Halál utáni üzenetek

Miután a szellem földi testét elhagyja, még napokig, vagy hetekig az asztrális síkon tartózkodik. Jó esetben legkésőbb 6-7 hét elég neki, hogy visszatérjen a szellemvilágba. A lelkeknek a halál utáni első gondolatuk leggyakrabban az, hogy a közeli szeretteik mellett legyenek, mikor megtudják a halálhírt. Nagyon gyakori, hogy ha valaki éjjel hal meg, még aznap éjjel megjelenik szelleme a családtagoknál, közeli rokonoknál. Végigjárja azokat, akiket életében szeretett, gyakran láthatóvá is válik.

Ha fejlett szellemről van szó, aki már rendelkezik olyan tudással, hogy belépjen álmainkba, vagy saját álmot generáljon, akkor ezt is megteszi – még mielőtt megtudnánk halálhírét. Az én családomban is előfordult már olyan eset, hogy az elhunyt a lányának megüzente halálhírét egy álmon keresztül, de csak másnap derült ki, hogy éjjel meghalt.

Az elhunyt szellemének is nagy fájdalom, ha halála miatt sírni látja szeretteit, ezért próbálja bevonni őket a szeretet fényével, próbálja megölelni, vigasztalni. Ezeket a jeleket azonban csak az arra fogékony rokonok érzik, illetve a gyerekek.

Ezek a jelenések felerősödhetnek a temetés napján. Ilyenkor sokszor mozognak tárgyak, megjelenik az elhunyt szelleme, vagy fekete asztrálteste, villognak a lámpák. Ha ilyenkor megmagyarázhatatlan boldogságot és nyugalmat érzünk, akkor biztosak lehetünk benne, hogy elhunyt szerettünk éppen átölel minket földöntúli fényével.

A szellem gyakran ott van saját temetésén (de nem minden esetben) és boldogsággal tölti el az itt maradtak szeretete.

 

354 hozzászólás a(z) “Halál utáni üzenetek” bejegyzéshez

  1. Szia. Édesapám rákos beteg volt 2016 január 02 halt meg.. Előtte éber komába volt!!!
    Aztan hirdtelen kinyitotta szemét , azt mondta meghalok 2x és meg is halt egyből.. Szerinted ez miért van? Mit láthatott? Köszönöm válaszát!!

    • Szia Dávid!
      A halál előtt a legtöbb esetben a haldoklót már körülveszik azok a lelkek, akikkel a szellemvilágban egy csoportban van és akikkel ilyen-olyan emberi kapcsolatban (rokoni, szerelmi, baráti, stb.) szokott lenni a földi életekben. Ilyenkor a lélek tudja, hogy nemsoká indulni kell. Apukád őket láthatta és tudta, hogy indulni kell. Ilyenkor a lélek boldog, hogy visszatér a szerettei közé. Nemcsak a boldog találkozás miatt, hanem mert végre levetheti beteg és fáradt testét. Persze sajnálja azokat, akik még itt maradnak a földi síkon, ezért van olyan lélek, aki még évek, évtizedek után is visszalátogat szellem képében a családjához, hogy energiájával üzeneteket hagyjon. Biztos vagyok benne, hogy halála után apukád is sokszor visszajött már hozzád és hagyott jeleket, csak ezek a jelek nem mindig tudatosulnak a laikusok számára.
      Szeretettel:
      Timi

  2. Szia szeretném segítséget kérni. Anyukám 1 hete el hunyt tudo rakba. Nagyon hiányzol úgy szeretném a hallani a hangját nem almodok vele pedig úgy szeretném csak a szzer újra látni . azzota minden nap fázik olyan mintha hirtelen lenhulne a levegő a hazzba. És meg hideg lenne. O van itt velem. Úgy szeretném érezni. Kérlek segics h láthatnak újra vagy érezném csak a szer anyukamat

    • Kedves Julianna!

      Mióta írtad a levelet, elképzelhető, hogy anyukád már átment a szellemvilágba, de ne aggódj, ettől még visszajön, hogy találkozzon veled. Valószínűleg már többször jelezte, hogy ott van nálad, csak nem vetted észre a jeleket. Mivel tudja, hogy nagyon hiányzik neked, be fog lépni az álmaidba is, csak legyél türelmes. Ezt a folyamatot meggyorsíthatod, ha lefekvés előtt gondolatban beszélsz hozzá és kéred, hogy álmaidban lépjen veled kapcsolatba.
      Szeretettel:
      Timi

  3. Kedves Timi!

    Az én kérdésem kicsit eltérő az itt leírtaknál, mert nem haláleset történt, csupán egy álom. De ez is egy érdekes dolog, még akkor is ha nem halt meg senki. Minden esetre kíváncsi lennék a véleményedre, hogy vajon mi történhetett és jelent-e ez az egész valamit. Már régóta a szívemben van valaki, de sajnos nem igazán járható az út, bár tudom fordítva is van valami, de nem független az illető és a kommunikáció is probléma, így nem igazán kerülhettünk közelebb egymáshoz. Bár ha hinne benne tudna kommunikálni velem többet, mert nem lehetetlen, csak persze nem perfekt a dolog. Valami miatt ki kellett szakadnom abból a környezetből ahol ő van és nagyon fájt, de muszáj volt. Valahogyan elém került az agykontroll újra és ott olvastam a szubjektív kommunikációról. Próbáltam neki üzenetet küldeni minden éjjel és meghívtam egy álomba. Régebben álmodtam vele egyszer, de az nem volt ilyen hatásos, csak jó. Akkor nem volt meghívás. Most miután azt álmodtam, hogy megcsókoltuk egymást, arra ébredtem, hogy a szívem majd kiugrik, le voltam izzadva, nagyon intenzív volt. Csak rémálom után szokás így felébredni:) De ez épp nem az volt, csak nagyon nagyon jó volt. Nem tudom, hogy lehetséges-e, hogy esetleg összekapcsolódott az energiánk az álomban, vagy csak azért hatott így rám, mert ennyire mélyen érzek iránta? És lehetséges, hogy ezt ő is átélte? Néha nem értem miért hoz össze a sors két ember között vonzalmat, ha nem hagy semmit beteljesülni. Honnan tudhatnám meg, van-e nekünk egymással valami dolgunk, vagy el kell felejtenem? Arra is gondoltam, talán valami változás lesz később az életében, és esetleg újra találkozhatunk, ha már én is átestem némi fejlődésen a nyelvvel kapcsolatban, de nem tudom. Csak az az igazság nem hagy ez a dolog tovább lépni az életemben, és ezért magányos vagyok, mert nem tudok közel engedni senkit sem magamhoz, mindig az iránta érzett érzést keresem, de nem találom senkivel kapcsolatban sem. Beleavatkozni sem akarok senkinek az életébe. Ha nélkülem változik meg körülötte valami az rendben lenne. Mi a véleményed?
    És ha már itt vagyok, nekem is volt némi megtapasztalásom furcsa dolgokkal kapcsolatban. Mindkét szülőm akkor halt meg amikor már el tudtam engedni őket. Édesapám halála után, egyszer éreztem a jelenlétét, még a szuszogását is hallottam egy pillanatra. De soha többé. Édesanyám egy olyan jelet hagyott, hogy valami elmozdult ami elvileg nem igazán mozdulhatott volna el. Direkt kértem tőle ezt. De amúgy ezek a dolgok még ha valóban így is voltak, nem igazán tudtam ezzel mihez kezdeni. Így is úgy is nélkülük kellett tovább élnem. Egy kicsit nekem furcsa amikor azt olvasom, hogy valaki meghal, de nem tudja és éli tovább az életét. Ez hogyan lehet, hiszen csak fel kellene, hogy tűnjön, hogy nincs test, hogy nincs válasz egy kérdésre valakitől, nem? Főleg ha arra gondolok, hogy aki már átélt valamiféle testelhagyást, mindig többet érzékel, mint mi itt, ha ez igaz. Azt meg el sem tudom képzelni, hogy hogyan létezhet ez az egész, hogy akár hazaviszünk egy szellemet, hiszen az embernek fontos a privát élete a való életben, a szellemek meg csak úgy ki-be járkálhatnak? Vagy az már egy teljesen más gondolkodás ami ott van? Erre van valami válasz?

    Érdeklődéssel várom a válaszod!

    Egy tervezett álmot Álmodó.

    • Szia,
      Nagyon érdekes, amit a leveled első részében írsz. Én is foglalkozok álomfejtéssel, illetve álom-irányítással és valóban létezik, amit írsz. Ha jól értem, van valaki, akivel csupán plátói a kapcsolatod és sikerült őt behívnod az álmodba. Ilyenkor sokszor van olyan, hogy a két lélek “elutazik” egymáshoz és álmukban egymásra találnak. De persze a szellemfonál miatt visszatérnek a testbe álom után, hiszen a test még él. Nagy a valószínűsége, hogy előző életekben szerelmesek voltatok és egy fürtcsoportban vagy vele a túlvilágon. Ezt a lelked érzi és vágyakozik utána. Sajnos tudomásul kell venni, hogy a lélektársainkkal nem minden életben van rokoni, vagy szerelmi kapcsolatunk. Ezt, tudom, könnyű mondani, de vannak emberek, akik maguk sem értik, miért, de egész életükben vágyakoznak valaki után, akit soha nem kaphatnak meg. Ilyenkor sok esetben arról van szó, hogy ő az egyik lelki társunk, de az adott életben nincs dolgunk egymással. Ha valóban elképzelhetetlen, hogy közelebbi kapcsolatba kerülj vele, akkor ezt az érzést és vágyódást el kellene engedned, mert így nem tudsz továbblépni és normális párkapcsolatot kialakítani valakivel.
      A másik kérdéseddel kapcsolatban – egyáltalán nem furcsa a szellem szemszögéből, ha a halála után nem veszi észre, hogy ő már meghalt. Úgy képzeld el az ő helyzetét, mikor már félálomban vagy, de még nem ébredtél fel és már nem is alszol. Csodálkoznak rajta, hogy átnéznek rajtuk az emberek, nem válaszolnak, de mivel ez egy félig öntudatlan, kába állapot, nem mindig ismerik fel, hogy ők már halottak. Van egy film, ami pont erről szól: A hatodik a címe.
      Szeretettel:
      Timi

      • Szia!

