Tértisztítás, szellem-elengedés

Régebben, ha valaki szellemet akart elküldetni, akkor mindig ajánlottam neki egy ismerősömet, aki foglalkozik ezzel – nem éreztem azt, hogy a szellemek elküldése az én utam lenne.

Azonban egyre többen kérleltek, hogy én menjek, mert csak bennem bíznak – így a továbbiakban, ha valaki ragaszkodik hozzám, akkor az egyeztetés után meglátjuk, hogy tudom-e vállalni a tértisztítást, illetve a szellem-elküldést, ami elsősorban a távolságtól függ.

Ha úgy érezzük, hogy a lakásunkban olyan szellem van, aki zavarja, vagy bosszantja, esetleg bántja az ott élőket, akkor mindenképpen érdemes egy szakavatott embert hívni, aki elküldi.  Sok szellem csak átmenetileg van nálunk és pár nap, vagy pár hét múlva továbbáll – ilyen esetben nincs szükség rá, hogy elküldjük.

Viszont nem árt tudni, hogy elmehetek, elküldöm az adott szellemet és újból nyugalom költözik a házba, de ha van olyan családtag, akihez szeretnek szellemek kapcsolódni (pl. mert vannak látó képességei,  vagy magas a rezgésszintje), akkor előbb-utóbb úgyis jönnni fognak újak.