Lárvák – a gonosz szellemek

Ebben a részben a lárvákról írok nektek. A szellemekkel kapcsolatban sokan nem hallották még ezt a szót, pedig a szellemtan így nevezi a rossz szellemek egyik csoportját.

Nézzük, mi is a lárva, szellemtani szempontból! Ehhez tisztában kell lennünk az asztrális test fogalmával. Ide kattintva megnézheted!

Folytatás

Szellemek típusai

Ebben a fejezetben a szellemek típusait mutatom be. A szellemvilágban azonban semmi nem fekete-fehér, ezért nem lehet pontosan a szellemeket besorolni adott csoportokba. Továbbá azt is tudni kell, hogy ezek a típusok átmenetiek, hiszen “egy, vagy néhány jól megoldott” élet után, a szellemvilágba visszatérve a szellem magasabb fokozatba kerülhet.

Alapvetően három fő típust különböztetünk meg, ezen belül is vannak csoportok. Az alsóbbrendű csoportoknál kezdem, hiszen sajnos nagy valószínűséggel ezekkel a szellemekkel találkozhatunk.

Folytatás

Szellem a házban

A szellemeket nagyon sok ember érzékeli – ehhez nem kellenek médiumi képességek. Persze, aki materialista gondolkodású, az megmagyaráz minden szellemekkel kapcsolatos jelenséget. “Az nem szellem volt, csak káprázott a szemed, rossz a füled, vetemedik a bútor, huzat van, az elektromos áram volt, stb.” Ez rendben is van, de mi van akkor, ha nincs huzat? A bútor sem vetemedik egész nap. Mivel magyarázzuk a sok furcsa dolgot (szellemek érzékelését), mikor már minden logikus, reális, ésszerű ötletből kifogytunk?

Folytatás

Mit nevezünk szellemnek?

Mikor meghalljuk ezt a szót, legtöbben kísértetekre, ijesztő rémalakokra asszociálunk. Mielőtt szellemekről beszélünk, tisztában kell lennünk az emberi test és az éteri síkok felépítésével.

A hermetikus tanítás szerint az emberi test 3 részből áll: a fizikai testből, az asztrális testből, illetve a mentális, szellemi részből.

Folytatás

Szellemblog

Kiemelt

A blogom azoknak készül, akiket érdekel a szellemvilág, akik szeretnének többet megtudni róla, akiknek kérdésük van, de nem tudnak kitől kérdezni. Kellemes olvasgatást kívánok Neked 🙂

Az elmúlt időszakban időhiány miatt nem írtam a blogba, és a levelekre sem válaszoltam. Ettől függetlenül özönlenek a levelek, a kérések, ami azt jelenti, hogy még így is sokan olvassák a blogomat, és sokan várnak tőlem segítséget – ezért újból elkezdek reagálni a kérdésekre, de a mennyiség miatt csakis szelektálva. A levelekre kizárólag a blogban válaszolok (kivéve, aki online tanácsadás miatt keres), ezért a kérdéseket a bejegyzések alá kell beírni.

Továbbá, aki szeretne bejelentkezni lelki tanácsadásra, vagy egyéni online konzultációra – az Elérhetőség oldalon talál további infókat.

Facebook fiókom:

Szeretettel:

Timi