        Látom közben megérkezett a válasz:) Én sajnos nem látok, nem hallok, nem érzékelek semmit. Illetve amikor a szüleim meghaltak akkor volt részem ilyesmiben, de úgy általában nem igazán. Sőt el sem tudom képzelni, hogy amikor valaki arról beszél, hogy lát dolgokat csak a fejében jelenik meg, vagy a szemeivel látja, vagy is-is. Ha a Hatodik érzékre gondoltál a filmet illetően, igen láttam, amúgy is szeretem az efféle filmeket. Igazság szerint ha lehetne szeretném kipróbálni milyen lehet “látni”, de az az igazság csak a szép dolgokat szeretném. Ha viszont szellemként már mindent lehet látni, akkor lehet jobb is az a kába állapot:) Na de ha komoly akarok lenni, azt nem értem ebben, hogy amikor valakivel történik egy halálközeli élmény mindig az jön át, hogy az illető szinte megvilágosodik, vagyis arról számolnak be az emberek, hogy ott, abban az állapotban tudnak mindent a világmindenségről, egyszerűen tudják mit gondolnak az emberek akiket testen kívülről látnak. De lehet az egy másmilyen állapot, mint amikor valóban a halál után szellem valaki.
        Az álmokban azt nem értem, hogy néha miért történnek teljesen képtelen dolgok, miért nem olyanok, mint amit a való életben is el tudnánk képzelni ha megtörténne. És nem vagyok benne biztos, hogyha én behívok valakit az álmomba akkor ő is álmodik-e velem. Lehet igen, de teljesen mást? Vagy nem emlékszik rá? Olvastam már olyanról, hogy valaki programozott egy álmot és a társának volt valóban egy fura álma ezzel kapcsolatban, de másvalakivel volt az álomban. Szóval nem tudom hogyan van ez. Minden esetre ha nekem az a valaki lélektársam, nem volt sok esély erre az ismeretségre, mivel nem is egy országban születtünk és nem egy nyelvet beszélünk. Amúgy csak az energiáját éreztem, mert magából az emberből keveset ismertem. De ki tudja hogyan van ez, bár tudnék többet érzékelni a dolgokból.

  4. Kedves Tímea!
    Az apai Nagypapám az én születésem előtt 4 évvel halt meg. Nagyon szörnyű körülmények között.Így nem is ismertem csak az elmesélt történetekből vontam le bizonyos dolgokat. Egy októberi este valaki megérintett, de senki nem volt ott rajtam és a két haveromon kívül. Nos utána azt mondtam, hogy nekem másnap temetőbe kell mennem Kazincbarcikára ez úgyis volt. Mikor oda értem a nagypapi sírjához akkor láttam, hogy nagyon gazosáplatlanul nézett ki. A két kezemmel ki tisztítottam. Van egy fénykép róla és azt láttam, hogy amerre megyek a szeme követ engem. Majd egy képet láttam magam előtt mégpedig azt, hogy én és édesapám állunk a sírjánál. Majd 1 hónappal később ez úgyis volt. Akkor is láttam, hogy mosolyog és ez nekem jól esett. És azt mondtam neki, hogy nagypapi látod én állom a szavam. Apukám azt mesélte, hogy ha az öreg élt volna sok minden nem úgy lett volna, ahogyan az történt. Illetve azt is mondta, hogy ha az én születésem megélte volna akkor a tenyerén hordozott volna. És nekem is olyan érzésem van, hogy szerettem volna nagyon, sőt szeretem is attól függetlenül, hogy meghalt és nem ismertem. Sok a hasonlóság bennem és a nagypapi között. Kedves Tímea nagyon nem tudom ezt hova tenni. A szeretetem iránta egyre erősebb és azt érzem, hogy ő is szeret engem. Nagyon nem volt könnyű életem sokat szenvedem, de talpon maradtam. Nem félek végig menni a sötét erdőn, mert tudom, hogy megvéd. De nem is kísértem a sorsot. Válaszod előre is köszönöm, mert tényleg nem tudom ezt hova tenni.

    • Kedves István!

      Amit írsz, nincs abban semmi meglepő – attól, hogy a születésedkor már nem élt a nagypapád, attól még ő a nagypapád. A kölcsönös ragaszkodás és az ő üzenetei arra utalnak, hogy már több életet leéltetek együtt – ez az oka a köztetek lévő szeretetnek. Ebben a földi életben a két léleknek nem adatik meg, hogy találkozzon, ezt a helyzetet a te lelked és az övé is nehezen viseli el.
      Amúgy anyukám is hamarabb meghalt, ahogy a kislányom megszületett, de születése után gyakran meglátogatta, hiszen az ő unokája.
      Szeretettel:
      Timi

  5. Szia Timi.
    En egy oreg otthonba dolgozok.Az egyik betegem meghalt most Januar elejen aki igen fontos volt nekem es en is neki meg az egessz csaladjanak.A temetese napjaig majdnem minden nap vele meg a csaladjaval almodtam.Nagyon jo orom other ok ozone almaim vannak vele.1 honap utan volt a temetes amin persze meg jelentem .utana nem almodtam vele egessz mostanaig. Az elmult ejjel ujra meg jelent az almomban.Lehetseges hogy akar uzenni valamit??

    • Kedves Timi,

      A lélek mindig megtalálja azokat az embereket, akik fogékonyak a spirituális világra és rajtuk keresztül próbál üzenetet küldeni a szeretteinek. Valószínűleg most is ez történt. Ha megpróbálsz elalvás előtt kérdéseket feltenni, sok esetben belép a szellem az álomba és gyakran kapunk válaszokat.
      Szeretettel:
      Timi

  6. Szia Timi!

    Apum most halt meg 02.14én, tüdő beteg volt, és amióta meghalt azóta mihelyt sötétedik félek. Nem tudom miért, biztos nem akar bántani mert szeretett, de van bennem egy fèlsz. És nem csak bennem. Anyu is azóta kisvillany mellett alszik egész éjszaka. Tudsz nekem segíteni mi lehet ennek az oka?

    • Kedves Marcsi!

      Remélem, mióta írtál, már megszűntek ezek a félelmek…Valószínűleg apukád lelke a halála után még egy ideig a lakásban volt, a ti lelketek pedig érzékelte őt. Azt tartom elképzelhetőnek, hogy a lelkében túl sok negatív energiát hordozott, vagy haragot érzett a halála miatt és ezek a negatív energiák tették “félelmetessé” őt a ti szellemetek számára. Olyan is lehet, hogy a lélek ledobta negatív energiákkal teli szellemburkát, ami a lakásban maradt. Remélhetőleg azóta már megtalálta a megnyugvást és át is ment a szellemvilágba.
      Szeretettel:
      Timi

  7. Kedves Timi, édesapám pár hete hunyt el kórhában egy műtét utáni szövődmènyben. Januàr 26.án 23 óra 30 és 24 óra között hallottam valami fura sírás hangot. Először azt hittem az édesanyám sír, de nem ő volt. Azután nem foglalkoztam vele. 27.èn 0 óra 34 perckor kaptuk a telefont hogy édesapám elhunyt. A halála időpontja hivatalosan 27.e 0 óra 05 perc, de előtte kb 45 percig küzdöttek az életéért, többször újraélesztették.Azt szeretném kérdezni hogy szerinted akkor halt meg amikor a sírást hallottam? Egyáltalán mi volt az a sírás? Olyan volt mintha többen egyszerre sírtak volna. A születésnapom 26.án volt , és most nem tudom hogyan értelmezzem ezt. Nem tudom hogy apa a születésnapomon halt e meg, ha igen, van e valami jelentősége hogy egy napon születtem a halálának időpontjával?Vagy pedig küzdött hogy 5 perccel a születésnapom után haljon meg. Nagyon nagyon szerettük egymást. Mi a vélemenyed? Még egy valami: annyira szeretném hogy adjon valami jelet hogy velem van és lát engem, fog jelentkezni? A szülői házban éreztem a jelenlétét, éreztem a nyugalmát. De mióta eljöttem otthonról nem érzem. Köszönöm vàlaszod! Tisztelettel Halász Edit

    • Kedves Edit!

      Igen, jól gondolod, hogy amikor a sírást hallottad, akkor lépett át a szellemvilágba. Ilyenkor a lélek gyakran “üzen” a szeretteinek. Szerintem az sem véletlen, hogy a szülinapodon halt meg – valószínűleg már több életet leéltetek együtt. Valószínűleg egy ideig még a szülői házban tartózkodott a lélek, ahol a nyugalmat érezted. Ilyenkor átölel a szellem az energiájával.
      Szeretettel:
      Timi

  8. Szia Tímea!
    Szeretném a véleményedet kikérni, de szerintem már tudom a választ.
    Édesapám 2016.01.07.-én hunyt el alkoholos májbetegségben. Miután párja elhunyt 2011-ben, az állapota romlott, egyedül érezte magát
    2 évig volt kórházban, betegeskedett. Rengeteget sírtam a leépülését látván, ám amikor elhunyt nem tudtam. Pedig fáj nagyon. Még nem jött az a nagy kiadós sírás. Mitől lehet?
    19 éves vagyok, és abban a házban élt apa, ahol anyukámmal én is laktam amíg el nem váltak. Oda szeretnék majd költözni.
    Ma éjjel apuval álmodtam. Épp a költözködés folyt, mikor hívtam őt, és megjelent a nappaliban. Mondandója volt hozzám, de közbevágtam. Megkérdeztem, hogy találkozott-e az édesapjával, akit évekig siratott, és a párjával. Mondta, hogy igen. De szomorkás volt a hangja. Miért?
    Egy füzetről beszélt nekem. Pontosan már nem tudom, hogy mit, de nemrég vettem azt a füzetet és naplónak szántam. Pontosan nem tudtam mire vélni, de amikor felébredtem, elkezdtem keresni azt a füzetet. Nem lett meg, de miközben kerestem, rábukkantam apa egyik céges papírjára, amit nagyon régóta kerestem.
    Jól sejtem, hogy ő vezetett el engem hozzá? Még az is eszembejutott, hogy apa azt szerette volna, hogy a füzeten keresztül üzenjek neki. Lehetséges?
    Szeretném, ha ebbe a nehéz időszakban segítene nekem. Fontos volt neki, hogy a céget tovább vigyem, mert élete munkája benne van. Önerőből hozta létre, és tartotta fent, amiért nagyon büszke vagyok rá és szeretném továbbvinni. Fog nekem a továbbiakban segíteni, amíg a nehéz időszakon túlleszek?
    Még azt is mondta, hogy vegyek egy kiskutyát, hogy ne legyek egyedül. Szeretném, ha az életem során megjelenne, vagy jelet adna, hogy minden rendben van vele. Ha kérem tőle, megteszi? Amikor gondolok rá, azt ő is érzi?

