mint a csoportos, csak itt modellbábukkal történik a családállítás. A családmező pedig rajtam és a bábukon keresztül mutatja meg, hogy mi okozza a blokkot a jelenlegi helyzetben. Az oldás is a bábuk segítségével történik.

Mivel a hatékonyságát tekintve ugyanazt a hatást érhetjük el, mint a csoportos állításkor, ezt a módszert is szívből javaslom bárkinek. Én személy szerint a csoportos családállítást jobban szeretem és nem kell attól félni, hogy kik vannak ott a csoportban, vagy mi fog történni, mert tudni kell, hogy ilyenkor mindig azok az emberek lesznek ott, akiknek ott KELL lenni. Véletlenek nincsenek…

Az egyéni családállítás helyszíne: 5310 Kisújszállás, Vásár utca 4.

Bejelentkezés előzetes időpontfoglalás esetén az elérhetőségeimen.