    Bocsánat a hosszú levélért, nem tudom kihez fordulhatnék ilyen téren. Köszönöm előre is! Viki

    • Kedves Viki,

      Igen, te már tudod a választ. Édesapád üzent neked. Ő tudja, hogy mi a te utad és próbál vezetni, próbál rávezetni. Biztos vagyok benne, hogy fogsz még kapni tőle jeleket, csak járj nyitott szemmel. A laikus emberek gyakran észre sem veszik a szellemvilág egyértelmű üzeneteit.
      Azt javaslom, hogy elalvás előtt gondolj rá, tegyél fel kérdéseket és meglátod, előbb-utóbb újra be fog lépni az álmodba, vagy egyéb módon fog üzenni.
      Szeretettel:
      Timi

  9. Szia, az én nagypapám december 14.-én halt meg. November másodikán kezdett romlani az állapota a másik nagypapám halála után egy nappal. Aztán korházba is került és végül kiderült, hogy rákos volt. December 14.-én halt meg 19-én el is temettük. Pár hete vele álmodtam. Tudni kell, hogy nagyon közel lakunk egymáshoza a mamámmal(még él az ő férje volt) és ahigy jöttem haza fele apukám már a házunk sarkánál állt és mondta, hogy “gyere” mentem is és ahogy felértem a teraszra megláttam a papát. Már álmomban is tudtam, hogy már nincs velünk. Szóval felértem a teraszra megláttam és sírni kezdtem és mondtam neki, hogy most nem tudom mit mondjak papa. Azt válaszolta, hogy gyorsan mondj valamit, mert mennem kell. És könnyek közepette álltam vele szembe és mondtam neki, hogy hiányzol. Erre azt válaszolta, hogy “szerinted te nekem nem?”, majd ezután felébredtem. Jó volt az álmomban találkozni vele. Csak azt akarom tudni, hogy beszélgetni akart velem vagy csak utoljára beszélgetni velem? Aznap éjjel egyébként a húgom is álmodott vele. Halála előtt mindenegyes nap találkoztunk vele 11 éve élünk itt és azóta mindennap láttuk. Hiányzik nagyon és még fel sem fogtam, hogy már nincs. Még mai napig aztmondom anyukámnak, hogy átmegyünk a mamáékhoz. Többes számban beszélek. Egyébként apukám apukája volt. Lehetséges, hogy még megjelenik álmomban? Ja és egyébként még a kalapja a botja és a borrendi bronz érme is a szobámban van lehetséges az is, hogy a tárgyai miatt is van velem álmomban? Többször is álmodtam vele már, de most volt konkrét beszélgetésem vele.
    Válaszodat előre is köszönöm.
    Puszi Glória. 🙂

    • Kedves Glória!

      Elég soká válaszoltam neked – lehet, hogy azóta már többször is megjelent nagypapád az álmodban. A fejlett szellemek képesek arra, hogy haláluk után belépjenek az álmunkba és kommunikáljanak velünk. Ez még többször is elő fog veled fordulni, hiszen nagyon hiányzik neked és a a gondolataiddal, illetve a rezgéseiddel bevonzod a találkozásokat. Ez szerintem jó, hiszen ezek után az álmok után a te lelked is megnyugszik.
      Szeretettel:
      Timi

  10. Szia Timi! Én gyermek koromban fény gömböket láttam éjszakánként, volt mikor egyet de olyan is volt mikor többet. Ezek a gömbök valamikor egy helyben voltak és kicsit világítottak, de olyan is volt mikor egyfolytában köröztek a szobában. Miután a fénygömbök elmentek másnap éjszaka sötét foltot láttam ami kicsi volt, közeledett felém egyre nagyobb lett és be akart kapni. Gyerek koromban mikor temetésre mentünk mindig azzal foglalkoztam hogy miután letették a sírba mit csinál ott, vagy már a mennyországban van. 21 évesen volt egy autó balesetem amelyben elvesztettem születendő kisbabámat, barátnőmet és én is meghaltam: leállt a szívem újra élesztettek ami sikerült de nem jöttem mindjárt vissza kómában estem. Mikor leállt a szívem becsuktam a szemem és egy csodálatos helyre kerültem. Nagyon boldog voltam és egészséges! Nem fájt semmim, nem voltak fájdalmaim szuper jó volt ott. Nem akartam vissza jönni, de vissza küldtek ami borzalmas volt. Szembesültem a fájdalommal. félelemmel és gyengeséggel. Viszont mióta felébredtem a kómából érzem mikor szellem jelen van. Nem tudom ki az de érezteti velem hogy ott van. Nagybátyám elhunyt és láttam őt a temetésén, fent ült a hullaház tetején és figyelte kik jöttek el a temetésére. Előfordult olyan is hogy egyedül voltam otthon mosogattam és hátulról valaki meg kopogtatta a vállam. Éjszaka jöttem ki a fiam szobájából és úgy éreztem át mentem valakin vagy valamin. Mit tegyek hogy beszélhessek és láthassam a szellemeket? Én tudom milyen jó nekik odaát. Albérletben lakom számtalan jelenést észleltem, éreztem hangot hallottam de nem láttam senkit. Én szeretnék kómúnikálni vele vagy velük. Mit tegyek? Légyszi adj nekem tanácsot. A családom nem hisz szellemekben és nem hisznek nekem. Remélem egyszer bebizonyíthatom nekik hogy létezik a szellem világ. Előre is köszönöm a válaszod!! Edina

    • Kedves Edina,

      Ne haragudj, hogy csak most válaszolok. Szerintem nem kell bizonyítanod senkinek, hogy létezik a szellemvilág – ne érdekeljen, hogy ki mit gondol. Az a fontos, amit te tudsz és te érzékelsz. Minden 7. év az életünkben fordulópont – neked a baleset által ekkor nyílt ki a 3. szemed. Ha fejleszteni akarod ezt a csodálatos képességet, azt javaslom, hogy menj el csoportos meditációra, vagy a környékeden jelentkezz ezoterikus csoportokba – keresd meg azokat az embereket, akik nálad már magasabb szinten vannak és tudnak neked segíteni az utadon.
      Szeretettel:
      Timi

      • Szia Timi!! Köszönöm szépen a válaszodat!! Írtam neked még egyszer mert azt hittem nem kaptad meg az első üzenetemet. Köszönöm!!!

  11. Szia Timi!

    Édesapám 2009 03 14 hunyt el rákban! Én akkor 7 hónapos terhes voltam a fiammal. Látszolag minden rendben volt de ezelött körülbellül hat hónappal ideköltözött hozzánk a bátyám akinek mindig is rossz volt édesapánkal a kapcsolata az alkohol miatt! gázzal fűttűnk és a testvérem éjszakás műszak után lefeküdt arra ilyedt fel hogy az akkor 18 hónapos lányom dörömből nála az ajtón és hogy iszonyatosan fáj a feje! az ok gyorsan megvolt mert a konvektor csöve ami rögzitve van ki volt dölve a falbol! más jelenség nem volt mostanáig de amiota a fiam megszülettett 2015 11 15. én most kettő hónapos este mindig ugyanabban az időben feliied és rémült a tekintete mindha rosszat állmodott volna és ugy kapálozik mindha fuldokolna pedig veszi a levegőt! nagyon rémisztő egy este töbször is megcsinálja! A lányom ő a középső gyermekem ő 2014 03 11. én született édesapám halálának évforduloja elött 3 nappal! A bátyám csúnyán beszél föleg a nagyobbik gyerekemmel aki apa halála után született 2 hónappal! Lehet hogy ő akar valamit üzenni? egyszer állmodtam vele akkor is láttam belegyalogolni egy tóba és láttam ahogy elmerül és többé nem jött vissza. ezek mit jelenthetnek?
    Válaszodat előre is köszönöm

    üdvözlettel Evelin

    • Szia Timi

      Ne haragudj de még mindig várom a válaszod

      Kedves Evelin!
      Ne haragudj, hogy csak most írok, de sajnos nem győzöm a válaszokat 🙂
      Próbáltam kihámozni a leveledet, remélem, sikerült. Nem minden összefüggést értek, amit leírtál. Hogy a bátyád csúnyán beszél a nagyobbik gyerekkel, az nem kapcsolódik a témához és apukádhoz sem. Persze, apukád üzenhet is az álmaidon keresztül – azzal, hogy elmerült a tóba, azt üzente, hogy átment a szellemvilágba és már jól van. Ettől függetlenül bármikor vissza tud jönni, meglátogatni benneteket. A kisfiad, aki tavaly született, valószínűleg szellem miatt ébred fel és nem kap levegőt – sokszor a szellem a kiságy helyén van. A kiságyat el kellene onnan vinni, mert egyes szellemek mindig ugyanabban a sarokban foglalnak helyet.
      Szeretettel:
      Timi

  12. Szia!
    Tegnap èjjel apukàm meghalt àlmàban!
    Minden esetre jellemzö hogy megjelennek!? Nagyon szeretnèm làtni vagy valahogyan kommunikàlni vele ugyanis 7 honapja nem lattam ès hetek ota nem beszèltünk, nem azèrt mert összevesztünk hanem azèrt mert sokat dolgozom.
    Vannak mòdszerek hogy valamilyen formaban felvegyem vele a kapcsolatot??

    Vàlaszod elöre is köszönöm!
    Anett

    • Kedves Anett!

      Igen, a legtöbb esetben jellemző, hogy az elhunyt szelleme megjelenik a hozzátartozóknak, de sajnos nem mindenki látja, illetve észleli őket. Illetve – pontosítanám – kevés ember érzékeli, vagy veszi észre a szellem ottlétét. A “legegyszerűbb” módja, hogy találkozz vele (de persze ez sem mindenkinél működik), ha elalvás előtt minden este beszélsz vele, hogy üzenjen neked álmodban. Sok esetben belép az álmodba. De elmehetsz léleklátóhoz is, vagy lélekutaztatóhoz, aki tud velük kommunikálni. Jó megoldás lehet, ha részt veszel ezoterikus rendezvényen, vagy csoportban, ahol van csoportos meditáció – ez is gyakran segít a találkozásban.
      De mindenek előtt azt javaslom, hogy tedd túl magad a jelenlegi lelkifurdalásodon, az csak mérgezi a gondolataidat és a lelkedet. Engedd el!
      Szeretettel:
      Timi

  13. Kedves Timi!
    Édesapám ma 1 hónapja,hogy meghalt.
    Tüdőembóliát kapott álmában,de nem volt semmi olyan betegsége amiről pontosan tudtunk volna.Halála napján külföldön tartózkodtam,de mikor haza jöttem Édesanyámhoz elkezdtek történni a furcsa dolgok.Szinte mindenhol kialszik a lámpa ,levágja az autómatát,elromlott a mosógép ,a gáztűzhely.Az autóját én nem tudtam beindítani csak a bátyám.
    Egyszer már almodtam róla,de csak annyit hogy egy ismerőse azt mondta ,hogy beteg volt régóta csak nem akarta nekünk elmondani.Rá pár napra vele is álmodtam.
    Nem.volt valami jó a kapcsolatunk,de nagyon hiányzik és szeretném megtudni mi történhetett vele,mert csak magamat tudom okolni a történtek miatt,hogy halála előtti napon kimentem külföldre és nem lehettem itt vele.

    • Kedves Tina!

      Először is – nem szabad magad okolni a történtek miatt. Véletlenek nincsenek és a halálával kapcsolatban minden úgy történt, ahogy történnie kellett. Ha nem voltál vele, az azért volt, mert nem kellett ott lenned. Nem tudom, hogy december óta megszűntek-e már a furcsa dolgok anyukádnál, melyek apukád üzenetei voltak. Ha megszűntek, akkor már átment a szellemvilágba. Ha a lélek a lakásban marad a halál után, gyakori, hogy sorban romlanak el a háztartási gépek.
      Ha még vannak furcsa dolgok, akkor apukád a lakásban van. Ez előbb-utóbb zavaró szokott lenni és neki is úgy a jó, ha nem marad – úgyis vissza tud jönni közétek bármikor. Te magad is megpróbálhatod átküldeni – kérd meg szépen, hogy térjen át a szellemvilágba.
      A legegyszerűbb módja, ha válaszokat akarsz tőle kapni, hogy elalvás előtt minden este felteszed a kérdéseidet és nagyon figyelsz ébredéskor, hogy emlékezni tudj az álmaidra. Ha álmaidban nem kapsz válaszokat, akkor érdemes felkeresni egy látót, aki kapcsolatba tud vele kerülni. De ha kitartó vagy, álmaidban is fogsz válaszokat kapni.
      Szeretettel:
      Timi

  14. Kedves Timi ! A ferjem 21 napja hunyt el . Honnan tudom hogy itt van – e meg mellettem? Nagyon hianyzik mindig varom hogy jojjon mar haza . Mikor kaphatok tole jelet?

    • Szia,
      Igaz, hogy már régen írtad a levelet és azóta a férjed valószínűleg már átment a szellemvilágba, de ettől függetlenül sokszor meglátogat és küld is jeleket – esetleg nem veszed észre. Pl.: villog a lámpa, elromlanak háztartási gépek, eltűnnek tárgyak, majd érdekes helyeken előkerülnek, stb. Figyeld az apró jeleket, hiszen a férjed is érzi a fájdalmadat és ilyenkor még többször átjön hozzád.
      Ha majd csökken a fájdalom, akkor ritkábban fog jönni. Még nagyon fiatal vagy, előtted az élet. A te sorsod, hogy élj tovább és boldog légy. Ő is ezt szeretné.
      Azt javaslom, hogy minden egyes eset elalvás előtt beszélj hozzá, kérdezz tőle és kérd meg, hogy álmaidon keresztül üzenjen.
      Szeretettel:
      Timi

  15. Kedves Tímea!
    Segítséget szeretnénk kérni Öntől.Pár hónapja olyan dolog történt, ami nehezen magyarázható meg.A szobám melletti kis szobából kijött valaki hozzám, mikor én már az alváshoz készülődtem.Hallottam a lépteit, mondott is valamit, de annyira megijedtem, hogy kirohantam a szobából.(Férfi volt) 2-3 hónap múlva édesanyámmal cseréltünk helyet, mert félek azóta abban a szobában.Aznap őt is meglátogatta valaki, de neki a vállát fogta meg.Azóta szinte mindennapos dolog az, hogy a televízió ki-be kapcsol, dolgok esnek le a földre.Már nem félek, de érzem, hogy valaki itt van velünk.(Mostanában nem halt meg senki a családban) Tudna segíteni , hogy ezek a dolgok miért történhetnek?Köszönöm

    • Azért történnek ezek a dolgok, mert valakit “hazavittek”, aki jól érzi Önöknél magát, próbál kommunikálni. Ez a szellem valószínűleg nem tudja, hogy már meghalt. Ha napi szinten történnek ezek a dolgok, az azért van, mert ő is megpróbálja folytatni a földi életét. Elhiszem, hogy nem fél tőle, mégis azt mondom, el kellene küldetni valakivel, mert neki sem jó, hogy itt rekedt és egy idő után nagyon zavaróvá tud válni az együttélés egy szellemmel.
      Szeretettel:
      Timi

  16. Szia!Timi!
    Édesanyám szeptember 30.án hunyt el.sajnálatos módon az alkohol fontossabb volt a gyerekeinél és az unokájánál…nem igazán foglalkozott azzal hogy mi mit szeretnénk.nagyon szerettük.. öis minket..de ugyéreztük hogy az alkoholl jobban érdekelte.beteg is volt..és a halála váratlanul ért minket..öcsém álmodott vele és annyit mondott hogy muszájvolt elmennie..ez mit jelent??én félek a házban maradni azóta és egyedül lenni sem merek!!miért van ez?.
    Elöre is köszönöm a válaszod!
    BIANKA

    • Szia Bianka,

      Anyukád a tesódon keresztül üzent nektek. Azért kellett elmennie, mert ő ezt a sorsot választotta, ez az élete pedig csak eddig tartott – az időpont mindenkinek meg van határozva. Azért félsz a házban, mert anyukád többször jelen van. Vagy még nem ment át, vagy sokszor visszajár. A rossz érzésed azért van, mert ebben az életében az alkoholizmus miatt sok negatívum rakódott a lélekre, amit még nem sikerült levetnie magáról, ez egy hosszú folyamat.
      És még egy fontos dolog – úgy érzem, harag van a lelkedben. Ez nem jó. Mielőtt lefekszel, beszélj anyukádhoz, köszönj meg neki minden, kérj mindenért bocsánatot, hiszen te is követtél el “bűnöket” vele szemben és feltétlenül mondd el neki, hogy te nem haragszol rá.
      Megbocsátani tudni kell, még ha nem is könnyű, mert a harag a legnagyobb lélekromboló.
      Szeretettel:
      Timi

  17. Kedves Timi.Segítséget szeretnék kérni.Kicsi korom óta ” látok” dolgokat; álmodok…Februárban költöztünk a jelenlegi lakóhelyükre.Nem éreztem semmi furcsaságot egésszen kb 1 héttel ezelőttig.Pl: Valaki kinyitotta a csapot a konyhában; elkellett zárnom.Beleborította a vágódeszkát a csapba; egyszerre leestek a tűzhely gázrózsáiról az alátétek; összetört pohár; lógós dísztárgy magától forog…Minden napra van valami…Elég ilyesztő.A Kisfiam (1 éves) látszólag jól elvan vele; mutogat; kacarászik ” neki”; a kutya morog….Nem halt meg mostanában senki a családból.Azt szeretném kérdezni; hogy honnan tudjátok hogy ártó szellem- e? TUD- Eminket bántani? Hogy jöhetnék rá mit akar mondani? Jellemzően mindíg azonos időpontokban jön.Miért csak most jött ha mondjuk a lakás előző tulaja? Kell- e félnem tőle? Még Sosem tapasztalatam ilyet hogy mozogjanak a tárgyak.A válaszodat előre is nagyon köszönöm!K

    • Kedves Kata!

      Ha ijesztő ez számotokra, akkor kellene hívni szakembert, aki elküldi. Nem biztos, hogy gonosz szellem, de valószínűleg nem örül, hogy ott vagytok. Nem biztos, hogy előző tulaj, meghalhatott a környéken is.
      De az is lehetséges, hogy az utcán, vagy egy bevásárlóközpontban csatlakozott valakihez és hazavittétek. Most pedig már jól érzi magát és nem is akar elmenni.
      Az jó, hogy a kisfiad “elvan” vele, de sajnos sokszor rossz irányba is elmehetnek a dolgok, és később megpróbálja őt uralni a szellem.
      Én nem sokáig húznám a helyetekben az időt – előbb-utóbb durvább dolgok is történhetnek.
      Szeretettel:
      Timi

      • Szia!engem az érdekelne hogy anyukám nagynénye egy honapja meghalt és azóta kétszer megjelent neki.tudni kell hogy rákban halt meg …és eléggé tönkre tette ez a betegség.egyszer avval az arcával mutatkozott meg neki amivelmeghalt…utolag meg a régi arcával amilyen mindig is volt.nem értjük hogy miért csak ott volt nem mondott semmit csak ált és nézte édesanyámat….megvallom félek egy kicsit…mert egyszer régen még gyerekfejjel..édesanyám mesélt hogy terhes volt kb az 5 dik honapban járt amikior mimden este ..éjszaka a wc re kiment ….és befelejövett mindig azt a nagynyénye közelségét érezte magamellett aki akkor meghalt a családban…de ez minden este így zajlott addig amíg meg nem szült …a hatodik honapban…sajnos a pici nem maradt életbe…szoval a lényeg h az ottani idös emberek azt mondták hogy azért érezte magamellett a halott nagynényét mert várta a picit….tudnilik aki utolag meghal a családban az lessz a következő halottnak a kisérője….ezzel magyarázták….van ilyen?…ezért félek bevallom attol hogy az a nagynénnye aki most halt meg miért jelenik meg anyunak.!.?válaszod előre is köszönöm….mert eléggé aggaszt ez a dolog!!!

        • Szia Zsóka,

          A lélek dönti el, hogy a földi léte befejezése után melyik arcával jelenik meg. Ha valaki rákban halt meg és nyilván halála előtt sokat fogyott, általában nem ezzel a testtel és arccal tér vissza, hanem a betegsége előtti, vagy jóval fiatalabb korúként. Ha a szellem megjelenik halála után valamelyik családtagnak, csak ritka esetben szólal meg, hiszen pl. anyukádhoz hiába szólt volna, hiszen ő nem rendelkezik halló képességekkel. Ettől függetlenül, mint akkor is, sok emberrel előfordul, hogy kis időre megjelenik neki a szellem, majd eltűnik. Az pedig szerintem csak babona, hogy ha valaki meghal a családban, az lesz a következő halottnak a kísérője – ez nem ilyen egyszerű, de valóban, mielőtt valaki eltávozik, az elhunyt szerettei közül már páran várják őt, hogy “hazaérkezzen” a szellemvilágba. A nagynéni azért jelenhet meg anyukádnak, mert valószínűleg akkor még nem hagyta el a földi síkot és jött elbúcsúzni. Ennek nem kell nagy jelentőségét tulajdonítani, gyakran előfordul. Nem fog bántani senkit.
          Szeretettel:
          Timi

  18. szia segitséged szeretném kérni .édesanyukám 2014.06.05én elhuny düdö és erendszeri és sziv elegtelenség betegségben a halál oka legzésleálás volt.2014.06.04én hajnalba ara ébredtem hogy almomba az álmomba ara ébredtem fel hogy megcsören a telefon és közlik a hirt közben éreztem hogy nálam volt és feletem ált .6:50kor meghalt és csörgöt a telefon apum vete fel. anyum tudod róla hogy meg fog halni .én nagyon éreztem hogy el fog meni .48napig éreztem jelenségét hula szagot éreztem fojton és látam is öt .átengedtem öt és kértem menjen a fénybe ot jobb neki szeresük nagyon .sokat álmodom vele és néha látom is anyumat hogy jön ki a szobábol .érzem nagyon a jelenlétét idönként megmutatkozik fust alakot ölt és látom öt .még anyit hogy a temetéskor mosolygot és pislogot nagyon ragaszkodtam hozá ö volt a mindenem anyu most is nagyon hiányzik az utolsó álmom az volt hogy ki kelt a sirból és jöt oda hozzám átölelt és megpuszilt de ara már nem emlékszem mit mondot nekem .anyit szeretnék mért érzem a jelenlétét enyire és mért látom a családba csak én látom és érzem valamit akar töle? vagy azért mert nagyon hiszek a szelemvilágba és anyum is hit talán ezért

    • Kedves Alexa!

      Anyukád azért látogat meg folyton (amúgy már átment a szellemvilágba), mert Neked még mindig nagyon fáj a hiánya, ő pedig mindig jön ilyenkor, hogy szeretetével átöleljen, hogy tudd, veled van. Ez nincs időhöz kötve, ha kell évekig, évtizedekig jönni fog hozzád. Azért csak te látod és érzed, mert fejlett lélek vagy. Ő is az volt, hiszen be tud lépni az almodba, sőt, almot is tud generálni – nem hiába születtél le hozzá. Ha vele álmodsz, próbáld megjegyezni, amit mond, mert ezek jóslatok. Anyukám 7 éve halt meg, de ha változás jön az életemben, a mai napig üzen álmokon keresztül.
      Szeretettel:
      Timi

  19. Kedves Timi!

    Hónapokkal ezelőtt írtam már,és most újra írok neked. Július 7-én hunyt el hosszú, fájdalmas szenvedés után a dédnagymamám, akivel nem ápoltam mindig túl jó kapcsolatot. Százkét évesen halt meg. Az utóbbi hónapokban súlyosbodott az állapota, és egyre többször voltunk ott mellette. Június 25.-én láttam őt utoljára, akkor is fogtam a kezét, beszéltem hozzá, de már nem beszélt, csak bámult előre. Sokkolt, hogy ennyire rossz az állapota. Már évek óta mondogatta, hogy miért nem hal már meg, sokszor volt depressziós. Akármikor láttam, mindig csak veszekedtünk, de az elmúlt hónapokban közelebb kerültünk egymáshoz. Nagyon megérintett a halála, rengetegszer sírtam az elmúlt hetekben, és nem tudtam elaludni. Tegnap este volt az első olyan éjszakám, hogy képes voltam elaludni. Nálunk gyakorta vannak szellemjelenségek, de ez most valamiért más volt. Hallottam, hogy valaki lent pakol vagy én nem is tudom, mit csinál, és azt hittem, hogy apa valami csoda folytán hazajött, mivel mostanában egyedül alszom itthon. Aztán hallottam, ahogy trappolnak föl a lépcsőn, majd a szobámban hallottam, ahogy leesett a rajztáblám, egy olyan helyről amiről NAGYON nem kéne leesnie, teljesen stabil volt. (A dédnagyamámmal egyszer összevesztünk, hogy miért rajzolok szomorú dolgokat) Egy ideig nem jött hang, aztán újra érkeztek jelek a szellem jelenlétére, ugyanis végigsimított a kezemen. Na, akkor megnyugodtam. Nem tudom miért, de amint megsimogatta a kezem, nyugodt lettem. Tudtam, és éreztem, hogy valaki ott áll az ágyamnál, és figyel rám. Vigyázott rám. Egyszerűen csak tudtam, hogy nem akar bántani.
    Van egy sejtésem, hogy ki lehetett az, bár annyira nem látok esélyt rá, hogy ittragadt volna a világunkban, mivel a dédnagymamám tudta, hogy itt fog hagyni minket, lélekben készült már a halálra, nem érhette váratlanul. Habár, apukám azt mesélte, hogy fulladásban halt meg, mert nagyon nehezen vette a levegőt az utolsó napokban… Nehezen hiszem, hogy ő járt nálam tegnap, pláne, hogy már több, mint egy hete elhunyt. Miért pont most jönne hozzám? Mindenesetre érdekes élmény volt. Még sosem mozdult el tárgy a lakásban, szellem hatására.

    Üdvözlet: Tamás

    • Szia Tamás!

      Ne haragudj, hogy csak most válaszolok 🙂
      Írod, hogy gyakoriak nálatok a szellemjelenségek, tehát te meg tudod különböztetni ezeket a “valamivel megmagyarázható” dolgoktól. Az ne tévesszen meg, hogy a nagymamád a halála után mennyi idővel látogat meg – ha még nem ment át a szellemvilágba, akkor is tud a szellem jelezni, ha pedig már átment, akkor is gyakran visszatér egy időre. Elmegy utána, de ha szükség van rá, vagy csak látni akar titeket, újra visszatér. Persze vannak szellemek, akik el se mennek. Mindenesetre – a halál időpontja lényegtelen a látogatásokat tekintve.
      Valóban, ha szellem van a szobában és rokon vagy szeretettel átölel, akkor érezzük, hogy nem fog bántani. Ez csak egy megmagyarázhatatlan érzés, de az valóban úgy is van. Hiszen ha jó szellem van a szobában, a lelkünk is nyugodt és nem fél. Ellenben, a rossz szellemeket is érzi a lelkünk és olyankor fél.
      Szerintem azért is látogatott meg többször, hogy megnyugtasson, nem haragszik a veszekedések miatt, tehát nem szabad, hogy lelkifurdalásod legyen.

      Szeretettel:
      Timi

  20. Kedves Timi!
    Olvasva a blogodat egyre inkabb rajovok, hogy az ami az elmult honapban tortent nem puszta veletlen…. Edesanyam elettarsa majus 26-an hunyt el. A temetes napjan a kocsija, amit azota is hasznal edesanyam es a hugom elromlott. Szerelohoz vittek, ahol megallapitottak, hogy minden jol mukodik rajta, valami azonban megsem jo, mert a kocsi nem akar menni. O akar uzenni? Es mit? Ez nagativ uzenetnek szamit, azt akarja tudtani, hogy nem tetszik neki valami?
    Udv: Alexa

    • Szia,

      Igen, biztosan ő akar üzenni, de nem negatív dolgot, csak azt, hogy veletek van. Bár van még egy eset is. Nem tudom, hogy halt meg, mert ha váratlanul és ő nem tudja, hogy maghalt, akkor ugyanúgy “használja” a tárgyakat, mint életében, Viszont a sok energia tönkreteheti a berendezéseket, vagy autót. Gyakori, hogy közeli családtag halála után sorban mennek tönkre otthon a konyhai berendezések, mosógép, TV. A lényeg, hogy nem kell aggódnod, mert nem negatív üzeneteket kaptok.
      Szeretettel:
      Timi

  21. mamám szivinfartusban hunyt el álmában rá egy hétre almodtam vele és mondta h nem tudja miért de egy hete nem tud aludni. mindig meg meg jelenik az álmomban de az az álom nagyon intenziv volt azóta el telt 9 hónap és voltunk anyukám házában ahol senki nem lakik mamám egy házal arrébb lakot de ahogy ültünk a kislányommal az ágyon hirtelen meg szólalt a laptopom ami a táskában volt messze tölünk össze csukva internet nincs a közelben és még is el indult az a szám amit pár órával elötte hallgattam otthona youtobeon és rá nem sokra feletünk a padláson olyan hang volt mind ha valaki ment volna de biztos h senki nem volt.csak nem tudom h ő e volt hisz volt egy nő aki azt mondta h velem van mama szelleme de ő hivta és oda ment hozzá és segitett neki át kelni.nem tudom h mit gondoljak.egyszer volt olyan is még halála után talán 1.5 hónappal de lehet több hogy hirtelen az üvegben magam helyet egy pillanatra őt láttam volna..de lehet esz mind azért van mert nagyon fáj a hiánya.

    • Kedves Szandra,

      Pont ezért történtek ezek a dolgok, mert fáj a hiánya. Ezt Ő is tudja, ezért azzal próbálja enyhíteni, hogy jelez neked, belép az álmaidba és próbál neked üzenni. Ezek pozitív üzenetek, hiszen Ő boldog a szellemvilágban, hazaért, de nagyon sajnál téged, illetve a szeretteit, ha a halála miatt szomorúak vagytok.
      Ahogy a gyász enyhül, ritkulni fognak a jelzései.
      Szeretettel:
      Timi

  22. Kedves Timi!
    Édesanyámat 2014. december 26.-án veszítettem el. Három éve derült ki hogy tüdődaganatos, vállaltuk a kemót. A 3. kemó után strókot kapott, én ápoltam 2,5 évig, otthonról dolgoztam. Jobb kéz-, jobb láb és a beszédközpont sérült. Gyógytornászok, logopédus járt ki hozzánk. Mindvégig számíthatott rám, a kedvenc ételeit főztem, megbeszéltük a napi dolgokat, láthatta a dédunokáit. Járókerettel tudott menni a lakásban, tv-t nézett, újságot olvasott. Avemart adtam neki. December közepén tüdőgyulladást állapítottak meg, két hétig kórházban volt. Reggel korán mentem be hozzá, pár órára jöttem csak haza. Jobban lett, sokat beszélgettünk, nevetett amikor jöttek az unokák. Szenteste előtt rehabilitációra Csákvárra helyezték a pulmonológiára. Betegszállító vitte, állítólag este 20,30 órakor. Akkor volt a – 10 C-os hideg, jajgatott mert fájt az agyérgörcsös keze, lába, állítólag mondta hogy szóljanak nekem. Szenteste délutánján már nem tudtam vele beszélni, morfiumot adtak neki. Soha nem kapott előtte, csak injekciót és fájdalomcsillapítót. A székesfehérvári kórház utasítását sem követték, semmiféle morfiumról nem volt szó. Nővérek, orvosok szaladtak haza az ünnepekre, ne legyen gond a 81 éves tüdődaganatos beteggel, eutanáziát alkalmaztak. Január 13.-án temettük. Január végén a kisszobában ahol lakott nálam, egy fotelben édesanyám ősz, göndör hajszálát láttam, két hétre ismét. Többször porszívóztam a fotelt is előtte. Két hétre rá a járókereten érintőlegesen találtam egy ősz hajszálat, pedig a keretet is tüzetesen átnéztem januárban, a keze nyomát kerestem…. Ugyanebben a szobában az iróasztalommal szemben az ablakon kb. 3 hete szem magasságban az ablaküvegre kissé tapadva szintén a hajszálát pillantottam meg. Két hete a fürdőszobában a mosdó szűrőjében két hajszálát találtam meg, pedig előtte este takarítottam a mosdót és a szűrőt is. Autómban is találtam feltűnő helyen egy hete hajszálat. Nekem vörösre festett hosszú hajam van. A kisszobába rajtam kívül nem lépett be más. Lányunokámnak hosszú, gesztenyebarna haja van, barátomnak nagyon rövid őszes a haja, két fiam ritkábban jön, nagyon rövid sötét-barna hajuk van. Nagyon közel álltunk egymáshoz anyukámmal, nagyon hiányzik, testvérem nincs, nem is tudom hogy miként fogom feldolgozni a hiányát. Nem tudom feldolgozni azt sem, hogy még élhetett volna ha nem adják neki a morfiumot Csákváron. A székesfehérvári kórházban emberségesek voltak és orvosa is mondta hogy a tüdőgyulladásból fel fog gyógyulni. Kedves Timi! Ez a sok hajszál üzenet volt Anyukámtól?
    Nagyon köszönöm válaszát! Üdvözlettel: Zsuzsa

    • folyt.
      Kedves Timi!
      Május 31.-én írtam Neked, sajnos nem kaptam rá azóta sem választ. Kérdeztek mások június 30.-án és július 24.-én is, mindegyikre válaszoltál. Nagyon szépen megkérlek hogy ha időd engedi, válaszolj nekem a kérdésemre. Előre is köszönöm! Üdvözlettel: Zsuzsa

      Kedves Zsuzsa!

      Szeretnék elnézést kérni, hogy ilyen sokára válaszolok, jogos a reklamáció. Természetesen az ősz hajszálak anyukája üzenetei, így próbálja az Ön tudomására hozni, hogy ott van Önnel, csak már nem testben, hanem lélekben. Véleményem szerint nem tudja itthagyni a földi síkot, mivel az Ön részéről még olyan nagy a fájdalom és üresség, hogy úgy érzi, segíteni kell Önnek. Ez nem jó, neki lassan át kellene menni és folytatni a fejlődést a szellemvilágban. Ehhez az kell, hogy Ön elengedje. Ahogy soraiból kivettem, nincs egyedül, hiszen van gyereke és unokája is – azt javaslom, szánja rájuk idejét, energiáját és szeretetét, bár én is tudom, sokáig tart a megnyugvás.
      Amit a nővérekről írt, hogy eutanáziát alkalmaztak és véleménye szerint siettették a halált, csak fájdalmának köszönhető, meg kell bocsátani a nővérkéknek, orvosoknak – nem szabad, hogy a szívében vádaskodás, harag legyen, mert ez később betegségeket okozhat. Az én anyukámnak is adtak morfiumot, mielőtt rákban meghalt, de én örültem neki, már csak szenvedett volna szegény. Arra gondoljon, hogy anyukája nagyon beteg volt évek óta, sokat szenvedett és gondolja át ismét: élet lett volna a folytatás, vagy csak szenvedés? Lehet, hogy még élt volna pár hétig, vagy hónapig, de milyen fájdalmak árán? Higgye el, neki jobb így. Halálakor lelke ledobta öreg és beteg testét, nem fáj már neki semmi. Az viszont fáj a lelkének, hogy látja az Ön bánatát. Kedves Zsuzsa! Ha az Ön háborgó lelke megnyugszik, majd figyelje meg, hogy egyre kevesebb “üzenetet” fog találni a lakásban. Ettől még anyukája bármikor ott lesz, ha szükség van rá – vagy a lakásban, vagy álmaiban. Az elengedéséhez pedig sok kitartást és erőt kívánok.
      Szeretettel:
      Timi

  23. Szia,
    Bár nem teljesen ebbe a témába vág bele a kérdésem, de remélem tudsz rá válaszolni.
    Rólam annyit érdemes tudni, hogy mióta az eszemet tudom érzek, látok, álmodok vagy csak úgy tudok dolgokat.Az álmok bizonyos szakaszai másnap megtörténtek apróságok, nem egetverő eseményekről volt szó.
    Viszont lassan 2 évvel ezelőtt egy számomra fontos ember autóbalesetét néztem végig fentről álmomban mint egy filmet. Ő meghalt ,majd az álombéli halál után elbúcsúzott tőlem.Rá 3hónapra ténylegesen eltávozott közülünk autóbalesetben.

    Miért volt az álom?

    Köszönöm válaszod előre is!

    • Szia Fruzsi!

      Mielőtt leszülettél és a mostani életed filmjét levetítették neked, akkor láttad ezt a jelenetet. Leszületés után ezek a dolgok törlődnek az agyból, de időnként mégis bevillannak képek – ez is az volt. Gyakran érezzük azt, hogy ez a mozzanat már megtörtént velünk – ezeket a képeket a szellemvilágból hozzuk. Akivel a baleset történt, már több életet leéltetek együtt és a szellemvilágban azonos csoportba tartoztok, ezért volt ez az álom. Megvannak a látáshoz való alapképességeid, érdemes lenne fejleszteni.
      Szeretettel:
      Timi

  24. Kedves Timi!
    Édesanyám 2015.02.12.én hunyt el 68 évesen . Kissejtes tüdődaganata volt áttétekkel. 3hónap alatt elvitte a betegség. Ő nem tudta mi a baja
    Én otthon életem vele és meg mindig ugyan abban a lakásban lakom.Édesanyám otthon dolgozott varronő volt ,az egyik szoba be is van rendezve a mai napig ott vannak a gépei ugyan úgy ahogy hagyta.A a varró szoba (mi csak így hívjuk) melletti szoba az enyém.És hetente egyszer a varró szobából az egyik gépről egy piros cérna tekeredik egészen az ágyamig ,át a kis asztal 3 lábán végig az ajtomon és az ágyamnál ér véget.majdnem orra eset benne mert ha nem veszem észre és átgázolok rajta konkrétan teljesen rám tekeredik és 5 perc még leszedem magamról.Nem értem mi lehet ez és mit jelenthet mit szeretne üzenni nekem édesanyám,de a halála óta heti egyszer megtörténik ez a jelenség.Mi lehet ennek a jelentése??????? Üdv.:Barbara

    • Kedves Barbara!
      Ez az eset hasonló egy álomfejtéshez, ami engem szintén érdekel. Viszont az álmok olyan szimbólumoknak a halmaza, amit saját magunk tudunk legkönnyebben megfejteni. Én azt gondolom, hogy anyukád így akar üzenni neked, hogy ne légy szomorú, hiszen ő itt van veled, szeretetével átölel. Mivel a cérna a varrógépétől indul, ez az ő üzenete, a piros szín pedig a szeretet színe is. Mivel az ágyadig ér, ezzel üzeni, hogy fentről is figyel és vigyáz rád. Elképzelhető, hogy a te fájdalmad miatt nem képes elhagyni a földi síkot, pedig át kellene neki menni a szellemvilágba. Nem tudom, hogy még mindig történik-e hasonló jelenség, de ha nem szűnt meg, kellene hívni valakit, aki átsegíti őt az ő világába. Persze onnan is át tud jönni hozzád, ha szükséged lesz rá.
      Szeretettel:
      Timi

  25. Kedves Timi!
    Bocsánat hogy megint én írok de mégegy nagyon fontos kérdésem lenne! Édesapám ugye 2014.10.26-án halt meg és én 2014.11.3-án terhes lettem de elvetettem! Ő szeretett volna leszületni?? És ha igen nem haragszik a döntésem miatt?? És ha ő szeretett volna leszületni miért pont az én gyermekemként??
    Köszönöm!

    • Szia,

      Biztos, hogy nem apukád akart volna még leszületni, hiszen sok esetben kell pár hét, mire átmegy a lélek a szellemvilágba (persze, van, aki rögtön) a szellem viszont a még meg nem született babával kb. a terhesség 4-5 hónapbjában egyesül – mármint a baba egója a lélekkel. Tehát nem ő volt.
      Ettől függetlenül még leszülethet a te gyermekedként, főleg, ha egymással kapcsolatban nem oldottátok meg a földi feladatokat.
      Szeretettel:
      Timi

  26. Kedves Timi!
    Segítséget kérnék tőled. Édesapám 2014.10.26-án hunyt el tüdőrákban! Nem volt túl szoros a kapcsolatunk vagy csak.nem mutattuk ki nemtudom! De tény hogy szeretem és nagyon hiányzik. Halála után a tv magától kapcsolta magát meg a kisfiam aki akkor 19 hónapos volt meretten állt nézett ki a konyhába és azt mondogatta papa pedig előtte sose mondta! Ez azért volt mert ott volt? Illetve halàla óta csak 2-szer álmodtam vele. Előszőr azt hogy elmegy mellettem rámnéz és tovább ment de gyönyörű volt az arca ez mit jelenthet?? Illetve ma álmondtam vele azt hogy egyszer csak megjelent és kérdeztem tőle hohy látta-e mennyire összetörtem mikor megláttam holtan de a válaszra nem emlékszem!! Szeretném tudni hogy jól van-e nem-e szenved már és hogy szeretett e valaha úgy mint én őt!!!
    Válaszodat megköszönöm!!!

    • Szia,

      A kisfiad biztos, hogy az apukád szellemét látta, hiszen egy 19 hónapos baba még nem csinál olyan dolgot, hogy “direkt becsapja a felnőtteket”. Tehát biztos, hogy apukád időnként meglátogat benneteket. Mivel már láttad álmodban, nincs itt a földi síkon, átment a szellemvilágba. Azért volt gyönyörű az arca, mert ezzel az álommal akarta neked üzenni, hogy nyugodj meg, boldog és jól érzi magát. Ha nem szeretett volna, nem látogatna meg, de különben is, a szellemvilágba visszatérve a szellem levetkőzi a negatív érzéseket és tulajdonságokat és csak a szépre emlékezik. Nem szenved, hiszen öreg, beteg földi testét már hátrahagyta, a lélek pedig nem beteg. Nyugodj meg.

      Szeretettel:
      Timi

  27. Kedves Tímea!
    Édesanyám 2014 dec. 31 -én hunyt el.Nem volt felhőtlen a kapcsolatunk, de én voltam vele végig, én ápoltam szeretettel. Ő egy nagy-törvényű ember volt, aki nagyon szeretett élni, de a gyerekei, vagyis mi 3-an már egy kicsit háttérben voltunk.
    Nekem ő karmikus feladat volt én nagyon szerettem, de ő mindig bántott. Megbocsátottam és remélem már jó helyen van! Szeretném, ha küldene jeleket.

    • Kedves Mónika!

      Jól tetted, hogy megbocsátottál neki, mert a harag folyamatosan megbetegítené a lelkedet. Biztosan fog neked jeleket küldeni, csak elalvás előtt gondolatban szólj hozzá, tegyél fel neki kérdéseket és ébredés után rögtön gondold át az álmokat, mert nagyon sok álom perceken belül törlődik a tudatunkból. Lehet, hogy elsőre nem sikerül, de próbálkozz vele.

      Szeretettel:
      Timi

  28. Kedves Timi! Írtam neked apukámmal kapcsolatban, és azért írok újra, mert azóta sem sikerült álmodnom vele. Rettentően hiányzik. Nagyon ingadozó a hangulatom mióta elveszítettem. Azt szeretném tudni, hogy mi van most a lelkével?Vagy mi lesz? Újászületik majd? Ha igen, utána már nek tud álmomban sem megkeresni? Várom válaszodat, ne haragudj, hogy megint zavarlak, de nem tudok kihez fordulni. Október 17-én halt meg.

    Köszönöm: Betti

    • Kedves Betti!

      Sajnos nem tudom, hol van most a lelke, elméletileg már át kellett neki menni a szellemvilágba. Azonban onnan is bármikor vissza tud látogatni. Ha esetleg újra leszületik, akkor is, hiszen, akik már leszülettünk, a mi lelkünk egy része nincs itt velünk, hanem a szellemvilágban van. Ez kicsit furcsa talán, úgy képzeld el, mintha osztódni tudna. Valószínűleg Ő is újból leszületik, de az időpont nagyon változó: lehet, hogy csak évek múlva, lehet, hogy a te gyerekedként. Van, aki szinte rögtön leszületik, főleg, ha az életfeladatát nem teljesítette. Ha nem sikerül vele álmodnod, akkor javaslom, hogy keress olyan ezoterikus csoportot, ahol meditációk vannak, mert ezáltal találkozhatsz vele újból.
      Szeretettel:
      Timi

  29. Kedves Timi!
    Nagymamám idén nyáron halt meg.Utána napokig a három lányánál megjelent kisebb jelzésekkel tudatositva h ott van.A házát amiben lakott eladták s a egy család vette meg akinek a lánya szellemi fogyatékos.A napokban mondták a lány folyamatosan egy pontot néz a házban ill. látták h ott van ül a foteljában és mosolyog.Megszólitotta az anyukája és felállt és elbújt a függöny mögé.Kb két hete én mint unokája nagyon közel állt hozzám vele álmodok éjszakánként sirva ébredek és utána nem emlékszem csak homályosan a dolgokra amit álmodtam.Nem tudom mit tehetnék ill. mit szeretne velem közölni?
    Várom válaszod,tisztelettel,Erika

    • Kedves Erika,

      Lehet, hogy a nagymamád szellemét látja a kislány, aki beköltözött – bár több szellem is lehet a házban. Azért álmodsz vele gyakran, mert tudja, hogy nagyon hiányzik neked és úgy próbálja enyhíteni a fájdalmadat, hogy belép az álmaidba. Ahogy majd enyhül a gyász, ritkábban fog megjelenni. Próbáld meg, hogy elalvás előtt rá gondolsz, esetleg kérdéseket is tehetsz fel neki. Amire csak homályosan emlékszel, az nem fontos – ha valami fontos lesz, azt az álmot úgyis megjegyzed majd…
      Szeretettel:
      Timi

  30. Kedves Timi! Apukám alkoholos májbetegségben hunyt el, és igen elég hirtelen. Sokat kértük; hogy ne igyon, menjen vissza az orvoshoz. Én azt gondolom ezért kérne bocsánatot. Szóval létezik, hogy ezt Ő irta?Nagyon hiányzik, szeretném tudni mi van most vele, és azt hogy nem hargszik hogy be lvittem a kórházba. Nem akart egy kórházban meghalni. Csütörtökön vittük be, mert addigra nehezen kapott levegőt, hasmenése volt hetek óta. Én csütörtökön délután mikor eljöttem tőle mondtam hogy pénteken megyek reggel és hogy szeretem. Este is ezt mondtam, de péntek hajnalban meghalt. Nagyon hiányzik… sajnálom hogy nem tudtunk elköszönni tőle. Reméltem hogy majd álmomban sikerül, de mostanában egyszer sem álmodtam, pedig ezelőtt minden nap álmodtam valamit.Köszönöm, hogy időt szakìtassz a levelemre.Betti

    • Kedves Betti!

      Ne haragudj a késői válaszért, de mostanában kicsit el vagyok havazva. Minden levélre válaszolok, de lehet, hogy csak egy hét múlva.
      Érdekes, hogy az én apukám is ugyanebben a betegségben halt meg augusztusban és ugyanilyen körülmények között – mintha én írtam volna. Azért nem álmodtál még vele, mert valószínűleg még a földi síkon van és még nem ment át a szellemvilágba. A legtöbb esetben a 48. napig át szoktak menni – persze, van, aki itt marad. Legyél még türelemmel és a halálától számítva legkésőbb 1,5 hónap múlva az álmodon keresztül fog neked üzenni. Lehet, hogy csak egy fotót látsz róla, vagy a távolban áll – ez azt fogja jelenteni, hogy átment és minden rendben van. Ezután elalvás előtt tehetsz fel neki kérdést és sok esetben választ is kapsz. De én előre megmondom neked, hogy nem haragszik, mert a szellemvilágba lépése előtt a lélek levetkőzi minden negatív érzését és haragját. Az alkoholista ember a halála előtti öntudatlan állapotokban már nem ugyanaz az ember, aki régen volt, hiszen az alkohol elhomályosítja tudatát , gondolatait és láncolja kötődését. Ezeket a negatív dolgokat ő már levetette és szerintem most is ott van a házban veletek, de már tiszta lélekkel. Ezért soha ne legyen lelkifurdalásod miatta.
      Szeretettel:
      Timi

      • Kedves Timi! Én még gyerek vagyok de 11 éves és északa sokszor felébredek arra, hogy valaki valamit kapar. És olyan is volt, hogy a tankönyvek lebegtek. Szerinted szellemek? Szeretettel:Levi

        • Kedves Levi!
          Igen, a kaparászást okozhatja szellem, ha semmilyen más logikus magyarázat nincs rá. Gondolom, a tankönyvek lebegése sem magyarázható nagyon mással 🙂 Ha nem régen kezdődtek ezek a dolgok, akkor valahol összeszedtél egy szellemet, aki nem is akar tőled elmenni, mert jól érzi magát. Mielőbb kellene nálatok csinálni egy tértisztítást és el kell küldetni a szellemet, mert a leírás alapján úgy érzem, rosszabb lesz a helyzet. Ne magatok küldjétek el, hanem hívjatok hozzáértőt. Ki ne találj olyat, hogy a neten megnézed, hogy kell, mert ez nem ilyen egyszerű.
          Szeretettel:
          Timi

  31. Kedves Timi!
    Édesapám pénteken elhunyt. Tegnap mikor a temetést intézték a tesómékml meg anyukám, és megálltak az autóval a templomnál; az ablakon lévő párába ezt látták: ANYA BOCS” mintha egy kiselsős ìrása lett volna. Ez az ablakon belül volt. Van fényképem is róla. Ugyan így tegnap, a kisfiam ragyogó arcal közölte, “a papa rám szólt, hogy ne dobáljam a játékomat” ez lehetséges, vagy ez most mi?
    Várom válaszod:
    Betti

    • Szia Betti,

      Sajnálom apukádat…Jó lett volna, ha leírod a halál okát, mert elképzelhető, hogy váratlanul hunyt el és még nem tud róla – ugyanúgy éli az életét, mint eddig. Jó esetben 1-2 hónap után átmennek a lelkek a szellemvilágba (persze ezután is vissza tudnak jönni). Úgy látom, a kisfiad nem fél a szellemektől, a papa volt már nála. Én azt javaslom, hogy mikor lefekszel és elcsendesül minden, próbálj meg vele kapcsolatba lépni gondolatban, kérdezd meg tőle, miért kért bocsánatot. Lehet, hogy álmodban válaszol.
      Szeretettel:
      Timi

  32. Kedves Timi!
    Nagyon örülök, hogy ilyen témában kérdezhetek Tőled! Te vagy nekem a leghitelesebb ember akit ismerek. 🙂
    Kb. egy évvel ezelőtt vettem egy lakást, amit teljesen felújítottunk a családom segítségével. Nyugodt voltam, mert egy özvegy idős néni lakott benne ezelőtt, és ő a mai napig boldogan éldegél. Viszont az utóbbi 1-2 hónapban furcsaságokra lettem figyelmes. Volt hogy késő éjjel egy hatalmas csattanásra riadtam álmomból, de volt hogy este tévét néztem és a tőlem kb. 1 méterre lévő tévészekrényre csapott rá valaki vagy valami egy hatalmasat. Először azt hittem pattog a tévé, de átgondoltam, hogy az nem szólhat ekkorát. Gondoltam arra is hogy a bútorok is tudnak recsegni, sokszor hallottam ilyesmi hangot nálam (amikor ruhákat teregetek és a pára miatt hangokat hallat a faanyag dagadása). De ekkorát nem szól. Kipróbáltam, hogy két ujjal egy nagyot csapok a tévészekrényre, és meglepve tapasztaltam, hogy pont ezt a hangot hallottam korábban. Kicsit félelmetes, de túltettem magam rajta.
    Megfigyeltem, hogy ha vendégek vannak nálam, az ebédlő asztal feletti lámpa folyton villódzik meg kialszik. Ez lehet valami érintkezési hiba is…
    Szombaton a párommal lapoztuk a fürdőszobát. Fényes nappal volt. Kivágott egy kis darabot a padlólapból és ott hagyta a szobában, hogy majd később felhasználjuk. Mondtam neki hogy azt a kis darabot ragasszuk oda a fal meg a cső közé, és akkor egész jól fog kinézni. Erre ő kezébe vette a darabkát, és homlokát ráncolva megkérdezte tőlem, hogy miért írtam egy “P” betűt rá? Mit akar ez jelenteni? Én meg néztem rá, hogy én nem írtam sehová semmit, nem is tudtam hová tette. De ő sem volt. Mondta is, hogy miért írt volna ő “P” betűt arra a darabkára, nincs semmi értelme. Ebben a pillanatban mindkettőnket kirázta a hideg… 🙂 Egyre gondoltunk, mégpedig arra, hogy akkor valaki más volt. De csak ketten voltunk otthon.
    Azóta azon gondolkodom, hogy mit jelenthet az a “P” betű, és hogy ki és mit akart üzenni ezzel? Ezen kívül történt még más érdekes dolog is, de már nem írom le, mert olyan hosszú lesz a hozzászólásom, hogy kilóg a blogodról.
    Várom mielőbbi válaszodat!
    Sok puszi: Tündi

    • Szia Tündi,

      Az biztos, hogy ezeket a fura dolgokat szellem csinálja – ilyenkor a viselkedéséből lehet “következtetni”, hogy mit akar. Először is, mivel ezek a furcsa dolgok 1-2 hónapja történnek csak, így nem helyhez kötött szellemről beszélünk, hanem valahol hozzátok csatlakozott, most pedig nem akar elmenni. A viselkedéséből ítélve nem kell félni tőle, senkit nem akar bántani, hanem üzenni szeretne valamit. Gyakran előfordul, hogy a szellem nem a mi rokonunk, hanem valamelyik szomszédunknak, barátunknak ismerőse, csak a jelzéseit, üzeneteit ott nem értették – ezért van nálatok. Lehet, hogy a P betű a neve kezdőbetűje. Gondolkodjatok el azon, hogy az elmúlt hónapokban volt-e a környezetetekben haláleset.
      Előfordulhat, hogy ez a szellem egy idő után távozik tőletek, de lehetséges, hogy addig nem hagy békén amíg az üzenete nem ér célba. Olyan is előfordulhat, hogy belép az aurátokba és hallani is fogjátok a fejetekben, mit szeretne.
      Ha nagyon zavaró lesz a jelenléte, esetleg ijesztő, akkor mindenképpen forduljatok olyan szellemlátóhoz, aki képes őt elküldeni. A viselkedése alapján azonban nem akar semmi rosszat.
      Puszi
      Timi

    • Kedves Timi.
      Nemtudom hogy jóhelyre írok-e neked.
      Furcsa dolog történt ma velem,és a barátommal.
      Tavaly halt meg a barátom édesanyja,nagy megrázkodtatás volt mindannyiunknak,igaz 79 éves volt,de sajnos elment. Nagyon sokat gondolunk rá,és ami ma tőrtént,az egy kicsit ijesztő volt.A barátom 2 nappal ezelőtt lefotózta magát,amint a medencében van otthon a kertben,este 22.35kor. Ma megnéztük a fotót,és megijedtünk,mert a képen a medence mögött,ott volt egy emberi alak,és a képet kinagyítva vettük észre,hogy a barátom anyukája az.
      Kérdésem az mitjelent ez,és mittegyünk.
      Köszönettel. Szilvi.

      • Kedves Szilvi!
        Nem kell tennetek semmit és megijedni sem kell. A barátod anyukája vagy nem ment át még a szellemvilágba, mert a fia mellett akar maradni, vagy átment már, csak gyakran meglátogatja őt, hogy átölelje a szeretetével. Nem fog csinálni semmit, nem fog bántani senkit, egyszerűen csak látni akarja, hogy boldog-e a fia. Még biztosan kaptok tőle jeleket.
        Szeretettel:
        Timi

    • Szep napot kivanok! Apukam meghalt majusban. Lassan 3 honapja,de meg mindig erezheto a lakasban. Erezzuk a szagat es anyunak meg is jelent. Egyik reggel puszival ebresztette es azt mondta, edes draga anyucikam. Anyam kinyitotta a szemet es latta,hallotta apumat. Mar en is lattam szellemet,es alapjaban a csaladunk tudja,hogy leteznek. Azt olvastam valahol,hogy par hetig ha itt marad egy szellem,az nen gond,de a 3 honapot sokallom. Normalis ez? Esetleg apu nem akar elmenni? Nem sirtunk sokat,mert apu ezt kerte mig elt. Sok evig beteg volt. Felkeszultunk mind,hogy barmikor meghalhat.
      Koszonom a valaszt.

      • Szia,
        Biztos, hogy apukád ott van veletek, mert így jelzi, hogy jól van és vigyáz rátok. Viszont ne tévesszen meg benneteket a jelenléte, hiszen ezek nem azt jelzik, hogy ő még nem ment át a szellemvilágba. Lehet, hogy már átment, csak mivel nemrég volt a halála, ilyenkor még gyakrabban járnak vissza. Ahogy majd enyhül a gyászotok, ritkulni fognak ezek a találkozások, de amíg érzi a gyászotokat, addig többször jön.
        Különben nekem az a véleményem, hogy ha egy családtag itt marad velünk, de nem bánt senkit, csak üzenget, energiát küld, akkor minek küldenénk el? Hiszen a mi lelkünknek is jó, ha érezzük a jelenlétét. Akkor már más a helyzet, ha félelmet kelt a szellem, vagy zavarja a házban élőket. Azonban a ti esetetekben engem nem zavarna, ha időnként ott van. Inkább örüljetek neki.
        Szeretettel:
        Timi

        • Szia.Szep napot kivanok..bar nekem nem az ma temetjuk apukam:(( husvet hetfon hirtelen meghalt,bar tudtam ereztem,elotte valo napokban kepek ugrottak be miket egyutt eltunk at,kutya vonyitott az udvarba,2 napot volt korhazba aznap azt ereztem mennem,mennem kell be hozza!/de elkestem…es nem almodok vele mi ennek az oka.? Bar sokszor mintha fejembe hallanam mit mond es ugy kommunikalunk.de szeretnem latni ot utoljara..nagyon nagyon faj hogy nincs tobbe:(

          • Kedves Anita!
            Mielőtt meghal egy közeli hozzátartozónk, aki lelkileg is közel áll hozzánk, az előtte való napokban szoktak “furcsaságok” történni. Ezeknek az apróságnak tűnő dolgokat sokszor más csak akkor rakjuk össze, mikor a haláleset megtörtént. Ezek a dolgok azért történnek, mert az őrangyalod, illetve a szellemvilágban lévő vezetőid próbálnak téged felkészíteni a halálesetre. Ezért ugrottak be a képek is. Illetve van még erre egy magyarázat: mégpedig az, hogy leszületésed előtt az életed egyes pontjait (amin nem tudsz majd szabad akaratodból sem változtatni) lepergetik előtted a szellemvilágban. Ezeket a bevillanó képeket akkor is láthattad már, most csak emlékeztettek rá fentről.
            Az sem volt véletlen, hogy elkéstél – ezért ne legyen lelkifurdalásod. Apukád akarta így. A lélek akarata volt, hogy csak a szépre emlékezz vele kapcsolatban.
            Szeretettel:
            Timi

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .